• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
تبریک به امید عزیز
و همچین تبریک به خودم بابت اول شدن (البته از آخر:دی)

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
Separation.jpg

Separation_2_.jpg

Separation_4_.jpg

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
یه عکس توپ گیر آوردم که فکر کنم به احتمال زیاد زدم به خال
به خال؟ آره به خال ذهنیت امید که الان داره پا میکوبه و ذهنیتش از جدایی و اینکه مفهومش ازین موضوعی که داد چی بود و برای چی این موضوعو داد
چیزی که همیشه سربازها و مخصوصا مادراشونا اذیت میکنه
Laie_7.gif
که واقعا میشه بهش بگی جدایییییییییی
129fs4252631.gif

tvj44ykx3dwhx7koj25f.jpg
pitie.gif

12685696620549332805.jpg
امید جان احساستو کاملن درک میکنم و اینکه اون دو سه ماه اول مخصوصا دو هفته اول به شدت سخته سخته سخت میگزره در حد مرگ
یا علی

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
راستش موضوع مورد علاقه ام رو انتخاب کردند امید عزیز.منتها وقت نکردم که زیاد وقت بگذارم برای این کار.
ولی در مجموع میخواستم نگاه خودم رو نسبت به این مساله بیان کنم.که خوب از همین عکس ها میشه فهمید.
جدایی ما از کسی که دوستش داریم.منظورم زنده بودن اون فرد نیست.چون به هر حال باز هم این جدایی نباید رنگ غمناکی باشه چون به هر حال اون شخص یک جای این دنیا زنده است و همین میتونه برای آدم کافی باشه که بفهمه اون فرد میتونه هنوز هم بعضی اوقات بخنده.منتها وقتی این جدایی بین دو تا دنیا اتفاق میفته ما میومنیم و .....
عموی پدر من حدود 60 سال با زنش خیلی خوب و شاد زندگی کرد.الان فکر میکنم 80 سالش باشه.ما هر سال برای عید نوروز به دیدنش میرفتیم.میتونم بگم که ایشون و خانمشون عاشق همدیگه بودند.با این که سنش خیلی بالا بود ولی همیشه شاد و بذله گو بود.منتها از وقتی که همسرش فوت شده دیگه من نمیتونم اون آدم رو به صورت قبل ببینم.
و همین جاست که جدایی معنی میشه.کسی که هر روز غمگین تر و شکسته تر میشه و آرزوی مرگ داره.غم بدیه از دست دادن کسی که دوستش داری.
حالا این ناراحتی میتونست حتی تو نگاه غمگین و پر بغض یک پیرمرد هم خلاصه بشه منتها ممکن بود برداشت من با بقیه خیلی فرق کنه و از این بابت بی ربط به موضوع بشه.
برای همین من این عکس رو انتخاب کردم.امیدوارم خوشتون بیاد

37356.jpg

و اشانت هایی که شاید خوب باشند :

جدایی ما از دنیای کوچک اما قشنگ به "دنیا نیومدنمون"

یک فکر بکر! :

وقتی که دوست داری بارون غم هات رو بشوره ولی....

شب خوبی داشته باشید

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها امروز مهلت آخر عکس گذاشتنه، یادتون نره. :)

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
این هم عکس من:

البته 100 درصد هم جزو عکس های محبوبم نیست، چون مطمئن نیستم واقعی باشه. ولی به هر حال برای من عکس قشنگی بود و وفاداری یی که توش نشون داده شده رو دوست دارم...

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام به همگی امیدوارم که ایندفعه اولین نفر بوده باشم که امتیاز میدم چون هنوز صفحه رو رفرش نکردم !!!
Just_Cuz_06.gif

Sawyer2010: 9 عکس جالبی گذاشتی واقعا مثلشو کسی نتونس بزاره آفرین:specool:
ya_ali_mavla: هم اکنون نیازمنده انگشت های سبزتان هستیم!!!!!:دی
grouphug.gif

bitcomet: 9.75 بهت 10 داده بودم اول، ولی طبق اون قانونی که گفتم تایید نکردید مجبورم به تو این نمره رو بدم و به بهترین بهترینش 10 معذرت ولی عکس خیلی با مسما و عالی بود
hossein137: 9 مرگ جدایی بسیار درناک خدا براتان نیاره
164.gif

hoorsa: 8.75 اسپویلر یکی از بچه ها بود ولی کلن خیلی معنی جدایی رو قشنگ داره نشان میده آفلین
hippie4.gif

FERI KHAN: 8 عکس هورسا تقریبا با شما هم معنیه و این باعث میشه نمره کمتری بدم ولی این جداییها زیاده کاش جدایی متفاوتی میزاشتین فیض میبردیم
SilentStar:7 این جدایی است یا به هم رسیدن؟؟!!آیا قطاری می آید و این دو مرغ عشق رو از هم دیگر متفنجر میکند؟؟!!!
291.gif
budo.gif

astanboos: 10 آقا کلی حال کردم برا عکست دمت گرم عالی بود واقعا یاد خودم افتادم ،یکی از زیبایی های این عکس نسبتا واقعی نشان دادن قضیس ایول ایول استانبوسو ایول
29dz8zk.gif

mahi58: 8.50 نوع موضوعی عکس تکراری ولی محیط و نوعش جالب و زیبا
nomid??!: 8 جان نومید:blink:؟!! امید رفت نومید اومد؟؟!!شوما احیانا همون امید نیستی:eek:؟؟!! ولیش کن اصن هرکی هستی آخه این چه عکسیه گزاشتی حالمون گرفت دپرس شدم....
flat.gif

Firepersian: 8.50 تکراری ولی قشنگ و یا معنی
siavash20: 8 ............آیا طلاق؟؟؟.............
و اما هر مرتبه تعداد شرکت کنندگان آب میره متاسفانه ولی اینبار بچه ها عااالی بودین و عکسای واقعا جالبی گزاشتین اویل لله
confetti.gif

شاد و موفق و پیروز باشیم
یا علی

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
درود
از همه بچه هاي خوش ذوق PT كه دست به دست هم اين محيط و فعاليت جمعي زيبا رو بوجود آوردن سپاسگذارم..
گفتم حداقل يكبار در اينكار شريك بشم تا به اين بهانه بيام و بدون اسپم از دوستان تشكر كنم...

Sawyer2010 ----- 8.3
8.3 ---- ya_ali_mavla
8 ----- bitcomet
8.5 ----- hossein137
8 ------- hoorsa
7.7 ---- FERI KHAN
SilentStar
8 ---- astanboos
8.2 ------ mahi58
7.5 ------ nomid
8 ---- Firepersian
8.1 ---- siavash20

SilentStar:7 این جدایی است یا به هم رسیدن؟؟!!آیا قطاری می آید و این دو مرغ عشق رو از هم دیگر متفنجر میکند؟؟!!!
291.gif
budo.gif

(خيلي دنبال عكس نگشتم براي شركت در مسابقه...)
زيبايي كار به هر چه بيشتر مجهول بودنشه! اما هر پيش هم بودني, به هم رسيدن نيست و در نقطه مقابل, خيلي از فاصله ها فقط در ظاهر هستند!
جايي كه اين دو هستند هر لحظه ممكنه قطاري بياد و بينشون فاصله بندازه ... در واقع يك مسير ممتد اون بين وجود داره:confused:
كسي چه ميدونه شايد قراره يكيشون مسافرش بشه...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
امتیازات بنده:

Sawyer2010: 8

ya_ali_mavla: 9

bitcomet: 10 یه جورایی یه دونه ای وحید جون. یعنی در زمینه ارائه نگاه های خاص به هر موضوع. :دی

hossein137: 10 حرف نداشت حسین جون. تو هم در زمینه گذاشتن عکس هایی که یه عالم حرف نگفته دارند کارت بیسته. :دی

hoorsa: 8

FERI KHAN: 8

SilentStar: 10 باز هم عالی. آورین، آورین... :دی

astanboos: 8

mahi58: 0

nomid: 7 راستش درست متوجه عکس و ارتباطش با جدایی نشدم.اگر توضیحات خاصی داره بفرمایید تا شاید نمره اش رو بهتر کنم...

Firepersian: 10 بسیار بسیار قشنگ و تاثیرگذار بود...

siavash20: 8

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
Sawyer2010: 9

ya_ali_mavla: 10 همه ی پهنای باندم رو بردی :rolleyes:

bitcomet: 9

hossein137: 10

hoorsa: 9

FERI KHAN: 9

SilentStar: 10 بازم شرکت کنید دوست من :heart:

astanboos: 9

mahi58: 9

nomid: 9

Firepersian: 9

siavash20: -1 دوستان شرمنده مسابقه رو فراموش کرده بودم اخرین لحاظات یادم افتاد ، اون موقع هم که یادم افتاد مرورگرم هنگ کرد :D در کل نشد عکس خوبی انتخاب کنم ( هرچند زیاد بد هم نیست :wub: )

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام به همه
sawyer9
alimola9
bitcomet9.5اون عکس دختره و اتوبوس خیلی قشنگ بود
hossein 8.5
ferikhan9
silentstar8
astanboos9.5