بله بله :دی
البته که نظر شما نسبت به بنده مهمتر هست
پس همون که خودم و شما گفتیم
یعنی یک تاپیک مجزا برای کاریکاتور
توی بخش هنرهای ترسیمی بزارم دیگه؟
فقط چند تا مورد
اول اینکه خب یک سری قوانین رو عینا از همین تاپیک بر میدارم + اونهایی که فکر میکنم برای اون تاپیک مناسب تر باشه و باید اضافه بشه
دوم اینکه هر کی استارت کنه خودش باید کارهای گرداندن تاپیک رو هم انجام بده؟
آخه من واقعا وقتش رو ندارم و ممکنه شرمنده دوستان بشم
اگه کسی یا کسانی اعلام امادگی کنن برای این مورد من تاپیکش رو بزنم تا ببینیم چی میشه
با اینکه معتقدم سیگار در کل چیز خوبی هست و به آدم انرژی و نشاط می ده ولی خب طبیعیه که از عمر ملال آور انسان کم کنه ! حالا 80 سال نشد 70 سال ، چه فرقی می کنه؟!
----------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها اگر توی مسابقه این هفته می خواید شرکت کنید مهلت عکس گذاشتن تا آخر امشبه.
با اینکه معتقدم سیگار در کل چیز خوبی هست و به آدم انرژی و نشاط می ده ولی خب طبیعیه که از عمر ملال آور انسان کم کنه ! حالا 80 سال نشد 70 سال ، چه فرقی می کنه؟!
ببین با احترام به عقیده ات، ولی به نظر من به چند تا چیز دیگه هم باید فکر کنی:
- سیگار ممکنه برای بعضی ها 80 سال رو بکنه 70 سال، ولی برای خیلی ها هم 80 سال رو می کنه 30 سال! یه آدم سیگاری 10 برابر یه آدم عادی خطر ابتلا به سرطان ریه داره و سرطان ریه یکی از وحشتناک ترین سرطان هاست...
- شما در آینده ازدواج می کنی (البته شاید هم همین الان متاهل باشی) و مطمئنا به همسر و بچه خودت علاقه خواهی داشت. حتی اگر حدست درست باشه و سیگار 80 سال رو همیشه بکنه 70 سال (و نه کمتر)، آیا مطمئنی بچه و خانمت هم که هر روز دود سیگارت (تازه بدون فیل*تر) وارد ریه هاشون میشه، هم عقیده خودت هستند و براشون اشکالی نداره که 10 سال عمرشون کمتر بشه؟
- می دونی که خانمی که بارداره اگر خودش (یا اطرافیانش) سیگار بکشند و کلا اگر مادر باردار در معرض دودش قرار بگیره، بچه اش کم وزن، ضعیف و کم هوش در میاد؟
تصمیم گیری در مورد این قضیه فقط و فقط به عهده خودته و کسی به جای شما تصمیم نمی گیره، ولی این چیزها رو هم باید توی تصمیم گیری ات بیاری...
آیا مطمئنی بچه و خانمت هم که هر روز دود سیگارت (تازه بدون فیل*تر) وارد ریه هاشون میشه، هم عقیده خودت هستند و براشون اشکالی نداره که 10 سال عمرشون کمتر بشه؟
خوشبختانه هنوز مجرد هستم و خیال ازدواج هم ندارم زیرا قصد دارم تا آخر عمر با خیال راحت بشینم و سیگار دود کنم تا این عمر بی ارزش کمتر و کمتر بشه و زودتر به انتها برسه !من خودم مخالف استعمال سیگار در یک محیط عمومی به خصوص داخل خونه هستم ..اگه طرف فرهنگشو داشته باشه میره بیرون از خونه کارشو می کنه برمی گرده و برای راحتی خودش چند نفر رو ناراحت نمی کنه ..نه فقط این مورد کلن با هر چیزی که آسایش بقیه رو مختل و معذبشون کنه مخالفم .. با سپاس از توضیح شما !
درود
اقا از امشب باید نمره بدیم یا فردا شب؟ قاطی کردم
من الان اومدم نمره بدم دیدم دوازده نشده . رفتم جلو در تا ساعت دوازده بشه یه قدمی بزنم دیدم چند تا از شرکت کننده ها بیرون دارن سیگار میکشند
جدا از شوخی اینبار به نظرم موضوع فوق العاده بود و همه عکسها عالی بودند. نمره دادن قطعا سخته ولی من به جمله ای که فرزان گفت خیلی امیدوارم
منم کنار اون پیشنهاد یوسف یه پیشنهاد به آقا فرزاد بدم . اینکه حتما این دوصفحه و عکسها رو نشون همکارا بدید شاید به عنوان یک دقیقه سکوت یه روز سیگار نکشیدند :دی اون وقت ما هر هفته موضوع رو سیگار نکشیدن میذاریم تا شما یک روز حالشو ببرید :goatee:
اینجانب اعتراف می کنم که با مشاهده ی عکس ها تحت تاثیر قرار گرفته و چند ساعتی لب به این ماده ی افیونی نزدم ! الان هم نیکوتین خونم به شدت افت کرده و باید برم بیرون درصدد جبرانش بربیام !
سلام خدمت دوستان عزیز
آقا غریبه ها هم می تونن بیان امتیاز بدن ؟ :blush:
میدونم دارم زیادی حرف می زنم ، ولی اول از همه دو تا تشکر داشتم
اولی برای محمود که واقعآ تلاشش بی نظیر بوده و واقعآ منو به وجد اورده ! و من هنوز هم نفهمیدم اون جدول ها رو چطوری درست می کنه
دومی هم برای جواد خان که واقعآ حضورش تو هر جایی توام با برکت هستش :دی من که به شدت از پست های ایشون لذت می برم ، حتی اگه پستی تو تاپیک استقلال هم زده باشه ، من با شوق میخومنش و از این حرفا:blush: حالا هم که همکار شده و دیگه ما رو به کل ایگنور می کنه ولی ما هنوز دوسش داریم
اینم از امتیازمون :
Yousef :9
f@rzad : 8
انگار دو تا عکس گذاشته بودید که من دومی رو لحاظ کردم
farzan.B : 7
pareparvaz : 1
FERI KHAN : 7
Bvafa : 8
xxninaxx : 8
JVD : 9
navid69 : 7
sazy4sazy : 7
S.M.H : 7
kaffar : 8
mahi58 : 9
p30room : 8
امتیاز ها رو هم نه بر حسب اشخاص و نه بر حسب عکس ها ، بلکه دیمی دادم
درود
منم دست بکار بشم و نمره بدم. ایندفعه دیگه خیلی خیلی همه عکسها عالی هستن :دی/ مجبوری بردم رو نمودار که حق و نا حق نشه.
میگم که :دی نمرات به عکسهاست و نمره همه عزیزان بیسته
یه جسارتی هم کردم اینکه اسم آقا فرزاد رو تو لیست اوردم پایین تر و به ترتیب عکس که اشتباه به اشانتیون اولیشون رای داده نشه. نمیدونم کار خوب کردم یا نه :دی
Yousef :7 قصد پسره شیطنته :دی نوشته شریعتی فوقالعاده بود یوسف جان.
farzan.B : 7 از قول من بهش بگو .. ولش کن چیزی نگو
pareparvaz : 1 اقلا اهنگی در مورد سیگار خونده بود خوب یه ربطی پیدا میکرد.
Bvafa : 10 فکر کنم شما اول بشی ولی دلم برا خودم میسوزه :دی
دومی هم برای جواد خان که واقعآ حضورش تو هر جایی توام با برکت هستش :دی من که به شدت از پست های ایشون لذت می برم ، حتی اگه پستی تو تاپیک استقلال هم زده باشه ، من با شوق میخومنش و از این حرفا:blush: حالا هم که همکار شده و دیگه ما رو به کل ایگنور می کنه ولی ما هنوز دوسش داریم
مخلصیم معین جان. من که اندازه این حرفها نیستم. نکنه سر کارم گذاشتی داداش
کوچیکتیم
ادیت: من نمیدونستم نمیشه صفر داد :دی / اومدم اون صفر و یک کردم.
یه چیزی هم یادم رفته بود بگم. میبینیم دوره به دوره مسابقه بهتر میشه این مطمعنا به زحمات عزیزان مربوط که دمشون گرم باشه.
وقتی اسم سیگار میاد یاد این پانوشت دکتر شریعتی میفتم توی کتاب کویر:
کلاس پنجم که بودم پسر درشت هیکلی در کلاس ما می نشست که برای من مظهر تمام چیزهای چندش آور بود، آن هم به سه دلیل؛ اول آنکه کچل بود، دوم اینکه سیگار می کشید و سوم که از همه تهوع آور بود اینکه در آن سن و سال، زن داشت
چند سالی گذشت یک روز که با همسرم از خیابان می گذشتیم، آن پسر قوی هیکل ته کلاس را دیدم در حالیکه خودم زن داشتم، سیگار می کشیدم و کچل شده بودم!
و آنجا بود که فهمیدم نباید از روی ظاهر افراد روی آنها قضاوت کرد ...
راست میگن بچه ها. این هفته هم از اون هفته هائیه که واقعا سطح مسابقه در حد ال کلاسیکوئه و من جدا موندم کدوم عکس می خواد برنده بشه؟
یه جورایی سیگار جزو مشکلات بهداشتی مهم توی همه کشورهاست، و عکس و پوستر جالب براش زیاد طراحی شده و آدم توانایی انتخاب خوبی داره بین این همه عکس های جالب.
امتیازهای من:
Yousef: 8
farzan.B: 8
pareparvaz: 1 ببخشید اگر ربط خاصی به موضوع سیگار داره من متوجه نشدم...
FERI KHAN: 7
Bvafa: 8
xxninaxx: 10 بسیار عالی بود عکس. ممنون...
JVD: 9 چه ایده باحالی! چقدر خوب میشه این جوری مثلا طرفدارهای یه آدم یا یه تیم رو به این تابلو جلب کرد. :دی
navid69: 9
sazy4sazy:7
S.M.H: 10 لووووووووووووول
کافر: 8
mahi58:
p30room: 9 خیلی قشنگه. فکر می کنم عکس به بیماری برگر که در اثر سیگار اتفاق می افته اشاره داره.
f@rzad: 9 اشانتیون هم عالی بود فرزاد جان.
بله درسته ،شاید به همون 30 سال هم نرسه و این دقیقن به جنبه ی فرد بستگی داره خوشبختانه هنوز مجرد هستم و خیال ازدواج هم ندارم زیرا قصد دارم تا آخر عمر با خیال راحت بشینم و سیگار دود کنم تا این عمر بی ارزش کمتر و کمتر بشه و زودتر به انتها برسه !من خودم مخالف استعمال سیگار در یک محیط عمومی به خصوص داخل خونه هستم ..اگه طرف فرهنگشو داشته باشه میره بیرون از خونه کارشو می کنه برمی گرده و برای راحتی خودش چند نفر رو ناراحت نمی کنه ..نه فقط این مورد کلن با هر چیزی که آسایش بقیه رو مختل و معذبشون کنه مخالفم .. با سپاس از توضیح شما !
خوش اومدی معین جان. غریبه کجا بود؟ بر و بکس همه خودین. :دی
میدونم دارم زیادی حرف می زنم ، ولی اول از همه دو تا تشکر داشتم
اولی برای محمود که واقعآ تلاشش بی نظیر بوده و واقعآ منو به وجد اورده ! و من هنوز هم نفهمیدم اون جدول ها رو چطوری درست می کنه
اما در مورد جداول هم نسخه جدید وی بولتن که پی تی تازگی گذاشته یکی از مزایاش همین جدول گذاشتن هستش. من جدول ها رو با Excel درست می کنم و جمع می زنم و بعدش کپی پیست می کنم تو انجمن، اگه ادیتور تو حالت پیشرفته باشه خودش درستش می کنه.
راستی فردا هم با همین تیم نصفه نیمه مون می زنیم تون!
اینم از امتیازمون :
Yousef :9
انگار دو تا عکس گذاشته بودید که من دومی رو لحاظ کردم
farzan.B : 7
pareparvaz : 1
Bvafa : 8
xxninaxx : 8
JVD : 9
navid69 : 7
sazy4sazy : 7
S.M.H : 7
kaffar : 8
امتیاز ها رو هم نه بر حسب اشخاص و نه بر حسب عکس ها ، بلکه دیمی دادم
Yousef: 10 توضیحش خیلی عالی بود تا حالا نخونده بودم
farzan.B: 9
pareparvaz: 7 یه جلسه ای هم باید بزاریم ببینیم این عکس به کدوم عامل مخرب سیگار کشیدن اشاره داره
FERI KHAN: 10 ای بابا عجب آدمیه ها شایدم پشتش چسبوندن
Bvafa: 9
xxninaxx: 10 خیلی انتخاب خوبیه
JVD: 9 ای بابا جواد جان عجب سیگار برگی هم میکشه
navid69: 9 باحال بود
sazy4sazy: 9
S.M.H: 9 خجالت بکش
کافر: 9 شما هم سیگار رو ترک کن
mahi58: 10
p30room: