جدول این دوره:
همونطور که مشاهده می کنید برنده این دوره سرگئی ولادیمیر وحیدوفسکی (bitcomet) هستند که از ترس جونم به ایشون تبریک میگم و خواهش می کنم موضوع مسابقه جدید رو تعیین کنند.
مدال نقره به طور مشترک به بنده و آقای برزویان می رسه و مدال برنز هم به zgg133 تعلق پیدا می کنه.
همگی خسته نباشید.
=================================
پی افزود:
لطفاً مسابقه رو جدی تر بگیرید و اگر موفق نشدید عکس باکیفیت پیدا کنید مانند کاربر saeid.kh تنها به تشکر کفایت کنید چرا که اینجا کیفیت مهمه نه کمیت وگرنه هر کی از راه میرسید شرکت میکرد بهرحال باید تفاوتی بین افراد شرکت کننده در این مسابقه و رهگذرها باشد من خودم اکثر اوقات با یک دقیقه سرچ میتونم عکسهای بهتری از شماها پیدا کنم چیزی که محرزه تنها بنده و bitcomet ماجرا رو جدی گرفتیم ای کاش موتور محرکه تمام آدمها پول و عسل نباشد.
- ببخشید عزیز، مگر موتور محرکه جنابعالی در این تاپیک "پول" و "عسل" هستش که همه رو به این شکل می بینید؟! این حرف شما معادل توهین و تهمت به بقیه است و من ساده از چنین قضایایی نمی گذرم.
- شما از کجا می دونید لایک زدن سعید عزیز پای پست های این تاپیک به دلیل پیدا نکردن عکس باکیفیته، که همچین حرف بی معنی با ذکر اسم طرف می زنید؟
- جهت اطلاع جنابعالی عرض می کنم: زمانی که آقای برزویان پیشنهاد دادند جایزه ای برای برندگان این تاپیک در نظر بگیرند، من و برخی دیگر از کاربران تاپیک که نگران حاشیه هایی مثل همین نوشته شما بودیم در ابتدا اصلا تعیین جایزه رو قبول نکردیم و بعد طبق معمول به نظر اکثریت گذاشتیم و قبول شد. اون وقت شما فکر می کنید موتور محرکه ما جایزه ایه که مدتیه دیگه وجود هم نداره؟
- امتیازدهی شما در این تاپیک به درخواست خود شما و تأیید بنده متوقف شده و امتیازات شما در مسابقات لحاظ نخواهند شد. لطفا دقت داشته باشید که
تنها فعالیت مجاز شما در این تاپیک گذاشتن عکس است، و تذکر جدی میدم که در صورت هر نوع فعالیت دیگر که باعث به هم خوردن جو دوستانه تاپیک بشه (خصوصا اگر حتی یک بار دیگر وارد حاشیه بشید و پستی مثل این حاوی تهمت و توهین بنویسید) جریمه شخصی و محرومیت کامل از فعالیت در این تاپیک در انتظار شما خواهد بود.