امتیازات بنده هم به شرح زیره ( دلیل امتیاز دادن رو هم میگم که بدونید ، کاشکی شما ها هم دلیل رو بگید
) :
Firepersian : 5 » خیلی خیلی تکراری بود البته برای منها ....
ARMIN-F4 : 3 » توی گوگل سرج کنید خطای دید اولین یا دومی عکس هست کاشکی یکم می گشتید تا عکس تازه ای بزارید به هر حال اصل بر شرکت تو مسابقه بود :heart:
kaveh_hazhir : 3 » والا من که نفهمیدم قضیه چی بود خطای دیدی توش متوجه نشدم جز استفاده از فتوشاپ
Sawyer2010 : 8 » از تصویر اصلیت چیزی متوجه نشدم اگه وقت کردی یک توضیحی بده . امتیاز برای اشانت ها بود »»» مشکل برطرف شد

hoorsa : 8 » نصبت به بقیه تا اینجا خیلی بهتر بود چون نه فتوشاپ بود نه نقاشی و ... بلکه یه ایده خوب تجاری بود ممنون از شما
FERI KHAN : 5 » این عکس هم خیلی تکراری بود البته عکس زیبایی هست و خطای دید رو نشون می ده ولی انتظار داشتم اینجا با توجه به موضوع عکس های جدیدی ببینم
omid0 : 8 » شما هم نسبت به بقیه عکس متفاوت تری گذاشته بودید خودمم خوشم میومد ولی این ماشینی که پارک شده کار رو خراب کرده
siavash20 : 0
کافر : 4 » عکس اصلیت بالا نیومد برام

- متیاز برای اشانت هست ...
astanboos : 7 » جالب بود ولی اگه نقاشی نبود به نظرم امتیاز بالاتری می تونستم بدم ...
Princess NazaniN : 5 » خیلی قدیمی و تکراری بود برام ....
Bvafa : 8 » جالب و متفاوت نسبت به بقیه تشکر از شما ....
ehsan95 : 1 » عکست برام بالا نیومد

اشانت هم نداشتید که یه امتیاز بهتری بدم ...
MkVisual : 8 » جالب بود ولی تو سبک کاربر bvafa بود ولی جدید بود و من ندیده بودم ...
bitcomet : 5 » خطای دید بود این اقا وحید !؟ عکس رو کامل میزاشتی خطایی رخ نمیداد نصف عکس نبود خوب ...
ARSIAN : 9 » جالب بود ممنون بابت اطلاعاتی که بهمون اضافه کردی ...
mahi58 : 10 » آقا محمود ممنون بابت عکس و توضیحات من این رو تو ویکیپدیا دیده بودم ولی چیزی حالیم نشد تا اینکه تو توضیح دادی . دمت گرمممممم

S.M.H : 8 » این خانوم موهاش اگه باز بود بهتر بود اینجوری کله پشتی معلوم و تابلو شده ولی باز قشنگ بود ...
seashore : 7 » تکراری بود یه جورایی ولی در کل خوب بود ممنون از شما
xxninaxx : 5 » تقریبا این سبکی چندتا از دوستان قبل شما گذاشته بودن + یکمم غیرطبیعی بود

ya_ali_mavla : 7 » نمی دونم به کدوم عکست باید امتیاز بدم

من فرض می کنم عکس اولی اصلی هست ...
p30room : 5 » معلوم بود غیر طبیعی + تکراری بود خیلی برام
پ ن : دوستان برای هر امتیازی که دادم علت رو نوشتم تا کسی احیانا ناراحت نشه اگه هم ناراحت شدید نا رو بردارید راحت شید ( حالم از این تیکه اخر بهم می خوره
):دی