Hassan3313
Registered User
- نوشتهها
- 163
- لایکها
- 271
بعاین چیزا فقط تو ایران دیده میشه و اردوگاه های پناهدگان در آفریقا
من پست رو درست زده بودم، ولی کلا سیستم فروم این چند وقته یه کم قاطی می کنه و کارهای عجیب و غریب انجام میده.پست اشتباه نزاشتی؟
تاپیک جای دیگه هست
مشاهده پیوست 1072470
من همیشه سعی میکنم به رخ تاریک قضیه اشاره کنم (هر عنوانی که باشه) با عکسام...نشد با نوشتن
تو سریای قبل مشخصه
دیگه من اینم دیگه کاریش نمیشه کرد
ولی ای یکیو فاکتور میگیرم...حوصلشو ندارم
افطاری حرم امام رضا
این چیزا فقط تو ایران دیده میشه و اردوگاه های پناهدگان در آفریقا
عکس من:
افطاری های معروف چندهزار نفره استانبول.
-----------------------------------
من پست رو درست زده بودم، ولی کلا سیستم فروم این چند وقته یه کم قاطی می کنه و کارهای عجیب و غریب انجام میده.
منتقل کردم اینجا.
اگر بشه یه قانون بزارید که دیگه بعد اسپویلر کسی عکس نده خیلی خوب میشه...اسپویلر مخصوص امتیازدهی این هفته:
مشغول امتیازدهی بشید تا آخر پنجشنبه.
بعد از اسپولر هم عکس بزاره به صلاح دید مدیر میشه به اسپولر اضافش کرد ولی بهتره به موقع عکس بزاریداگر بشه یه قانون بزارید که دیگه بعد اسپویلر کسی عکس نده خیلی خوب میشه...
ممکنه یکی جا بیفته
برای این که کسی جا نیافته بین خودمون یه قانون گذاشتیم که کسی "بعد از امتیازدهی نفر اول" عکس نگذاره.اگر بشه یه قانون بزارید که دیگه بعد اسپویلر کسی عکس نده خیلی خوب میشه...
ممکنه یکی جا بیفته
سلام.Hassan3313: 8
Bvafa: 8
Business plan: 0
psp.2004: 7
mahi58: 10
حتما باید دو نفر امتیاز نمیدادن تا من اول شمجدول این هفته:
همانطور که می بینید Hassan3313 برنده این هفته مون هستند که بهشون تبریک میگم و ازشون می خوام موضوع مسابقه جدید رو (غیرتکراری، با دقت به صفحه اول تاپیک) تا آخر شنبه اعلام کنند.
مدال نقره به تیم ما و مدال برنز به Bvafa تعلق می گیره.
همگی خسته نباشید.
---------------------------------------
سلام.
برای این که امتیازات تون توی جدول بیاد باید در مسابقه با گذاشتن عکس شرکت کنید (از روز شنبه تا آخر سه شنبه). قوانین صفحه اول رو لطفا بخونید.