• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
یکی از غیر ممکن ترین کار های برای دختران و زنان اینه که ایرانی باشن و بعد رکورد بزنن و قهرمان بشن ولی شمرده نشن ................:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

شاید رکورد نزدین شایدحذف بشین ولی همیشه تو قلب ما جا دارین

رای گیری اول:

گزینه دو

رای گیری دوم:

گزینه دو

رای گیری سوم:

گزینه یک

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خوب بچه ها. برای هفته آینده در مورد سه تا مساله مهم رای گیری می گذاریم:

رای گیری اول:
در مورد این که آیا عکس ها رو به طور معمولی مثل قبل توی خود تاپیک بگذارند، یا این که لینک عکس انتخابی و نام کاربری خودشون رو به طور مخفی برای من بفرستند؟
گزینه یک: عکس به طور معمولی مثل قبل در تاپیک قرار داده بشه.
گزینه دو: عکس به طور مخفی (مثلا با Google Docs) برای اداره کننده تاپیک فرستاده بشه و اداره کننده روز سه شنبه عکس ها رو فقط با ذکر شماره و بدون اسم کاربر در تاپیک بگذارند.

رای گیری دوم:
در مورد این که امتیازدهی به روش سنتی انجام بشه و همه امتیازشون رو توی تاپیک بگذارند، یا این که اداره کننده تاپیک هر هفته یه لیست با Google Docs برای امتیازدهی درست کنه و امتیازات هر کسی به دیگری مخفی باشه (مثل دو هفته پیش).
گزینه یک: امتیازدهی به شیوه قدیمی و علنی توی تاپیک.
گزینه دو: امتیازدهی با لیست و Google Docs که امتیازات هر کسی به صورت مخفی هستش.

رای گیری سوم:
در مورد این که امتیازات به عکس ها از 1 تا 5 باشه یا از 1 تا 10 انجام بشه؟
گزینه یک: امتیازدهی از یک تا پنج
گزینه دو: امتیازدهی از یک تا ده

---------------------------------------------
چند نکته مهم:

1. من ترجیحا متمایل هستم بچه هایی که سابقه چند هفته شرکت توی مسابقه رو دارند توی این رای گیری شرکت کنند. بنابراین اگه تعداد New User یا کسایی که قبلا توی مسابقه نبودند زیاد باشه یا هر نکته مشکوک دیگه ای دیده بشه حق حساب نکردن رای کسایی که توی تاپیک تازه وارد هستند رو برای خودم نگه می دارم.

2. شرکت توی هیچ کدوم از رای گیری ها اجباری نیست. بنابراین اگر مثلا نمی دونید یکی از این رای گیری ها راجع به چی هستش می تونید توی اون یه دونه شرکت نکنید.

3. برای این که تاپیک ثبات داشته باشه و تا بچه ها به یه روال عادت کردند یه قانون یا یه رای گیری جدید انجام نشه سعی می کنم رای گیری یا تغییر شکل کار تاپیک رو چند وقت یک بار انجام بدم. یعنی پیشنهادات بچه ها رو در طول زمان بررسی می کنم و هر کدوم شون که قابل مطرح کردن باشه رو مثلا هر دو-سه ماه یک بار به رای گیری می ذارم، نه این که هی پشت سر هم رای گیری انجام بشه.

4. لطفا رای خودتون رو در طول هفته همزمان با گذاشتن عکس توی همون پستی که عکس گذاشتید بنویسید. در صورتی که دوست ندارید توی مسابقه این هفته شرکت کنید می تونید یه پست جدا برای شرکت توی رای گیری بزنید. رای تون هم باید واضح باشه، یعنی مثلا به به این شکل:
رای گیری اول: گزینه فلان - رای گیری دوم: شرکت نمی کنم - رای گیری سوم: گزینه بهمان

ممنونم. :)

پ.ن) یه تذکر آیین نامه ای کوچیک هم فقط بدم: در مورد رای گیری اول اگر گزینه دو تصویب شد چون هنوز این روش به صورت عملی پیاده نشده یک هفته به صورت آزمایشی پیاده اش می کنیم و اگر مشکل فنی خاصی نبود اجراش می کنیم. :)

Last edited:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
و بنابر این موضوع این هفته :" سخت ترین کار دنیا از نظر خانوم ها" رو انتخاب میکنم
که دل بجه هم نشکنه :دی
در پایان خاطر نشان کنم شکستن شاخ غول های تاپیک کار سختی نیست پس شما هم تلاش کنید

ممنون نزدیک برم خودکشی کنم
biggrinsmiley.gif

اگر حضرات بالا عکس های هنری و بسیار خلاقانه مارو پاک نکنن

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
من تو یه پست بالاتر از خودت ماهی جان ویرایش کردم زدم مشکلی که نداره ؟

نه، اتفاقا این جوری بهتره.

یعنی فی الواقع بچه هایی که قبلا عکس گذاشتند اگه توی همون پست عکس شون رای شون رو بنویسند بهتر هم هست. :)

:wacko:

عکس بالایی پستت منکراتیه :|

به نظر من که در حد پاک کردن نیست، ولی در کل این جور موقع ها از دکمه Report استفاده کنید و پست جدید نزنید.

Last edited:

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
فعلا رای گیری شرکت میکنم
هنوز عکس موردنظر رو پیدا نکردم
رای گیری اول : گزینه دوم
رای گیری دوم : گزینه دوم
رای گیری سوم : گزینه اول

MafiaGame

Registered User
لایک‌ها
410
رای گیری اول:گزینه دو
رای گیری دوم:گزینه 1
رای گیری سوم:گزینه 2

Starless Sky

Registered User
لایک‌ها
360
بنظر من سختترین کار واسه خانوم ها آرایش نکردنه
201311623173430a.jpg
2013116231734317a.jpg
Lope.jpg
مشاهده پیوست خانم-ها-قبل-و-بعد-.jpg

رای گیری اول:
گزینه یک: عکس به طور معمولی مثل قبل در تاپیک قرار داده بشه.

رای گیری دوم:
گزینه دو: امتیازدهی با لیست و Google Docs که امتیازات هر کسی به صورت مخفی هستش.

رای گیری سوم:
گزینه دو: امتیازدهی از یک تا ده

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
به دوست خوبمون astanboos هم بابت بردهای متوالی شون تبریک میگم .

فعلا که تو دوران Retired هستم و فکر هم نکنم به این زودی ها به تاپیک برگردم , تا خیلی از چیزا عوض بشن ...............

فقط اومدم اینجا تا رای گیری شرکت کنم و فکر هم نکنم بتونم برسم تو مسابقه این هفته هم شرکت کنم

رای گیری اول: عکس ها طی روز شنبه تا سه شنبه توسط هر شخص در خود تاپیک گذاشته شود .
این طوری هم فرصت ویرایش عکس انتخابی رو داریم و هم میتونیم از عکس های سایر دوستان برای انتخاب بهترین عکس استفاده کنیم .

رای گیری دوم : امتیازات توسط هر شخص و طی روزهای چهارشنبه و پنج شنبه در تاپیک گذاشته شود .
فکر نکنم تو تاپیکی که اسم دوستانه رو همراه داره و بچه ها فقط برای دور هم بودن پیش همدیگه جمع شدن , احتیاجی به پنهان کاری یا مخفی کردن چیزی وجود داشته باشه .

رای گیری سوم : امتیازات بین اعداد 1 تا 10 در نظر گرفته بشه .
امتیازات 1تا5 عملا دست من رو در تنوع امتیاز دادن کوتاه کرد و وقتی به کاربری 2 داده میشد شانس زیادی از ایشون برای اول شدن کسر میشد .

I Love You All ...... And I Miss You Vahid Badly

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
رای گیری اول: عکس ها طی روز شنبه تا سه شنبه توسط هر شخص در خود تاپیک گذاشته شود .
این طوری هم فرصت ویرایش عکس انتخابی رو داریم و هم میتونیم از عکس های سایر دوستان برای انتخاب بهترین عکس استفاده کنیم .

رای گیری دوم : امتیازات توسط هر شخص و طی روزهای چهارشنبه و پنج شنبه در تاپیک گذاشته شود .
فکر نکنم تو تاپیکی که اسم دوستانه رو همراه داره و بچه ها فقط برای دور هم بودن پیش همدیگه جمع شدن , احتیاجی به پنهان کاری یا مخفی کردن چیزی وجود داشته باشه .

امتیازات 1تا5 عملا دست من رو در تنوع امتیاز دادن کوتاه کرد و وقتی به کاربری 2 داده میشد شانس زیادی از ایشون برای اول شدن کسر میشد .

موافقم
balloons.gif

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سخترین کار از نظر خانم ها دوستی با یه حیوونه مثل سوسک....:دی حالا دوستی به کنار بیاد خودشو با اینا آرایش کنه:puke:

مواد لازم و بعدشم...

63218829150538402341.jpg

74775185506482453816.jpg

86800015106219931620.jpg

===========================================

رای گیری اول: گزینه دوم
با این گزینه موافقم ولی با این شرایط که عکس انتخابی اخر هفته گذاشته نشه در تاپیک...هر موقع که عکس ارسال شد.عاغا محمود زحمت بکشن (حالا حتما نمیخواد همون موقع باشه زمانی که اومدن...)و عکس با گذاشتن یه کد مشخص روی تصویر(که فقط خودشون و شرکتت کنند میدونند) اونو بزارن توی تاپیک.این طوری در طول هفته وقتی سر هم میزنی چیزی هست برای نگاه کردن.

رای گیری دوم: گزینه دوم

رای گیری سوم: گزینه دوم

Last edited:

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
به دوست خوبمون astanboos هم بابت بردهای متوالی شون تبریک میگم .

فعلا که تو دوران Retired هستم و فکر هم نکنم به این زودی ها به تاپیک برگردم , تا خیلی از چیزا عوض بشن ...............

فقط اومدم اینجا تا رای گیری شرکت کنم و فکر هم نکنم بتونم برسم تو مسابقه این هفته هم شرکت کنم

سلام خدمت دوستان من اين هفته شركت نميكنم و راي هم همون راي كه دوست خوبم محسن جان دادن

Sent from my iPhone using Tapatalk

از مایکل و احمد عزیز متشکرم ولی از هر دوتاشون میخوام که توی مسابقه طبق روال هفته های گذشته شرکت کنند .
اینجا تاپیک خودمون هستش و معنی نداره کسی از کسی یا چیزی دلخور بشه . هر کسی آزاد هستش که نظرات خودش رو بیان کنه و پیشنهاداتش رو برای بهتر کردن تاپیک در میون بزاره . ولی این یه تاپیک عمومی هستش و متعلق به فرد خاصی نیست و در آخر این نظر همه بچه ها هستش که مهمه و تصمیم گیرنده .همون طور که تو پست قبلی هم اشاره کردم من فعلا توی دوران تعطیلات هستم و یکم دیر به این تاپیک سر میزنم .
لطفا این پست رو دیگه دوستان جواب ندن و توضیحی دربارش ننویسن تا نظم عمومی تاپیک هم محفوظ بمونه :happy:

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
بعد از 4 شبانه روز عروسی رفتن
و امروز سرکلاس چرت زدن امدیم دوباره
نظر منم 100% با نظر محسن تطابق داره(در مورد رای گیری)
عکس بزودی

بالا