Parsa-Undead
مدیر باز نشسته
:lol:اره عزیزم
زمان شارژ میبینمت :دی

//
لول !من تاپ پستر این تاپکم !!

:lol:اره عزیزم
زمان شارژ میبینمت :دی
ببین طرفدارای من اومدن:lol:
![]()
//
لول !من تاپ پستر این تاپکم !!![]()
ببین طرفدارای من اومدن
اقای zorro110
از رای شما سپاسگزاریم
من برم به هرکی اکانت دادم بگی بیاد رای بده
قربانت / حجت
این راهی بود که شما شروع کردیدحجی جون من صبح به تو رای دادم شد دوتا الان دوباره اومدم شده 3
قربانت / مصطفی
یکی نداد که!
فعلا 4 نفر دادن :دی
توصیف آواتار من :
این فریاد از اعماق وجود یه کودک پاک ، به نشانه ی اعتراض به تمام جهان هستیه . یه کودکی که قراره پا به یه زندگیه سرسام آور و پر از درد و خشونت و گناه امروزی بزاره ، و خودشم نمیدونه یه روز دیگه معصومیت الآنشو نداره و از اعماق وجودش ، شاید به بهانه ی گم شدن عروسکش یا هر اتفاق کودکانه ی دیگه ، فریاد می زنه ، و خودشم نمیدونه این فریاد ، اربده ی ناخودآگاه اون به سر دنیاست ..
توصیف آواتار من :
این فریاد از اعماق وجود یه کودک پاک ، به نشانه ی اعتراض به تمام جهان هستیه . یه کودکی که قراره پا به یه زندگیه سرسام آور و پر از درد و خشونت و گناه امروزی بزاره ، و خودشم نمیدونه یه روز دیگه معصومیت الآنشو نداره و از اعماق وجودش ، شاید به بهانه ی گم شدن عروسکش یا هر اتفاق کودکانه ی دیگه ، فریاد می زنه ، و خودشم نمیدونه این فریاد ، اربده ی ناخودآگاه اون به سر دنیاست ..
عمو حرفا میزنیا! :دیچون هیچ عمویی تو این مسابقات نیست من این مسابقه رو مشروع نمی دونم . حالا مسعود هم یه خبط کرده که اشکال نداره . :blush:
در ضمن امیدوارم دوست عزیزم که تازگی ها فهمیدم سوسول نیست برنده بشه .
دانیال تو رو می گم ها . :lol::lol:
گفتم که ، قبل از اینکه هویت اصلیت رو بشناسم فکر می کردم سوسولی . دیعمو حرفا میزنیا! :دی
اصن به من میاد سوسول باشم؟! :دی
عمو ها خیلی مخلصیم!!![]()
ایشالله جبران کنم.
![]()
![]()
من به حمید آقا رای دادم چون اواتورشون نام حمید که از نام های مبارک پیامبر اعظم است می باشد.