خوب گاهی وقتی شرکت کنید تا نفس های آخرش رو نکشه.این تایپیک هم داره نفسای اخر خودشو میکشه
والا دوس دارم شرکت کنم ولی واقعا وقت نمیشهعجیجان امروز پنجشنبه مهلت آخر امتیازدهیه.
-------------------------------------------
خوب گاهی وقتی شرکت کنید تا نفس های آخرش رو نکشه.
رفیق نیمه راه نباشید خو.
متاسفانه خیلی از دوستان همین مشکل رو دارند. دارم فکر می کنم که اگر این روند کاهش شرکت کننده ها ادامه پیدا کنه شاید بد نباشه مسابقه رو به جای هفتگی، به صورت ماهانه برگزار کنیم که حداقل شرکت کننده بیشتر از دو سه نفر بشه.والا دوس دارم شرکت کنم ولی واقعا وقت نمیشه
خوب psp.2004 که امتیازدهی انجام ندادند، می مونیم من و bitcomet. امتیازاتی که ما دو تا به هم دادیم هم که برابر بوده. تنها راه تعیین برنده استفاده از حجم عکسه، که چون حجم عکس سرگئی از من کمتره برنده این مسابقه میشه و به این ترتیب نوار پیروزی های متوالی پر افتخار من شکسته میشه.
سرگئی موضوع مسابقه جدید رو تا آخر امروز بنویس.
------------------------------------------
متاسفانه خیلی از دوستان همین مشکل رو دارند. دارم فکر می کنم که اگر این روند کاهش شرکت کننده ها ادامه پیدا کنه شاید بد نباشه مسابقه رو به جای هفتگی، به صورت ماهانه برگزار کنیم که حداقل شرکت کننده بیشتر از دو سه نفر بشه.
دوستانی که این پیشنهاد رو می خونند اگر نظر موافق یا مخالف دارند بنویسند.
سال نو رو به دوستان عزیز این تاپیک تبریک میگم و امیدوارم سالی سرشار از اتفاقات مبارک و المحمودی و عاری از نحوست سرگئی گونه در پیش رو داشته باشید.
خوب psp.2004 که امتیازدهی انجام ندادند، می مونیم من و bitcomet. امتیازاتی که ما دو تا به هم دادیم هم که برابر بوده. تنها راه تعیین برنده استفاده از حجم عکسه، که چون حجم عکس سرگئی از من کمتره برنده این مسابقه میشه و به این ترتیب نوار پیروزی های متوالی پر افتخار من شکسته میشه.
سرگئی موضوع مسابقه جدید رو تا آخر امروز بنویس.
متاسفانه خیلی از دوستان همین مشکل رو دارند. دارم فکر می کنم که اگر این روند کاهش شرکت کننده ها ادامه پیدا کنه شاید بد نباشه مسابقه رو به جای هفتگی، به صورت ماهانه برگزار کنیم که حداقل شرکت کننده بیشتر از دو سه نفر بشه.
دوستانی که این پیشنهاد رو می خونند اگر نظر موافق یا مخالف دارند بنویسند.
سال نو رو به دوستان عزیز این تاپیک تبریک میگم و امیدوارم سالی سرشار از اتفاقات مبارک و المحمودی و عاری از نحوست سرگئی گونه در پیش رو داشته باشید.