جدول این دوره:
همونطور که می بینید دو نفر (بنده و سرگئی) در امتیاز 28 با هم مساوی هستیم. چون امتیازاتی که به همدیگه دادیم هم مساوی بوده لذا حجم عکس تعیین کننده برنده است، و لذا بنده با حجم عکس پایین تر در مسابقه این دوره به مدال طلا دست پیدا می کنم. لذا ورزشکاران، دلاوران، نام آوران. موضوع مسابقه جدید هم به زودی تقدیم می کنم.
مدال نقره هم مشترکا به Handkerchief و seomanager تعلق پیدا می کنه.
همگی خسته نباشید.
============================
همونطور که می دونید یکی از روش های مورد استفاده بسیاری از قاتلین و شکارچی های مخوف این دنیا استتار کردن خودشون بین افراد ساده یا در محیط معمولی است. به نمونه زیر دقت کنید که چطور خطرناک ترین قاتل دنیا خودش رو در بین یک عده دیکتاتور و قاتل معمولی و کم خطر تر پنهان کرده:
من در مورد خطرات این قاتل بی رحم بارها تذکر دادم، خصوصا به رییس جمهور کشور دوست و همسایه، بیزینسیه. ولی متأسفانه کو گوش شنوا:
متاسفانه بیزینس پلن هشدار بنده رو جدی نگرفت و در سفری که داشتیم برای یه گپ خودمونی با هیتلر و موسولینی در مورد آخرین روش های تلکه کردن مردم به سمت گروهی از جمعیت رفت، که ناگهان سرگئی در یه چشم به هم زدن پرید، ایشون رو بلعید و پا به فرار گذاشت! اگر هوشیاری تیم امنیتی اسکایریم نبود معلوم نبود کار به کجا می کشید، ولی خوشبختانه موفق شدیم با دارت بیهوش کننده سرگئی رو قبل از فرار بزنیم و بعد هم بالاجبار برای بار شونزدهم با عمل جراحی بیزینس پلن رو از توی شیکم سرگئی در آوردیم:
خوب خوشبختانه همونطور که دیدید این مورد هم به خیر گذشت، ولی لطفا، خواهشا، التماسا، پند المحمود رو آویزه گوش تون کنید: