• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
اون زمانی که تو تازه اومدی ما واسه خودمون برو و بیایی داشتیم :دی
عجب، نمی دونستم سابقه اسپم کردن تو توی بخش انقدر به قدیم برمی گرده!
78289398871882455641.png

محمــود جان دستت درد نکنه برا شمارش و سر و سامان دادن به بخش مسابقه
2c8w0ml6bg0bwueyu4.gif
:دی
1-20070210065344.gif

البته محمود جان خودت هم که تقریبا اول شدی
ماهی خیلی ماهی
1-20070210065344.gif

چرا میزنی مشاهده پیوست 178253 من خودمم تا حالا یه بارم عکس اضافی نذاشتم خودمم هی میگم نذارید . این محمودتون منو دعوا کرد مشاهده پیوست 178253 برو باهههههههههههه مشاهده پیوست 178259 (شوخی)
بابا چرا شاکی میشی؟ من کی زدم؟
49803902297133303024.gif

من پست شما رو Quote کردم، ولی کلی بود صحبتم. یعنی در واقع می خواستم بگم چقدر خوب میشه که یه چند تا از بچه های جدید تاپیک که یه خورده بعضی موقع ها یه کارهای عجیبی می کنند مثل قبلا ها جو تاپیک رو دوستانه نگه دارند و به قول فرزاد به عکس ها نمره بدن نه به بچه ها و اگر از جای دیگه کینه هم دارند اینجا سر هم خالی نکنند.
rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif

البته هر چند که این کارها زیاد هم اثر نداره و در نهایت معمولا یکی از بهترین عکس ها برنده میشه.

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
محمود جان این موضوع 2 هفته قبل دست و چا چلفتی در پست اول چرا جا مونده؟
handiparlemains.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
محمود جان این موضوع 2 هفته قبل دست و چا چلفتی در پست اول چرا جا مونده؟
handiparlemains.gif

اضافه کردم وحید جان (کلا هفته قبل خیلی گرفتار بودم و حال و روز بدی داشتم). :(

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام
تبریک به فرزاد عزیز

دو سه تا پست آخر رو خوندم
اتفاقا به نظر من هم خیلی خوبه اونهایی که برای اولین بار میان امتیازاتشون حساب نشه
مثلا باز هم میتونید یک قانونی بزارید که هر کسی اولین بارش هست که امتیاز میده، حتما هم توی اون مسابقه شرکت کرده باشه و عکس توی همون هفته قرارداده باشه.
خدایی فقط همین یک تاپیک و تاپیک پرسپولیس برای من مونده که به خاطرش میام پی تی. (این تاپیک هم بیشتر یادم میره) کاری نکنید این تاپیک هم به خاطره ها بپیونده
ولی موافق این نیستم که امتیازات پایین باعث حذف بشه.
یا باید حق انتخاب داد به امتیاز دهنده یا باید سطح امتیازات رو بالا آورد. مثلا از 5 تا ده
وقتی دقیقا توی پست اول نوشته شده از یک تا ده حق انتخاب هست، دیگه نمیشه به کسی خورده گرفت چرا به طور مثال به یوسف 1 داده

دادا من سر نمی زنم به این قسمت ولی خوب همیشه تو بخش فروش گوشی هستم... یکی پ خ میداد 1 لحظه ماهم بیایم امتیاز بدیم دیگه
غلام عل و صنعت اعتراف صادقانه شما و همچنین اون کسی که بهت پی ام میداده هستم :دی

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام
تبریک به فرزاد عزیز

دو سه تا پست آخر رو خوندم
اتفاقا به نظر من هم خیلی خوبه اونهایی که برای اولین بار میان امتیازاتشون حساب نشه
مثلا باز هم میتونید یک قانونی بزارید که هر کسی اولین بارش هست که امتیاز میده، حتما هم توی اون مسابقه شرکت کرده باشه و عکس توی همون هفته قرارداده باشه.
خدایی فقط همین یک تاپیک و تاپیک پرسپولیس برای من مونده که به خاطرش میام پی تی. (این تاپیک هم بیشتر یادم میره) کاری نکنید این تاپیک هم به خاطره ها بپیونده
ولی موافق این نیستم که امتیازات پایین باعث حذف بشه.
یا باید حق انتخاب داد به امتیاز دهنده یا باید سطح امتیازات رو بالا آورد. مثلا از 5 تا ده
وقتی دقیقا توی پست اول نوشته شده از یک تا ده حق انتخاب هست، دیگه نمیشه به کسی خورده گرفت چرا به طور مثال به یوسف 1 داده

غلام عل و صنعت اعتراف صادقانه شما و همچنین اون کسی که بهت پی ام میداده هستم :دی

ببخشید با احترام به نظرتون حرفتون درسته ولی امتیاز زیر 4و 5 به نظرم بی احترامی به زحمت شرکت کنندس

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
ببخشید با احترام به نظرتون حرفتون درسته ولی امتیاز زیر 4و 5 به نظرم بی احترامی به زحمت شرکت کنندس
خب من هم همین رو میگم دیگه
اگه به امتیاز دهنده این حق داده شده از 1 تا ده امتیاز بده، دیگه بی احترامی و ناراحتی وجود نداره
اگه بی احترامی حساب میشه فکر میکنم باید دایره امتیازات رو بالا برد. مثلا از 6 تا ده یا یک تا 5
من که هیچ وقت به بی احترامی و این چیزا دقت نکردم
همیشه به عکس امتیاز دادم نه به شخص
اینجا نمره یک و دو هم فکر کنم دادم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
در این که شرکت کننده می تونه به عکس از 1 تا 10 نمره بده شکی نیست و این کار با قانون تاپیک منافاتی نداره، ولی سوال اینجاست که آیا فردی که خودش در مسابقه شرکت نکرده و فقط امتیاز داده، امتیازش حساب میشه یا خیر؟

توی تاپیک های مسابقه دیگه بخش، امتیاز کسی که شرکت نکرده حساب نمیشه. توی این تاپیک هم من خیلی وقت پیش یک بار از بچه ها راجع به این مساله نظر خواستم که اگر درست یادم باشه بچه ها زیاد نظری ندادند و من هم چون همیشه می خواستم تاپیک آزاد باشه و محدودیت نداشته باشه گفتم اشکالی نداره و نمرات بچه هایی که شرکت نکرده بودند رو هم حساب می کردم، ولی مساله اینجاست که همیشه یه عده بچه های شناخته شده اینجا دور هم بودند و این کار مشکلی ایجاد نمی کرد.

این قضیه تبانی چند هفته قبل که پیش اومد یه خورده باعث شده خودم هم بعضی موقع ها به امتیازات شک کنم و به نظرم عجیب بیاد و دقت بیشتری کنم. برای همین بود که اون قوانین الحاقی جدید رو به رای گذاشتیم، و الان هم من طبق اون قوانین این اختیار رو دارم که امتیازات هر کدوم از بچه ها رو که به تشخیص خودم ایراد داشت محاسبه نکنم. قاعدتا هم وقتی یک نفر که توی تاپیک شناخته شده نیست به شرکت کننده ای که بالاترین امتیاز رو آورده و کاندید برد بوده از 10 امتیاز دو میده من از این حق خودم استفاده می کنم و امتیازاتش رو حساب نمی کنم.

قانون الحاقی دوم: از دوستان خواهش می کنیم معیارشون برای امتیازدهی به عکس ها فقط خوب یا بد بودن عکس باشه؛ در صورتی که به تشخیص مدیریت بخش معیار دیگه ای در امتیازدهی وجود داشته باشه امتیازات شرکت کننده در مسابقه محسوب نخواهد شد. همچنین متقابلا زدن پست هایی مثل "چرا امتیاز عکس من رو کم دادی" و "لطفا امتیاز من رو بالا ببر" و ... ممنوعه.

seashore

Registered User
لایک‌ها
3,124
من که شرکت نکردم ولی امتیاز به نظرم این طوری میشه داد

xxninaxx: 9

Sawyer2010: 7

ehsan_rabani:10

silverstar292: 10

bitcomet: 7

seashore: 2

arash9675: 7

AZAZEL: 7

Yousef: 10

ali0-100: 9

mahi58: 7

p30room: 8

hoorsa: 5

ohno-smiley02.gif

یعنی اینقدر بد بود ؟؟

تبریک میگم به برنده این هفته فرزاد خان
smilingsmiley.gif

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
بچه ها :)دی) موضوع شکمو باشه خوبه ؟
watermelon-pink-mouse-emoticon.gif
:دی

من هم به فرزاد جان تبریک میگم که برگشت پر قدرتی داشتن امیدوار موضوع قوی ای هم انتخاب کنن:)

تبریک به فرزاد جان و seashore , به هر حال seashore هم اول شده دیگه :D

سلام
تبریک به فرزاد عزیز

منم به فرزاد جان تبریک میگم

تبریک میگم به برنده این هفته فرزاد خان
smilingsmiley.gif

wubpink.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خیلی هم خوبه فرزاد جان، اتفاقا موضوع باحالی باید باشه. :دی

فقط خوب شد زودتر گفتی، چون موضوع هر چی دیرتر اعلام بشه شرکت کننده اون هفته کمتر میشه.

رفتم برای تغییر امضا.
2c8w0ml6bg0bwueyu4.gif

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
سلام، بابا چه خبره آخه... مگه لایحه میفرستین مجلس که این همه قانون و شرط و شروط میچسبونین دُنگش!؟
swear1.gif

هر دفعه میام اینجا پستارو بخونم یه امتیاز بدم میبینم یه قانون جدید تصویب شده!
computer3.gif
یادش بخیر اولین باری که من خودم شرکت کرده بودم، به یکی 0 دادم، اومد ازم تشکر کرد منم با شوخی رد کردم رفت.:rolleyes:
اینجوری که داره پیش میره فکر کنم به زودی بعضیا سر موضوع یا امتیاز بزن بزن راه بندازن اینجا... :wacko::blush:

پ.ن: فرزاد، منم از همینایی که بقیه بهت میگن میگم.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام، بابا چه خبره آخه... مگه لایحه میفرستین مجلس که این همه قانون و شرط و شروط میچسبونین دُنگش!؟
swear1.gif

هر دفعه میام اینجا پستارو بخونم یه امتیاز بدم میبینم یه قانون جدید تصویب شده!
computer3.gif
یادش بخیر اولین باری که من خودم شرکت کرده بودم، به یکی 0 دادم، اومد ازم تشکر کرد منم با شوخی رد کردم رفت.:rolleyes:
اینجوری که داره پیش میره فکر کنم به زودی بعضیا سر موضوع یا امتیاز بزن بزن راه بندازن اینجا... :wacko::blush:

پ.ن: فرزاد، منم از همینایی که بقیه بهت میگن میگم.

اتفاقا من خودم حساسم که قانون جدید زیاد تصویب نشه و پست یک طولانی نشه که هر کی اومد جرات کنیم ازش بخوایم یه دور قوانین رو بخونه.

الان اگر منظورت از قانون جدید این قانون الحاقیه که نوشتم، که این قضیه اش مال 2 ماه پیشه و جدید نیست و اون موقع هم واقعا هم لازم بود اضافه بشن این قوانین.
23mptea.gif

اگر هم منظورت اشانتیونه که دور همی حلش کردیم و اصلا قانون اضافه نکردیم.
23mptea.gif

کلا روی هم رفته:
23mptea.gif

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609

ali0-100

Registered User
لایک‌ها
261