من از طرف لیلی این هفته رئیس مسابقات هستم (مامور مخصوص حاکم بزرگ لیلی کومان :دی)
میو
همگی سلام
خب منم با ورژن قبلی پی تی که به یه خاطره برای همه مون تبدیل شد همراه شدم عزیز !
توضیح خاصش اینه که هر چی گشتم عکس خوبی گیر نیاوردم . دست مدد رو دراز کردم سمت یوسف جان و اونم دستو محکم فشار داد. دمش گرم. با تشکر ویجه. ظاهرا خود تاپیک هم خاطره ای داره :دی
عکس رو اتچ کردم. باقی زحمتهاش با عزیز دل و همکاپتانی.
پ.ن: فرزان جان آواتار و امضات زنده شده
@ نوید
نوید میکشمت/ من دیشب میخواستم توپ دولایه بزارم/ گفتم فردا یه عکس گیر بیارم که تیر دروازه گل کوچیک هم توش باشه. صبح دیدم جلو زدی. :دی/ 5 از من میگیری ولی به کسی نگو
![]()
همگی سلام
خب منم با ورژن قبلی پی تی که به یه خاطره برای همه مون تبدیل شد همراه شدم عزیز !
توضیح خاصش اینه که هر چی گشتم عکس خوبی گیر نیاوردم . دست مدد رو دراز کردم سمت یوسف جان و اونم دستو محکم فشار داد. دمش گرم. با تشکر ویجه. ظاهرا خود تاپیک هم خاطره ای داره :دی
عکس رو اتچ کردم. باقی زحمتهاش با عزیز دل و همکاپتانی.
پ.ن: فرزان جان آواتار و امضات زنده شده
@ نوید
نوید میکشمت/ من دیشب میخواستم توپ دولایه بزارم/ گفتم فردا یه عکس گیر بیارم که تیر دروازه گل کوچیک هم توش باشه. صبح دیدم جلو زدی. :دی/ 5 از من میگیری ولی به کسی نگو
![]()
: )))یک سری توضیحات داره این عکس :دی
اول اینکه واقعا یادش بخیر)
یک کاربری بود به نام Golden Rose
که این چند سفری به چین رفته بود و جو گرفته بودش و فکر میکرد تاپیک جدیه اومده بود با یارو چینی حرف میزد)
فرزان و بقیه هم که تو مترجم گوگل فحش مینوشتن و چینیش رو میزاشتن تو تاپیک)
خیلی خندیدیم اون شب
یادش واقعا بخیر
اما در مورد اون 51 که میبینید اون بالا بگم که اون به خاطر بازارچه بود و پی ام هایی که کاربرها به من داده بودن
فقط روزی سی تا رزیدنت اویل به من پی ام میداد! با اینکه مشکلش ربطی به بخش من نداشت
خلاصه اینکه برای من و فرزان که تو عکس هستیم حداقل خیلی خاطره انگیزه و نفری یک پنج پیش ما داره
برای من به خاطر اواتارم که توی یک دوره بهترین آواتار هم اول شد اما بعد انقدر همه استفاده کردن که من بیخیالش شدم :|
: )))
آره یکی از باحال ترین تاپیک های ورژن قبلی بود ! یادش بخیر
تاپیک پاک شده بود ، برای تجدید خاطره برش گردوندم :
http://forum.persiantools.com/t150536.html
: )))
آره یکی از باحال ترین تاپیک های ورژن قبلی بود ! یادش بخیر
تاپیک پاک شده بود ، برای تجدید خاطره برش گردوندم :
http://forum.persiantools.com/t150536.html
مسن دوستم
دوست مسنم![]()
洗衣机?不,不,错,错穆赫辛削片机![]()