• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
در ضمن یه چیز مهم دیگه رو هم بگم:

از این هفته من می خوام دو تا تغییر کوچک ایجاد کنم که فکر می کنم تاپیک رو می تونه بهتر کنه و بچه ها راحت تر باشند:

1. من توی پستی که معمولا در روز سه شنبه می زنم برای امتیازدهی پست هایی که حاوی عکس بودند رو Quote می کنم و توی یک پست می ذارم که بچه ها مجبور نباشند برای امتیاز دادن چند صفحه بالا پایین کنند و پست های حاوی عکس رو لابلای پست های دیگه پیدا کنند.

2. یه تعدادی از دوستان همیشه شکایت داشتند که عکس گذاشتن یا امتیازدهی و ... رو فراموش می کنند. از این هفته به بعد دوستان می تونند در لیست پیغام خصوصی تاپیک مسابقه عکس ثبت نام کنند. بچه هایی که توی این لیست باشند من هر هفته دو تا پی ام براشون می زنم، به این ترتیب که روز سه شنبه آخرین مهلت گذاشتن عکس رو بهشون یادآوری می کنم و روز پنجشنبه هم آخرین مهلت امتیازدهی رو. انجام این کار از لحاظ فنی برای من آسونه (از این پی ام هایی می فرستم که یه تعداد کاربر رو با ; جدا می کنند)، و همچنین وجود اسم شما در این لیست ضرر خاصی براتون نداره. بنابراین توصیه میشه اگر گاهی عکس گذاشتن یا امتیاز دادن رو فراموش می کردید توی این لیست ثبت نام کنید. همچنین اگر زمانی به هر دلیلی خواستید دیگه توی مسابقه شرکت نکنید یا فضای پیغام خصوصی تون پر بود و ... می تونید درخواست بدید که اسم تون از این لیست پاک بشه.

البته تضمین نمی کنم همیشه این کار رو بکنم (ممکنه یه هفته نرسم، یا یه هفته مثلا پی ام رو سه شنبه ساعت 10 شب برسم بفرستم)، ولی سعی می کنم بیشتر هفته ها این کار رو انجام بدم.

این مطلب رو (و شاید لیست بچه ها رو) به پست یک هم اضافه می کنم.

هر کس خواست بگه که من اسمش رو توی این لیست بذارم. :)

nasim-76

Registered User
لایک‌ها
736
بعد عمری...

سلام بروبچز! یه کی بیاد بگه چ خبره! برنده کیه؟! موضوع این هفته چیه؟! :دی ...

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
سلامی مجدد به همه عزیزان : )
از محمود خان جان بابت موضوع عالی که انتخاب کردن تشکر می کنم ( خیلی دوست داشتم این موضوع انتخاب بشه
139fs108574.gif
)

برای این موضوع اول تصمیم داشتم عکس های بامزه ( هر چند من کودکی با مزه و زیبا تر از ایشون ندیدم ) و فان بزارم ولی گفتم به احتمال زیاد دوستان دیگه این کار رو خواهند کرد
+
فکر کنم تو طول عمر کم پیش بیاد که به موضوعات تلخ و حقیقی دور و اطرافمون توجه کنیم ...

شاید این تصاویری که می زارم یکم تلخ به نظر بیاد ولی فکر نکنم حس بدی رو بهتون انتقال بده ! فقط کافیه زاویه دیدتون رو تغییر بدید :heart:

111.jpg

تا خدا راهی نیست
این را امروز
قاصدک در گوشم گفت
باید راه بیافتم

تو می آیی؟!

تصاویری نسبتا مرتبط با عکس انتخاب شده ، برای شرکت در مسابقه :

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

:heart::heart::heart:

پیشنهاد می کنم اگه وقت دارید تصویر زیر رو هم ببینید - حیف که فقط می شه با یک تصویر شرکت کرد وگرنه ...

11.jpg

روحیه نظامی گری

مانا نیستانی

اشانتها .....

6.jpg

7.jpg

8.jpg

بـا ر ا ن

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,026
سلام.... منم تبریک میگم :)

خب پس از دو هفته غیبت منم با این عکس شر کت میکنم

به نظر من خیلی نـــــــازه ... البته نمیدونستم بااین شر کت کنم یا با اشانتم

0620.jpg
1111.jpg

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
عاشق این عکسم تپل مپل جون میده گازش بگیری :D

11_8609270699_L600.jpg

---------------------------------------------------------------
هی میگن جلو بچه هاتون .... نکنید !
redxsmiley.gif
به فرمائید اینم عاقبت توجه مینمو؟
declare.gif
p_42.jpg

آخه مگه آزار داری؟
laugh1.gif

یه عکس جالب برای اون هایی که شاید ندیده باشن چون قدیمیه !
secret.gif

N_4497.jpg

Last edited:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام

موضوع خیلی جالب تر و تاثیر گذار تر از اونی بود که فکرش رو میکردم.راستش نمیخوام شما رو ناراحت کنم منتها وقتی اسم بچه های خاکی رو دیدم فقط یک تصویر برای مسابقه به ذهنم اومد.و اون هم این بچه ی زیبا و پر از درد هست.مدت ها قبل از این هم آواتارم بود که به کمک دوستان رنجونده شد و کنارش گذاشتم تا بیش از این باهاش شوخی نکنند :eek:
این تصویر یکی از تاثیر گذارترین عکس هایی هست که تا به حالا دیدم.بچه ای که با خنده اش شخص مقابل رو داغون میکنه.چشم ها دروغ نمیگند.کافیه به چشم هاش خیره بشید تا منظور من رو متوجه بشید.
شرمنده ام به خاطر ناراحت کردنتون.کلا" دید من نسبت به کودک بیشتر غمگین هست تا شاد
پیشنهاد میکنم اشانت رو هم از دست ندید.این کودک ساده و زیبا مال همین ایران خودمونه.باز هم سادگی و باز هم یک خنده ی تلخ
موفق باشید

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
3,795
rxaplkza9pyxwfpq3vei.jpg

من،دلم همچين ايمانيو ،همچين اعتماديو ميخواد!
كه بشه تو ترسناك ترين شرايط هم بتونم يه لبخند اطمينان بخش و پر آرامش بزنم!
آخه يه بچه پشتش به چي گرمه كه همچين لبخنديو ميزنه؟!
چرا من همچين پشتوانه ايي رو نداشته باشم!:eek:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
تقدیم به همه دخترکانی که پاهای یخ زده خودشون رو با اگزوز ماشین ها گرم میکنند ...

attachment-92537-25_000_dsel351162.jpg

یک اگزوز
یک پا
و یک دخترک سرما زده
...
دخترم!
شاید اگزوز این ماشین چند ده میلیونی بتونه پاهای یخ زده تو رو گرم کنه
اما دلهای یخ زده این مردم رو تنها نگاه مهربان تو و آرامش چشمانت آب میکنه!
...
آری دختر جان!
اگر دلهای شما بزرگ نمیشد، جیب های ما هم کوچک میماند!
و چقدر فاصله هست بین جیب های بزرگ و دلهای بزرگ ...
...

@کپی رایت یوسف

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
ای وای من! انگار بازم از اون مسابقه هایی داره برگزار میشه که باید به همه 10 بدم!
23t06dg.gif

-------------------------------------------------------------
بعد عمری...

سلام بروبچز! یه کی بیاد بگه چ خبره! برنده کیه؟! موضوع این هفته چیه؟! :دی ...

سلام از ماست. خوبید؟
2lxe53l.gif

چه خبره: مسابقه انتخاب عکسه. از پست یک کامل می تونید بخونید ماجرا و مقررات تاپیک رو.
57273402847490682509.gif

برنده کیه: حاجی تون! امری باشه؟
2zqdf8w.gif

موضوع این هفته چیه: تصویر خاصی از یک کودک - تا سه شنبه برای عکس انتخاب کردن وقت دارید و بعد هم از سه شنبه تا پنجشنبه امتیازدهی - جمعه من برنده رو تعیین می کنم و دوباره هر هفته مسابقه تکرار میشه. :دی

- Saman -

Registered User
لایک‌ها
761
خب ... عنوان مسابقه مسابقه انتخاب عکس از روی موضوع پیشنهادی (موضوع این هفته: تصویر خاصی از یک کودک... ) رو ديدم... بد نديدم كه من نيز شركت كنم ... اميدوارم مشكلی پيش نياد چونكه به هر حال اين بار اول هست و باز هم به هر حال !

اين هم عكس اتنخابی بنده . اميدوارم مورد توجه دوستان عزيز قرار گيرد ...

foto368f05e.jpg

همچنين خالی از لطف نديدم كه تعدادی عكس ديگر رو هم قرار بدم ...

foto356eb34.jpg

foto36558d5.jpg

foto357311e.jpg

foto360c520.jpg

foto3616034.jpg

foto3696be7.jpg

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خب ... عنوان مسابقه مسابقه انتخاب عکس از روی موضوع پیشنهادی (موضوع این هفته: تصویر خاصی از یک کودک... ) رو ديدم... بد نديدم كه در شركت كنم ... اميدوارم مشكلی پيش نياد چونكه به هر حال اين بار اول هست و باز هم به هر حال !

اگر ايرادی وارد نيست دو تا عكس قرار ميدم ... حقيقتا نتونستم ما بين شون انتخاب كنم . . .

سلام و خیلی خوش اومدید. :)

در مورد اون دو عکس که گفتید طبق قانون تاپیک باید یکی رو از بین شون انتخاب کنید و برای مسابقه بذارید، ولی اگر دوست داشتید می تونید اون یکی رو هم بذارید بمونه و فقط توی اسپویلر بذاریدش که معلوم بشه عکس اصلی مسابقه نیست و به قول بچه ها اشانتیونه.

در ضمن خاطرتون هم باشه که روز سه شنبه تا پنجشنبه هر هفته هم امتیازدهیه که شرکت کننده های مسابقه باید حتما توش شرکت کنند.

ممنون. :)

- Saman -

Registered User
لایک‌ها
761
سلام و خیلی خوش اومدید. :)

در مورد اون دو عکس که گفتید طبق قانون تاپیک باید یکی رو از بین شون انتخاب کنید و برای مسابقه بذارید، ولی اگر دوست داشتید می تونید اون یکی رو هم بذارید بمونه و فقط توی اسپویلر بذاریدش که معلوم بشه عکس اصلی مسابقه نیست و به قول بچه ها اشانتیونه.

در ضمن خاطرتون هم باشه که روز سه شنبه تا پنجشنبه هر هفته هم امتیازدهیه که شرکت کننده های مسابقه باید حتما توش شرکت کنند.

ممنون. :)

ممنو ن از شما و همچنين تشكر بابت تذكر و اطلاع رسانی ... به هر حال عكس مورد نظرم رو انتخاب و پستم رو اديت كردم ، هر چند كه به قولی انتخاب سخت است !

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
به محمود جان تبریک میگم
منم با این عکس شرکت میکنم
میخواستم یه کم فضای مسابقه رو تغییر بدم و یه عکس فان قرار بدم
ولی وقتی این عکس رو دیدم خیلی متاثر شدم، هرکاری کردم نتونستم یه عکس دیگه انتخاب کنم :(

Kid.jpg

Last edited:
بالا