جدول این هفته:
همونطور که مشاهده می کنید این هفته هم این تروریست مخوف تاپیک سرگئی (bitcomet) هستش که به رتبه اول مسابقه دست پیدا می کنه! این برد ضعیف رو که تنها با نیم امتیاز اختلاف نسبت به نفر دوم به دست اومده ناچارا به ایشون تبریک میگم و ازشون می خوام موضوع مسابقه جدید رو تا آخر شنبه در تاپیک بگذارند.
مدال نقره به **** محبوب آزادی خواهان جهان یعنی بنده می رسه و مدال برنز هم به آقای برزویان محجوب و عزیز (M1V).
برنده ماه اردیبهشت هم خود سرگئی هستند که از آقای برزویان (
@M1V ) خواهش می کنم جایزه ماه رو برای ایشون بفرستند.
همگی خسته نباشید.
-------------------------------------------------
همونطور که در گذشته دیدید سرگئی ولادیمیر وحیدوفسکی همیشه من رو به دیکتاتور بودن و زورگویی متهم می کنه! این در حالیه که من حکومت اسکایریم رو به صورت کاملا دموکراتیک و با اخذ رأی اکثریت ملت بزرگ اسکایریم در یک انتخابات آزاد به دست آوردم! جالب اینه که توی همون انتخاباتی که منجر به حکومت من شد سرگئی هم شرکت کرده بود و کلی هم با هم رقابت و مناظره و ... داشتیم، ولی از بس این ملعون در بین مردم منفور بود نتونست موفقیتی به دست بیاره، و این شد که زد توی کار آدم کشی و فعالیت های تروریستی! برای پاسخ گویی به دروغ های بی شرمانه سرگئی اجازه بدید تصاویر مربوط به اون انتخابات رو با هم ببینیم:
امیدوارم با دیدن این تصاویر حقایق برای شما عزیزان مشخص شده باشه، و متوجه شده باشید که هر کدوم از ما چطور هستیم و چقدر بین مون تفاوت هست...
تا مسابقه ای بعد و Meme ـی دیگر خدا نگهدار.