- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,618
mahi58: 9
ma3ou2: 9
farshad10: 6
ye_fereshteh: 6
M1V: 0
ma3ou2: 9
farshad10: 6
ye_fereshteh: 6
M1V: 0
جدول این هفته:
همونطور که مشاهده می کنید دو نفری که در بالاترین امتیاز با هم مساویند آقای برزویان و مسعود هستند. بنابراین میریم سراغ نتیجه بازی مستقیم این دو نفر، که چون مسعود به آقای برزویان امتیاز 9 و آقای برزویان به مسعود امتیاز 8.5 دادند پس آقای برزویان (M1V) برنده مسابقه این هفته هستند.
به ایشون تبریک میگم و ازشون خواهش می کنم موضوع مسابقه جدید رو تا آخر هفته بعد در تاپیک بگذارند و با مطالعه پست دوم تاپیک دقت هم بکنند که موضوع تکراری نشه.
مدال نقره هم به فرشاد می رسه و مدال برنز نداریم. :دی
با آرزوی دستگیری و مجازات تروریست بی رحم، سرگئی ولادیمیر وحیدوفسکی که داره روزهای سختی رو در تعقیب و گریز با تیم زبده کماندوها و تک تیراندازهای وابسته به سازمان ملل می گذرونه و تا به حال موفق شده از چنگ اونها فرار کنه مسابقه این هفته رو به پایان می بریم. همگی خسته نباشید.![]()
بله، خواهش می کنم. خوشحال میشیم.دوست عزیز دور بعدی کی برگزار میشه و بنده هم میتونم شرکت کنم ؟! :general505:
دوست عزیز! ای کاش قبل از این که انقدر حاشیه بیخودی درست کنید یه کم تحقیق می کردید! برنده شدن به این طریق قانون همیشگی این تاپیک وقتی دو نفر امتیازشون مساوی میشه بوده و از مدتها قبل این روش اعمال می شده.برای من که از بیرون به این گروه پیوستم در طی این مدت هرچندکوتاه کاملا پیداست قوانینی که برای داوری مسابقه میگذارید کاملا ناعادلانه است.کاملا مشخصه که هرجا یکی از طرفین دوستان نزدیکتون می باشد حق را به ایشون می دهید.
امیدوارم حق هیچ کس هیچ کجای دنیا زایل نشه
من به نشانه اعتراض برای همیشه از این گروه میروم.
به امید جامعه سالم برای فردایی بهتر