• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
بله بله :دی
البته که نظر شما نسبت به بنده مهمتر هست
پس همون که خودم و شما گفتیم
یعنی یک تاپیک مجزا برای کاریکاتور

توی بخش هنرهای ترسیمی بزارم دیگه؟

فقط چند تا مورد
اول اینکه خب یک سری قوانین رو عینا از همین تاپیک بر میدارم + اونهایی که فکر میکنم برای اون تاپیک مناسب تر باشه و باید اضافه بشه
دوم اینکه هر کی استارت کنه خودش باید کارهای گرداندن تاپیک رو هم انجام بده؟
آخه من واقعا وقتش رو ندارم و ممکنه شرمنده دوستان بشم
اگه کسی یا کسانی اعلام امادگی کنن برای این مورد من تاپیکش رو بزنم تا ببینیم چی میشه
اختیار دارید قربان :دی

فکر می کنم تو بخش هنرهای ترسیمی خوب باشه جاش. در مورد قوانین و شرایط برگزاریش هم فعلا هر جور که خودت صلاح می دونی تصمیم بگیر.

اگر امکانش هست ، توی یکی دو دور اول خودت کارهاش رو انجام بده ، وقتی که تاپیک نظم مناسب رو پیدا کرد ، ببین کی دوست داره مسابقه رو هدایت کنه ، بسپر بهش.

دست گلت هم درد نکنه! ممکنه من با کاریکاتورهای همسرم شرکت کنم :دی

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
میون عکس ها ، یه عکس فوقولاده دیدم ...
همه چی رو میرسونه ...
فضاش عالیه ...
عکس برداریش فوقولادست ...

نمیگم کدوم ، ولی بهترینه به نظرم ....
تو امتیاز دهی معلوم میشه منظورم کدوم بود !:دی

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اینم عکس ما:

Anti_Smoking_Posters.jpg

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
با اینکه معتقدم سیگار در کل چیز خوبی هست و به آدم انرژی و نشاط می ده ولی خب طبیعیه که از عمر ملال آور انسان کم کنه ! حالا 80 سال نشد 70 سال ، چه فرقی می کنه؟!
tablighat_varaye_tarke_sigar.jpg

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
هر سیگار هفت دقیقه از عمرتان را از شما می گیرد...

----------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها اگر توی مسابقه این هفته می خواید شرکت کنید مهلت عکس گذاشتن تا آخر امشبه. :)

----------------------------------------------------------------------------------------------
با اینکه معتقدم سیگار در کل چیز خوبی هست و به آدم انرژی و نشاط می ده ولی خب طبیعیه که از عمر ملال آور انسان کم کنه ! حالا 80 سال نشد 70 سال ، چه فرقی می کنه؟!

ببین با احترام به عقیده ات، ولی به نظر من به چند تا چیز دیگه هم باید فکر کنی:

- سیگار ممکنه برای بعضی ها 80 سال رو بکنه 70 سال، ولی برای خیلی ها هم 80 سال رو می کنه 30 سال! یه آدم سیگاری 10 برابر یه آدم عادی خطر ابتلا به سرطان ریه داره و سرطان ریه یکی از وحشتناک ترین سرطان هاست...

- شما در آینده ازدواج می کنی (البته شاید هم همین الان متاهل باشی) و مطمئنا به همسر و بچه خودت علاقه خواهی داشت. حتی اگر حدست درست باشه و سیگار 80 سال رو همیشه بکنه 70 سال (و نه کمتر)، آیا مطمئنی بچه و خانمت هم که هر روز دود سیگارت (تازه بدون فیل*تر) وارد ریه هاشون میشه، هم عقیده خودت هستند و براشون اشکالی نداره که 10 سال عمرشون کمتر بشه؟

- می دونی که خانمی که بارداره اگر خودش (یا اطرافیانش) سیگار بکشند و کلا اگر مادر باردار در معرض دودش قرار بگیره، بچه اش کم وزن، ضعیف و کم هوش در میاد؟

تصمیم گیری در مورد این قضیه فقط و فقط به عهده خودته و کسی به جای شما تصمیم نمی گیره، ولی این چیزها رو هم باید توی تصمیم گیری ات بیاری... :)

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
- سیگار ممکنه برای بعضی ها 80 سال رو بکنه 70 سال، ولی برای خیلی ها هم 80 سال رو می کنه 30 سال!
بله درسته ،شاید به همون 30 سال هم نرسه و این دقیقن به جنبه ی فرد بستگی داره
آیا مطمئنی بچه و خانمت هم که هر روز دود سیگارت (تازه بدون فیل*تر) وارد ریه هاشون میشه، هم عقیده خودت هستند و براشون اشکالی نداره که 10 سال عمرشون کمتر بشه؟
خوشبختانه هنوز مجرد هستم و خیال ازدواج هم ندارم زیرا قصد دارم تا آخر عمر با خیال راحت بشینم و سیگار دود کنم تا این عمر بی ارزش کمتر و کمتر بشه و زودتر به انتها برسه !من خودم مخالف استعمال سیگار در یک محیط عمومی به خصوص داخل خونه هستم ..اگه طرف فرهنگشو داشته باشه میره بیرون از خونه کارشو می کنه برمی گرده و برای راحتی خودش چند نفر رو ناراحت نمی کنه ..نه فقط این مورد کلن با هر چیزی که آسایش بقیه رو مختل و معذبشون کنه مخالفم .. با سپاس از توضیح شما !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
اقا از امشب باید نمره بدیم یا فردا شب؟ قاطی کردم

من الان اومدم نمره بدم دیدم دوازده نشده . رفتم جلو در تا ساعت دوازده بشه یه قدمی بزنم دیدم چند تا از شرکت کننده ها بیرون دارن سیگار میکشند
spiteful.gif
haha.gif

جدا از شوخی اینبار به نظرم موضوع فوق العاده بود و همه عکسها عالی بودند. نمره دادن قطعا سخته ولی من به جمله ای که فرزان گفت خیلی امیدوارم
love13.gif
celebrate13.gif

منم کنار اون پیشنهاد یوسف یه پیشنهاد به آقا فرزاد بدم . اینکه حتما این دوصفحه و عکسها رو نشون همکارا بدید شاید به عنوان یک دقیقه سکوت یه روز سیگار نکشیدند :دی اون وقت ما هر هفته موضوع رو سیگار نکشیدن میذاریم تا شما یک روز حالشو ببرید :goatee:

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
اینجانب اعتراف می کنم که با مشاهده ی عکس ها تحت تاثیر قرار گرفته و چند ساعتی لب به این ماده ی افیونی نزدم ! الان هم نیکوتین خونم به شدت افت کرده و باید برم بیرون درصدد جبرانش بربیام !

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام خدمت دوستان عزیز :)
آقا غریبه ها هم می تونن بیان امتیاز بدن ؟ :blush:

میدونم دارم زیادی حرف می زنم ، ولی اول از همه دو تا تشکر داشتم
اولی برای محمود که واقعآ تلاشش بی نظیر بوده و واقعآ منو به وجد اورده ! و من هنوز هم نفهمیدم اون جدول ها رو چطوری درست می کنه
13060IMM302%5B1%5D.gif

دومی هم برای جواد خان که واقعآ حضورش تو هر جایی توام با برکت هستش :دی من که به شدت از پست های ایشون لذت می برم ، حتی اگه پستی تو تاپیک استقلال هم زده باشه ، من با شوق میخومنش و از این حرفا:blush: حالا هم که همکار شده و دیگه ما رو به کل ایگنور می کنه ولی ما هنوز دوسش داریم
13060IMM302%5B1%5D.gif

اینم از امتیازمون :

Yousef :9
f@rzad : 8
انگار دو تا عکس گذاشته بودید که من دومی رو لحاظ کردم
farzan.B : 7
pareparvaz : 1
FERI KHAN : 7
Bvafa : 8
xxninaxx : 8
JVD : 9
navid69 : 7
sazy4sazy : 7
S.M.H : 7
kaffar : 8
mahi58 : 9
p30room : 8
امتیاز ها رو هم نه بر حسب اشخاص و نه بر حسب عکس ها ، بلکه دیمی دادم
13060IMM302%5B1%5D.gif

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
منم دست بکار بشم و نمره بدم. ایندفعه دیگه خیلی خیلی همه عکسها عالی هستن :دی/ مجبوری بردم رو نمودار که حق و نا حق نشه.

میگم که :دی نمرات به عکسهاست و نمره همه عزیزان بیسته
81872_ghayem.gif

یه جسارتی هم کردم اینکه اسم آقا فرزاد رو تو لیست اوردم پایین تر و به ترتیب عکس که اشتباه به اشانتیون اولیشون رای داده نشه. نمیدونم کار خوب کردم یا نه :دی

Yousef :7 قصد پسره شیطنته :دی نوشته شریعتی فوقالعاده بود یوسف جان.
farzan.B : 7 از قول من بهش بگو .. ولش کن چیزی نگو
pareparvaz : 1 اقلا اهنگی در مورد سیگار خونده بود خوب یه ربطی پیدا میکرد.
Bvafa : 10 فکر کنم شما اول بشی ولی دلم برا خودم میسوزه :دی
confused8.gif

JVD :
biggrinking.gif
:دی
navid69 : 8
sazy4sazy : 9
S.M.H : 7 منشوری میشی ها سید:D
کافر : 9
mahi58:8
p30room=8
f@rzad=9

انگار لیست من طولانی تر شد!

دومی هم برای جواد خان که واقعآ حضورش تو هر جایی توام با برکت هستش :دی من که به شدت از پست های ایشون لذت می برم ، حتی اگه پستی تو تاپیک استقلال هم زده باشه ، من با شوق میخومنش و از این حرفا:blush: حالا هم که همکار شده و دیگه ما رو به کل ایگنور می کنه ولی ما هنوز دوسش داریم
13060IMM302%5B1%5D.gif
مخلصیم معین جان. من که اندازه این حرفها نیستم. نکنه سر کارم گذاشتی داداش
smiling3.gif

کوچیکتیم

ادیت: من نمیدونستم نمیشه صفر داد :دی / اومدم اون صفر و یک کردم.
یه چیزی هم یادم رفته بود بگم. میبینیم دوره به دوره مسابقه بهتر میشه این مطمعنا به زحمات عزیزان مربوط که دمشون گرم باشه.

Last edited:

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
اینم عکس من

مشاهده پیوست 103380

...

وقتی اسم سیگار میاد یاد این پانوشت دکتر شریعتی میفتم توی کتاب کویر:

کلاس پنجم که بودم پسر درشت هیکلی در کلاس ما می نشست که برای من مظهر تمام چیزهای چندش آور بود، آن هم به سه دلیل؛ اول آنکه کچل بود، دوم اینکه سیگار می کشید و سوم که از همه تهوع آور بود اینکه در آن سن و سال، زن داشت
چند سالی گذشت یک روز که با همسرم از خیابان می گذشتیم، آن پسر قوی هیکل ته کلاس را دیدم در حالیکه خودم زن داشتم، سیگار می کشیدم و کچل شده بودم!
و آنجا بود که فهمیدم نباید از روی ظاهر افراد روی آنها قضاوت کرد ...

یوسف یعنی دیوونتم ! اومدم همینو بگم:)

اگه رفتم دنبال عکس و پیدا شد ادیت می کنم:D

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
راست میگن بچه ها. این هفته هم از اون هفته هائیه که واقعا سطح مسابقه در حد ال کلاسیکوئه و من جدا موندم کدوم عکس می خواد برنده بشه؟
312jtp0%5b1%5d.gif

یه جورایی سیگار جزو مشکلات بهداشتی مهم توی همه کشورهاست، و عکس و پوستر جالب براش زیاد طراحی شده و آدم توانایی انتخاب خوبی داره بین این همه عکس های جالب. :)

امتیازهای من:

Yousef: 8
farzan.B: 8
pareparvaz: 1 ببخشید اگر ربط خاصی به موضوع سیگار داره من متوجه نشدم...
FERI KHAN: 7
Bvafa: 8
xxninaxx: 10 بسیار عالی بود عکس. ممنون...
JVD: 9 چه ایده باحالی! چقدر خوب میشه این جوری مثلا طرفدارهای یه آدم یا یه تیم رو به این تابلو جلب کرد. :دی
navid69: 9
sazy4sazy:7
S.M.H: 10 لووووووووووووول
کافر: 8
mahi58:
1-20070210065344.gif

p30room: 9 خیلی قشنگه. فکر می کنم عکس به بیماری برگر که در اثر سیگار اتفاق می افته اشاره داره.
f@rzad: 9 اشانتیون هم عالی بود فرزاد جان. :)

بله درسته ،شاید به همون 30 سال هم نرسه و این دقیقن به جنبه ی فرد بستگی داره خوشبختانه هنوز مجرد هستم و خیال ازدواج هم ندارم زیرا قصد دارم تا آخر عمر با خیال راحت بشینم و سیگار دود کنم تا این عمر بی ارزش کمتر و کمتر بشه و زودتر به انتها برسه !من خودم مخالف استعمال سیگار در یک محیط عمومی به خصوص داخل خونه هستم ..اگه طرف فرهنگشو داشته باشه میره بیرون از خونه کارشو می کنه برمی گرده و برای راحتی خودش چند نفر رو ناراحت نمی کنه ..نه فقط این مورد کلن با هر چیزی که آسایش بقیه رو مختل و معذبشون کنه مخالفم .. با سپاس از توضیح شما !
البته نمی دونم منظورتون از "جنبه" فرد دقیقا چیه، ولی خوب هر کسی در معرض خطرش هست مسلما. بگذریم...
میشه رای داد دیگه؟این آرای من به ترتیب امتیاز ... [farzan.B 10] [ Bvafa 9 ][ 9 p30room ][ Yousef 8 ][ sazy4sazy 8 ] [ navid69 7 ][ S.M.H 7 ][ xxninaxx 7 ][ f@rzad 6 ][ JVD 6 ][ FERI KHAN 5 ]
پس من چی؟ (1)
154fs232528.gif

علاوه بر من به دو نفر از بچه های دیگه هم نمره ندادید. لطفا امتیازات رو همین جوری که من نوشتم کپی پیست کنید و فقط عددها رو عوض کنید. ممنون. :)
آقا غریبه ها هم می تونن بیان امتیاز بدن ؟ :blush:
خوش اومدی معین جان. غریبه کجا بود؟ بر و بکس همه خودین. :دی
میدونم دارم زیادی حرف می زنم ، ولی اول از همه دو تا تشکر داشتم
اولی برای محمود که واقعآ تلاشش بی نظیر بوده و واقعآ منو به وجد اورده ! و من هنوز هم نفهمیدم اون جدول ها رو چطوری درست می کنه
13060IMM302%5B1%5D.gif
اولا که:
130fs1258263.gif

اما در مورد جداول هم نسخه جدید وی بولتن که پی تی تازگی گذاشته یکی از مزایاش همین جدول گذاشتن هستش. من جدول ها رو با Excel درست می کنم و جمع می زنم و بعدش کپی پیست می کنم تو انجمن، اگه ادیتور تو حالت پیشرفته باشه خودش درستش می کنه.

راستی فردا هم با همین تیم نصفه نیمه مون می زنیم تون!
ev0jl1c3ngw8fd9t700.gif

اینم از امتیازمون :

Yousef :9
انگار دو تا عکس گذاشته بودید که من دومی رو لحاظ کردم
farzan.B : 7
pareparvaz : 1
Bvafa : 8
JVD : 9
navid69 : 7
sazy4sazy : 7
S.M.H : 7
kaffar : 8
امتیاز ها رو هم نه بر حسب اشخاص و نه بر حسب عکس ها ، بلکه دیمی دادم
13060IMM302%5B1%5D.gif
پس من چی؟ (2)
154fs759111.gif

به عکس فرزاد (p30room) هم لطفا نمره بده. :)

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام به همه
اینم امتیازهای این هفته....

Yousef: 10
farzan.B: 7
pareparvaz: 2
FERI KHAN: 000000000000
Bvafa: 8
xxninaxx: 7
JVD: 10
navid69: 7
sazy4sazy: 7
S.M.H: 8
کافر: 5
mahi58: 8
p30room: 10
f@rzad: 10

بـا ر ا ن

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,026
با تشکر از تمامی دوستان عزیز:happy:....

امتیازات من:

Yousef....8
[email protected]
farzan.B...5
pareparvaz....1
Bvafa....8
JVD....7
navid69....8
sazy4sazy....8
S.M.H.....6
9.....کافر
mahi58....7
p30room....10

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
سلام

Yousef: 10 توضیحش خیلی عالی بود تا حالا نخونده بودم
farzan.B: 9
pareparvaz: 7 یه جلسه ای هم باید بزاریم ببینیم این عکس به کدوم عامل مخرب سیگار کشیدن اشاره داره :D
FERI KHAN: 10 ای بابا عجب آدمیه ها شایدم پشتش چسبوندن
Bvafa: 9
xxninaxx: 10 خیلی انتخاب خوبیه
JVD: 9 ای بابا جواد جان عجب سیگار برگی هم میکشه
navid69: 9 باحال بود
sazy4sazy: 9
S.M.H: 9 خجالت بکش
omg.gif
:D
کافر: 9 شما هم سیگار رو ترک کن
mahi58: 10
p30room: