vahid8521
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 88
- لایکها
- 103
راستش وقتی از نقاشی خیابانی و هنرهای خیابانی و دیوارنویسی حرف زده میشه من بی اختیار یاد Banksy میافتم، ولی چون اینجا جاش نیست و عکساش و پیامهاش زیاد شاد و فان نیستن و ما هم برای فان قضیه است که اینجا جمع شدیم و عکس میذاریم، ترجیح میدم یه عکس دل بازتر بذارم، عکس من:
نه، فکر کنم ملبورن هستش.mahi58 : 9 پاریسه؟ آقا این کوچه پس کوچه ها چه هنرمندانه نقاشی و رنگ شدن!! عالییی.. :general406:
پست اول -> قوانین مسابقه -> بند 1- هر شخص تنها یک عکس مرتبط با موضوع می تواند در تاپیک در زمان تعیین شده قرار دهد.فقط یه عکس میشه گذاشت ؟
آقا موضوع خییلی عالیه، بیشتر با کنایه ایی که تو متن موضوع بود حال کردم، دمت گرمموضوع مسابقه بعدی: شهروند باشعور در چهارشنبه سوری
امروز سه شنبه و مهلت آخر عکس گذاشتنه. فراموش نگردد یک وقت.
------------------------------------
عکس من:
اگر هم کسی بخواد چهارشنبه سوری برگزار کنه شکل باکلاسش، با یک آتش کوچک و بی خطر به همراه آیین های منطقی و شاد درست هستش، نه وحشی بازی و آزار و اذیت آدم های دیگه (مثل شاه تفریح کنید، نه مثل سرگئی). :دی
پست اول -> قوانین مسابقه -> بند 1- هر شخص تنها یک عکس مرتبط با موضوع می تواند در تاپیک در زمان تعیین شده قرار دهد.
آقا موضوع خییلی عالیه، بیشتر با کنایه ایی که تو متن موضوع بود حال کردم، دمت گرم
والا طرفای ما یه رسمی هست (که الان دیگه با این رسم های من درآوردی مثل ترقه بازی و ... درحال فراموشیه) که صبح چهارشنبه سوری مردم میرن سر رودخونه و از رو آب رودخونه یا چشمه یا جوی میپرن و غیره.
اینم یه نمونش (عکس من):