بنده یه نظری اینجا می دم .. از این به بعد اگر کسی نمی تونه توی زمان امتیازدهی حضور داشته باشه ، کلا یا شرکت نکنه و یا توقع اینو نداشته باشه که در کار نمره دادن شرکت کنه. نظرتون چیه؟
کاملن موافقم ... یعنی چی آخه؟ اگه وقت نمی کنی نظر بدی اصلن واسه چی شرکت می کنی؟! به عنوان مثال من این هفته کنار کشیدم چون دیدم یه خرده گرفتارم و سرم شلوغه و به همین خاطر شاید هنگام نظر دادن شرمنده ی دوستان بشم . پیشنهاد خیلی خوبیه و این به هیچ وجه قابل قبول نیست که حق افرادی که دیرتر عکس میذارن ضایع بشه و به طور مثال کسی که حقش نمره ی کامل هست فقط به خاطر بی برنامگی و ندانم کاری یک کاربر نمره ش نصف بشه و بیاد 5 بگیره !
کاملن موافقم ... یعنی چی آخه؟ اگه وقت نمی کنی نظر بدی اصلن واسه چی شرکت می کنی؟! به عنوان مثال من این هفته کنار کشیدم چون دیدم یه خرده گرفتارم و سرم شلوغه و به همین خاطر شاید هنگام نظر دادن شرمنده ی دوستان بشم . پیشنهاد خیلی خوبیه و این به هیچ وجه قابل قبول نیست که حق افرادی که دیرتر عکس میذارن ضایع بشه و به طور مثال کسی که حقش نمره ی کامل هست فقط به خاطر بی برنامگی و ندانم کاری یک کاربر نمره ش نصف بشه و بیاد 5 بگیره !
یه چند تا صحنش رو تو اسپویلر گذاشتم آخه میدونی چیه اگه بخوام یه عکسی رو از تو هارد پیدا کنم باید 5 روزی بگردم
پ.ن : حالا تو شمارش امتیاز ها 20 حساب کن اشکالی نداره که
صحنه معروفی از فیلم غلاف تمام فلزی (Full Metal Jacket) از استنلی کوبریک هستش. طرف از این گروهبان هاییه که توی دوره آموزشی پادگان ها پدر سربازها رو در میارن تا پوست شون رو کلفت کنند و از حالت بچگی خارج شون کنند. اینجا با مشت زده یکی رو انداخته رو زمین و داره از بالا سرش بهش دری وری میگه!
عکسی که از یه صحنه فیلم بخوایم بذاریم متاسفانه همین مشکل رو داره که خیلی ها ممکنه فیلمش رو ندیده باشند. عکس اصلی یی که می خواستم بذارم یه پوستر بزرگ بود متعلق به چند سال قبل که بچه های بخش سینما گذاشته بودند، که توش جملات معروف تمام فیلم های بزرگ با سایزهای مختلف نوشته شده بود. ولی متاسفانه عکسش رو پیدا نکردم.
شرمنده دوستان من چون بعضی از فیلمها رو ندیدم به عکسها نمره دادم ! اگر کسی ناراحت شد بگه یک نمره ازش کم کنم!
البته به حال خودم تاسف خوردم که فیلمی مثل پاپیون و بقیه فیلمهایی که معرفی شد رو ندیدم:blush:
شرمنده دوستان من چون بعضی از فیلمها رو ندیدم به عکسها نمره دادم ! اگر کسی ناراحت شد بگه یک نمره ازش کم کنم!
البته به حال خودم تاسف خوردم که فیلمی مثل پاپیون و بقیه فیلمهایی که معرفی شد رو ندیدم:blush:
برنده این هفته همون طور که مشاهده می فرمایید فرزاد (p30room) هستند که با گذاشتن عکس زیبای فیلم پاپیون به رتبه اول دست پیدا نمودند. انصافا هم انتخاب خوبی بود، من یکی که هر موقع به بهترین فیلم زندگیم فکر می کنم یکی از گزینه هایی که تو ذهنم میاد صحنه های بی نظیر و وحشتناک فیلم پاپیونه. تبریک میگم فرزاد جان. موضوع هفته بعد رو هم تا آخر روز شنبه رد کن بیاد.