به سلامتی کجا محمود جان؟:دی ما که عیدا از جامون تکون نمیخوریم خودم کارا رو انجام میدم خیالت راحت
بسیار موتوشکرم وحید جان. آقایی واقعا...
امروز به طور موقت پیش دوستم هستم و به اینترنت دسترسی دارم. نمی دونم توی روزهای آینده هم بتونم سر بزنم یا نه، ولی اگر نتونستم ممنون میشم لطف کنی و نذاری تاپیک بخوابه.
از شما و خانم ترمه هم درخواست می کنم که از حرف های مطرح شده یک وقت ناراحت نشید. تعداد شرکت کننده های قدیمی و وارد به کار این تاپیک زیاد نیست و اصلا نمی خوام یه موقع کسی به خاطر دلخوری ناشی از این جور حرف های مسخره از شرکت کردن توی مسابقه سرد بشه.
آره داداش خیلیا دوس دارن اینجا مدیر بازی در بیارن برو راحت کیفتو بکن :lol:
من که وقت این کارا رو ندارم در ضمن جوجه رو آخر پاییز میشمرن شاید اینجا نیو باشم ولی از خیلی از ملت تجربه من بیشتر راستی پیش داوری هم نکن :hmm:
من که چند تا صفحه رو خوندم خیلی هم کارهارو با قانون انجام نمیدین
از حالا هم برنده هفته بعد رو ترمه خانوم انتخاب میکنم
هههه خندیدم بسی
خوب اگه مدال و .... نمیدن چرا حداقل قانون رو رعایت نمیکنن خود ماهی 58 در زمان معلوم شده عکس رو نمیزاره بعد بهنانه میاره خوب یه بار شرکت نکنه مگه چی میشه
یا ps 1 رو از مسابقه حذف میکنن چون با امتیازات اون کسی دیکه ای برنده میشود
از دوستان جو گیر هم به خاطر خانوم بودن ایشون بهشون امتیاز میدن ممنونیم
هفنه پیش که 90 در100 عکسها بی ربط بودن و من خودم هم شرکت نکردم چون حتی معنی سفر رو هم درک نمیکنن عزیزان چه برسه باهاشون رفاقت و رقابت حتی شده برای تفریح رو داشته باشم
من بازم شما رو به عنوان برنده این هفته انتخاب میکنم شاید پیشگویی دارم میکنم
و اما یه نکته خیلی مهم: یادمون باشه که فقط و فقط با توجه واحترام گذاشتن به قوانین به عکسهای همدیگه نمره بدیم(اما اگه منظورتون عکس آواتارتون هستش بله منم از سریال اون خوشم میاد و میبینم گوسیب گیرل هستش منم به شما امتیاز 10 خواهم داد هرهفته )
خوب، ظاهرا مثل این که این مورد احتیاج به یه رسیدگی حسابی داره!
اولا: شما به کسی که گفته زحمت اداره تاپیک رو قبول می کنه می گین: "تو داری مدیر بازی در میاری"، بعد اون وقت وقتی میگن بفرمایید خودتون اداره تاپیک رو قبول کنید می گین: "من وقت این کارها رو ندارم"! لظفا تکلیف ما رو معلوم کنید، کسی که داره زحمت تاپیک رو قبول می کنه داره "مدیر بازی در میاره" یا داره "لطف می کنه و وقتی که شما حاضر نیستید صرف کنید رو صرف می کنه"؟
دوما: شما چه کار مهمی می تونید داشته باشید که هفته ای نیم الی یک ساعت وقت نداشته باشید روی اداره یک تاپیک بگذارید؟
سوما: عکس گذاشتن یک ساعت دیرتر من به دلیل مشکل اینترنتم بوده، و به دلیل ادامه مشکل اینترنتی من اصلا امتیاز ندادم و توی نتایج مسابقه خودم رو حذف کردم! ضمن این که اگر هفته های قبل رو ببینید دهها بار این اتفاق افتاده بوده که کسی بعد از سه شنبه عکس بذاره، ولی عکسش قبل از امتیازدهی نفر اول بوده باشه و این دفعه اول نبوده که این اتفاق می افتاده!
---------------------------------------
حالا همه اینها به کنار، مهم ترین موضوع مساله زیر هستش:
شما دارید بنده رو متهم می کنید که یکی از خانم های شرکت کننده در این مسابقه رو به صرف خانم بودن شون برنده اعلام کردم! اولین چیزی که شما احتمالا نمی دونید اینه که این خانم بعد از 30-20 بار شرکت در مسابقه، دو هفته متوالی برنده بودند و تعداد دفعات بردشون از خیلی بچه های دیگه کمتر بوده! دومین چیزی که نمی دونید اینه که امتیازات PS3.ONE که شما بهانه می کنید اصلا توانایی عوض کردن برنده رو نداشته! چون ایشون به خانم ترمه 7 داده بودند، در حالی که بالاترین امتیازشون 8 بوده! بنابراین اگر هم امتیازات شون حساب می شده ترمه حداکثر یک امتیاز ضرر می کردند، در حالی که ایشون با اختلاف بیش از 6 امتیاز برنده مسابقه بودند! سومین چیزی که باز هم نمی دونید اینه که PS3.ONE نفر صدمی هستند که توی این مسابقه امتیازات شون داره حذف میشه و هر هفته جدول مسابقه یکی دو مورد "امتیاز ندادند" توش دیده میشه.
در نهایت: لطف کنید ادعای خودتون رو در این مورد که من خانم ترمه رو به ناحق برنده کردم
با شواهد و مدارک ثابت کنید! پیشنهاد می کنم جدول صحیح مسابقه رو که مورد تایید خودتون هست بگذارید یا حداقل دقیقا بگید به چه ترتیبی کس دیگه ای غیر از ایشون برنده مسابقه می شده! برای این کار هم تا یک هفته بهتون مهلت میدم. اما
اگر نتونید ادعای خودتون رو در این مورد ثابت کنید اون وقت حرف شما میشه تهمت، و علاوه بر این که آی دی شما جریمه شخصی میشه (بن یا اخطار)، درخواست بررسی آی دی های مشابه رو هم میدم و اگر شما آی دی دوم شخص دیگه ای باشید هر دو تا آی دی تون بن خواهند شد.
خوش بگذره حاجی!