• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها نظرتون رو راجع به موضوع هم بنویسید (پست 4098 رو همین بالا بخونید).
30845132958113738733.gif

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
به نظرم اگه کارتون باشه دو گانگی به وجود میاد یعنی یکی ممکنه با یه کاریکاتور مفهمومی شرکت کنه و یکی هم مثلا عکس یکی از شخصیت های کارتنی که دوست داره بذازه
201110190325XLO.gif
اونوقت ممکنه یه سری مشکلاتی پیش بیاد

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
سلام بر همه و تبریک به برنده
متاسفانه پدربزرگم دیروز ظهر فوت کرد و امروز هم تشییع جنازه بود به همین دلیل نتونستم بیام رای بدم از همه عذر میخوام

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خوب مثل این که اکثر بچه ها مخالف موضوع کارتون هستند، پس اون موضوع رو برای چند هفته بعد می ذارم و یه موضوع دیگه ای که چند وقته توی ذهنمه رو برای این مسابقه انتخاب می کنم.

موضوع هفته بعد: نکته پنهان

توضیح: بعضی عکس ها هستند که وقتی بهشون نگاه می کنیم در نظر اول خیلی ساده و معمولی به نظر میان، ولی بعد از چند ثانیه نگاه کردن به عکس یه دفعه متوجه وجود یه نکته پنهانی جالب توی عکس می شیم که اولش اصلا متوجهش نشده بودیم. یه مثال می زنم، به این عکس نگاه کنید:

متوجه نکته مخفی اش شدید دیگه؟
53261732348388244410.png

این موضوع ممکنه یه کم سخت تر باشه (از این بابت که عکس پیدا کردن براش با یه سرچ سریع ممکنه آسون نباشه)، ولی در عین حال عکس های جالبی براش میشه پیدا کرد و گذاشت. طبق معمول هر عکسی هم که دل تون بخواد و از نظر شما نکته پنهانی یی داشته باشه می تونید بذارید، مشروط بر این که قوانین انجمن رعایت بشه و 30یا30 و مشکل دار و اینا نباشه.
winking.gif

پ.ن: راستی اون عکس، عکس انتخابی خودم نیست ها.
30845132958113738733.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

محمود عجب موضوع سختی داداش :دی ولی خیلی باحاله.

خیلی گشتم اینو پیدا کردم / ولی اگه بهتر پیدا کردم عوضش میکنم باز :دی

121.jpg

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
نمی دونم این مشکلات اخیر فروم باعث شده شرکت کننده کمتر بشه یا موضوع من سخت بوده. :دی

در هر حال امروز آخرین مهلت برای شرکت در مسابقه این هفته است. بچه هایی که می خوان عکس بذارن لطفا تا آخر امشب تصویرشون رو در تاپیک قرار بدن. ممنون. :)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با سلام من با یکی از آثار گراقیست سرشناس هلندی موریس اشر در مسابقه این هفته که موضوع جالبی داشت شرکت می کنم:

EsherWaterfall2.jpg

"موریس اشر به خاطر آثار ملهم از ریاضی خود در جهان مشهور است. این هنرمند می‌توانست با نقاشی‌های خود سازه‌هایی ترسیم نماید که به نظر غیرممکن می‌رسیدند و به نوعی مفهوم بی‌نهایت را تداعی می‌کردند. مفهوم دیگری که در نقاشیهای این گرافیست زیاد به چشم می‌خورد، مفهوم دگردیسی و تبدیل و تناسخ یک موجود به موجودی دیگر در زنجیره‌ای بی‌انتهاست."

این هم اثر دیگری از این هنرمند فقید و برجسته به عنوان اشانتیون:

_Fh_fh00001moris_esher_1898_1972_-_reptilii_-_1943.jpg

پ.ن: از محمود عزیز بابت پیش کشیدن بحث سوژه کارتون هم ممنونم؛ البته من هیچ اصراری نه آن موقع که صحبتش را کردم و نه حالا ندارم که از سوژه کارتون استفاده کنید، این فقط یک پیشنهاد بود و عرضم این بود که در صورت تمایل دوستان این سوژه به صورت تخصصی تر می تواند مثلا با سبک "کارتون سیاه" یا "کارتون کمیک" مورد استفاده قرار بگیرد. ولی فعلا که روند مسابقه تان خیلی جالب است و من هم تابع رای اکثریت هستم.

ارادت

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوستان
همگی خوبید سلامتین ایشالله
به همه بچه های گل که توی هفته های قبل موفق به کسب رتبه اول شدن تبریک میگم به خصوص محمود جان عزیز که هفته قبل صدر جدولو از آن خودش کرد:)
ما هم که دو سه چهار روزیه از شهرشان برگشتیم و کلی سلطان شهرشان بهمان حال داد
با عرض معذرت خدمت دوستای عزیز که خارج از وقت عکس میزارم امیدوارم ببخشید
---------------------------
این عکسو خودم توی 16-17 فروردین از شهر سرکان مکانی به نام آبشار "اله لو" گرفتم
یه دفعه ای به چشمم خورد توی مسیر برگشت که وقتی با دوربین روش زوم کردم دیدم بله درست دیدم باز هم نشانه و نقاشی و قدرتی عجیب از خدای یکتا
بچه ها اگه راه داشته باشه با این سازی که توی اسپویلره شکت میکنم اون دوتا هم بزارین به حساب روشن سازی اگه نه که هوچو!

یا علی

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها من تصمیم گرفتم با همون عکسی که اول گذاشتم شرکت کنم. دنبال یه عکس خاص دیگه بودم که متاسفانه پیداش نکردم و دیشب هم خوابم برد، پس با همون عکس اولی که توی زمان قانونی تاپیک گذاشتم شرکت می کنم. :)

الان می تونید با باز کردن این اسپویلر طبق معمول امتیازدهی رو شروع کنید:

خوب مثل این که اکثر بچه ها مخالف موضوع کارتون هستند، پس اون موضوع رو برای چند هفته بعد می ذارم و یه موضوع دیگه ای که چند وقته توی ذهنمه رو برای این مسابقه انتخاب می کنم.

موضوع هفته بعد: نکته پنهان

توضیح: بعضی عکس ها هستند که وقتی بهشون نگاه می کنیم در نظر اول خیلی ساده و معمولی به نظر میان، ولی بعد از چند ثانیه نگاه کردن به عکس یه دفعه متوجه وجود یه نکته پنهانی جالب توی عکس می شیم که اولش اصلا متوجهش نشده بودیم. یه مثال می زنم، به این عکس نگاه کنید:

متوجه نکته مخفی اش شدید دیگه؟
53261732348388244410.png

این موضوع ممکنه یه کم سخت تر باشه (از این بابت که عکس پیدا کردن براش با یه سرچ سریع ممکنه آسون نباشه)، ولی در عین حال عکس های جالبی براش میشه پیدا کرد و گذاشت. طبق معمول هر عکسی هم که دل تون بخواد و از نظر شما نکته پنهانی یی داشته باشه می تونید بذارید، مشروط بر این که قوانین انجمن رعایت بشه و 30یا30 و مشکل دار و اینا نباشه.
winking.gif

سلام... تبریک به برنده قبل :)....

موضوع خیلی جالبیه ... منم با این عکس شرکت میکنم

مشاهده پیوست 209301

سلام

محمود عجب موضوع سختی داداش :دی ولی خیلی باحاله.

خیلی گشتم اینو پیدا کردم / ولی اگه بهتر پیدا کردم عوضش میکنم باز :دی

مشاهده پیوست 211076

متاسفانه این هفته وقت زیادی برای جستجوی عکس مورد نظرم نداشتم

مشاهده پیوست 211509

با سلام من با یکی از آثار گراقیست سرشناس هلندی موریس اشر در مسابقه این هفته که موضوع جالبی داشت شرکت می کنم:

مشاهده پیوست 211615

"موریس اشر به خاطر آثار ملهم از ریاضی خود در جهان مشهور است. این هنرمند می‌توانست با نقاشی‌های خود سازه‌هایی ترسیم نماید که به نظر غیرممکن می‌رسیدند و به نوعی مفهوم بی‌نهایت را تداعی می‌کردند. مفهوم دیگری که در نقاشیهای این گرافیست زیاد به چشم می‌خورد، مفهوم دگردیسی و تبدیل و تناسخ یک موجود به موجودی دیگر در زنجیره‌ای بی‌انتهاست."

این هم اثر دیگری از این هنرمند فقید و برجسته به عنوان اشانتیون:

پ.ن: از محمود عزیز بابت پیش کشیدن بحث سوژه کارتون هم ممنونم؛ البته من هیچ اصراری نه آن موقع که صحبتش را کردم و نه حالا ندارم که از سوژه کارتون استفاده کنید، این فقط یک پیشنهاد بود و عرضم این بود که در صورت تمایل دوستان این سوژه به صورت تخصصی تر می تواند مثلا با سبک "کارتون سیاه" یا "کارتون کمیک" مورد استفاده قرار بگیرد. ولی فعلا که روند مسابقه تان خیلی جالب است و من هم تابع رای اکثریت هستم.

ارادت

سلام دوستان
همگی خوبید سلامتین ایشالله
به همه بچه های گل که توی هفته های قبل موفق به کسب رتبه اول شدن تبریک میگم به خصوص محمود جان عزیز که هفته قبل صدر جدولو از آن خودش کرد:)
ما هم که دو سه چهار روزیه از شهرشان برگشتیم و کلی سلطان شهرشان بهمان حال داد
با عرض معذرت خدمت دوستای عزیز که خارج از وقت عکس میزارم امیدوارم ببخشید
---------------------------
این عکسو خودم توی 16-17 فروردین از شهر سرکان مکانی به نام آبشار "اله لو" گرفتم
یه دفعه ای به چشمم خورد توی مسیر برگشت که وقتی با دوربین روش زوم کردم دیدم بله درست دیدم باز هم نشانه و نقاشی و قدرتی عجیب از خدای یکتا

یا علی

توضیح این که عکس های ya_ali_mavla بسیار حجیم بودند که به صورت Thumbnail در آوردم شون. بچه هایی که عکس رو ندیدند روش کلیک کنند. لطفا دقت کنید که عکس بالای 400 کیلوبایت دربخش عکاسی ممنوعه و این تاپیک رو هم بخونید.

------------------------------------------------------
امتیازات من:

mahi58: 0

Terme: 7

xxninaxx: 8

JVD: 8

bitcomet: 10 عالی بود. یعنی اصن یه وضی! :دی

silverstar292: 9 عجب نکته ریزی! :دی

p30room: 8

astanboos: 7

mori.54: 9 جالب بود. :دی

Sawyer2010: 8 امتیاز این عکس اگه توضیحاتی قانع کننده ارائه بدید قابل تغییره، چون مطمئن نیستم نکته ای که من دیدم درست باشه.
312jtp0%5b1%5d.gif

ya_ali_mavla: 7

Last edited:

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
امتیاز این عکس اگه توضیحاتی قانع کننده ارائه بدید قابل تغییره، چون مطمئن نیستم نکته ای که من دیدم درست باشه

عقب عکس اگه دقت کنید توی مه یه تی رکس رو می بینید :دی

بالا