خوب بچه ها. برای هفته آینده در مورد سه تا مساله مهم رای گیری می گذاریم:
رای گیری اول:
در مورد این که آیا عکس ها رو به طور معمولی مثل قبل توی خود تاپیک بگذارند، یا این که لینک عکس انتخابی و نام کاربری خودشون رو به طور مخفی برای من بفرستند؟
گزینه یک: عکس به طور معمولی مثل قبل در تاپیک قرار داده بشه.
گزینه دو: عکس به طور مخفی (مثلا با Google Docs) برای اداره کننده تاپیک فرستاده بشه و اداره کننده روز سه شنبه عکس ها رو فقط با ذکر شماره و بدون اسم کاربر در تاپیک بگذارند.
رای گیری دوم:
در مورد این که امتیازدهی به روش سنتی انجام بشه و همه امتیازشون رو توی تاپیک بگذارند، یا این که اداره کننده تاپیک هر هفته یه لیست با Google Docs برای امتیازدهی درست کنه و امتیازات هر کسی به دیگری مخفی باشه (مثل دو هفته پیش).
گزینه یک: امتیازدهی به شیوه قدیمی و علنی توی تاپیک.
گزینه دو: امتیازدهی با لیست و Google Docs که امتیازات هر کسی به صورت مخفی هستش.
رای گیری سوم:
در مورد این که امتیازات به عکس ها از 1 تا 5 باشه یا از 1 تا 10 انجام بشه؟
گزینه یک: امتیازدهی از یک تا پنج
گزینه دو: امتیازدهی از یک تا ده
---------------------------------------------
چند نکته مهم:
1. من ترجیحا متمایل هستم بچه هایی که سابقه چند هفته شرکت توی مسابقه رو دارند توی این رای گیری شرکت کنند. بنابراین اگه تعداد New User یا کسایی که قبلا توی مسابقه نبودند زیاد باشه یا هر نکته مشکوک دیگه ای دیده بشه حق حساب نکردن رای کسایی که توی تاپیک تازه وارد هستند رو برای خودم نگه می دارم.
2.
شرکت توی هیچ کدوم از رای گیری ها اجباری نیست. بنابراین اگر مثلا نمی دونید یکی از این رای گیری ها راجع به چی هستش می تونید توی اون یه دونه شرکت نکنید.
3. برای این که تاپیک ثبات داشته باشه و تا بچه ها به یه روال عادت کردند یه قانون یا یه رای گیری جدید انجام نشه سعی می کنم رای گیری یا تغییر شکل کار تاپیک رو چند وقت یک بار انجام بدم. یعنی پیشنهادات بچه ها رو در طول زمان بررسی می کنم و هر کدوم شون که قابل مطرح کردن باشه رو مثلا هر دو-سه ماه یک بار به رای گیری می ذارم، نه این که هی پشت سر هم رای گیری انجام بشه.
4. لطفا رای خودتون رو در طول هفته همزمان با گذاشتن عکس توی همون پستی که عکس گذاشتید بنویسید. در صورتی که دوست ندارید توی مسابقه این هفته شرکت کنید می تونید یه پست جدا برای شرکت توی رای گیری بزنید. رای تون هم باید واضح باشه، یعنی مثلا به به این شکل:
رای گیری اول: گزینه فلان - رای گیری دوم: شرکت نمی کنم - رای گیری سوم: گزینه بهمان
ممنونم.
پ.ن) یه تذکر آیین نامه ای کوچیک هم فقط بدم: در مورد رای گیری اول اگر گزینه دو تصویب شد چون هنوز این روش به صورت عملی پیاده نشده یک هفته به صورت آزمایشی پیاده اش می کنیم و اگر مشکل فنی خاصی نبود اجراش می کنیم.