سلام
p30room: 9 رفیق حیف که این هفته نیستی
bitcomet: 10 عالی
silverstar292: 8
siavash20: 9.5 خوب بود
hoorsa: 9 این شفق های قطبی واقعا" زیبا هستند.هورسا جان از من که دلخور نیستی.به این جهت چیزی نپرسیدم که جای دیگه میدیدمت
mrali1234:6 امیدوارم باز هم این جا ببینیمت دوست عزیز.عکست هم خوب شده بود
JVD: 9 نمیدونم عکاس به عمد دوربین رو تکون داده و یا هدفش همین بوده.تو عکاسی از ستاره ها ممکنه حتی شاتر تا 1 دقیقه هم باز باشه.برای همین حتی یه تکون خیلی جزیی هم باعث تار شدن عکس میشه
mahi58: 10 محمود جان عکست خیلی خوب بود.خود من زیاد از این مناظر دیدم.البته کمی هم تغییر رنگ و اغراق واجبه تو این جور عکس ها
Saman : 10 بسیار زیبا
9.5 :Terme اسپویلر هم تو این نمره نقش داشته.زیبا بود هر دو تا عکس
ya_ali_mavla: 7 بهت نمره کم میدم تا بیشتر تلاشت رو بکنی.به نظر من عکس 6 ام از اسپویلر نسبت به بقیه زیباتر بود.هر چند قطره های آب روی لنز و فوکوس نامناسب باعث شده بود باز هم بدون اشکال نباشه(این حرف ها رو میزنم چون به خودم هم این حرف ها رو زیاد میزنند) تو همه ی موارد به هر حال مشکلاتی بود.وجود عوامل انسانی/اوور شدن قسمتی از عکس/کادر بندی نامناسب و ...
نمیدونم دوربینت چی بوده ولی اول از همه انتخاب سوزه و کادر درست باعث میشه عکس ها زیباتر بشه.عکس هات رو اگر میدونی ویرایش احتیاج دارند ویرایش کن.بعضی اوقات تو مناظری که آسمون و ابر هست لازمه که کمی مقدار رنگ زرد و نارنجی رو افزایش بدی.شارپنس رو ببری بالا و ...
امیدوارم همیشه عکس های خوبی بگیری
Sawyer2010:10 بسیار زیبا.من اگه ریموت داشتم و تجهیزاتم کامل بود یه شب میرفتم سمت کویر و .....
hossein137: 0
hossein137: 10 این عکس های HDR که از آسمون می گیری بد جوری باعث گرخیدن انسان میشن حسین جون. :دی
محمود جون والا این یکی hdr نبود.یعنی نیازی به این کار نبود.میتونستم hdr بگیرم و قسمتی از شهر رو که تاریک شده روشن کنم ولی با خودم گفتم این یه مشکله.در کل وجود ساختمون و تیر برق و ... تو عکس مشکله.به دلم نمیشینه
hossein137: 10 حسین جان اونهایی که 9 شدن هم ده بودن ولی من ده رو به شما اختصاص میدم چون عکس همراه با زیباییش کار خودتون هم بود.
مخلصیم جواد جان
hossein137: 10 حسین عجب عکس توپی شده ، واقعا عالیه ... البته منم چند وقتیه که از تهران خارج شدم و اومدم یه شهر دیگه از این صحنه ها زیاد دیدم اگه قبلش بود عمرا باور می کردم طبیعی باشه
ممنون سیاوش.والا من هم قبل از این که این آسمو نرو بشناسم فکر نمیکردم انقدر زیبا باشه.منطقه ی ما منطقه ی آلوده ای هست.دانشگاهی که قراره برم تو یه شهر کوهپایه ای هست.و همین دیروز مناظری رو دیدم که دهنم باز مونده بود
hossein137: 10 ایول با چه دوربینی اینو گرفتی حسین جان؟
مخلصیم محمد جان.این رو با دوربین قبلی ام که یه کامپکت بود گرفتم.canon sx210.روی مود دستی بود.اگزیف عکس هم موجوده.
منتها با هم هی این تعاریفی که به بنده لطف داشتید حالا که نگاه میکنم میبینم این عکس اشکالات زیادی داره.امیدوارم حق کسی این وسط خورده نشده باشه