خودت به خودت رای بده
ماریاچی من میخوام به تو رای بدم اما روم نمیشه .
میترسم اولین و آخرین رایت من باشم
حالا که اینطور شد پایتیم داداشمن به سپهر رای دادم...از توی این آواتارای دختر و لب و..صالح علا رو خیلی بیشتر دوچ میدارم.
اشکال نداره مثود جون بزار همین صفر باشه قشنگتره
حالا که اینطور شد پایتیم داداش
بغیر از نفر اول به نفر اخر هم جایزه میدیم تا مثل جایزه اسکار
جایزه بدترین اواتار هم داشته باشیم
حالا هرکی اخر هم بشه جاییزه دارد گوربان
حالشو ببرید
عمرا بجز ارمین کسی اول نمیشه پس سعی کنید در اخر شدن :::دی
تا حالا هرکس به آرمین رای داده تو گروه طرفدارای کامران هومن بوده . یوزرهایی که معمولا سالی یک بار هم گفتگوی آزاد نمیان .
یه بار هم آواتار هلی کوپتر یکی از اعضای گروهشون اول شد :دی اگر مسابقه در اون دوره منصفانه بود هلی کوپتر برنده تمشک طلایی میشد :lol:
البته از طرفدارای کاهو بیشتر از این انتظار نمیره که سعی میکنن از راه های نا معقول خود نمایی کنن .
چون از من نگرفتی جریمت میکنمداداش من چند روز پیش یه چیز چیز ان 95 روزه گرفتم.جایزه رو یه چیز دیگه بزار![]()
این همه از آواتار من تعریف کردی بعد رفتی به ناکوت رای دادی؟؟؟اتفاقا گردن بلند برای دختر یه امتیاز به حساب میاد.
نمای گردنبند رو چند برابر میکنه.
یه نگاه به شارلیز ترون بندازین
من به NAKOOT راییدم.
نصف اوتارها تبلیغ لوازم آرایشه.
این چه وضعشه:hmm:
آ
یا مثلا آرمین ، با چی چیه آواتارش 9 تا رای آورده ؟ گردن دختره مثل غاز میمونه دقیقاگوژپشت هم که هست
و r![]()
![]()
واقعا متوجه نشدی ؟آخه من نمیدونم این حجت لاتاری تو آواتارش چی دیده که شرکت کرده![]()
یا مثلا آرمین ، با چی چیه آواتارش 9 تا رای آورده ؟ گردن دختره مثل غاز میمونه دقیقاگوژپشت هم که هست![]()
![]()
یه مثلا اون آواتار منصور ؟
بار علمیش چیه؟ قبلیه خیلی بهتر بود !
آواتار ماریاچی که اصلا معلوم نی چی هست ! یه پسره واساده داره نگا میکنه ، به چی خدا میدونه![]()
واسه جوادم که اصلا معلوم نی چی هستپلیسی شده آواتارش
![]()
از آواتار سپهر خوشم اومد و bella aster![]()
آرمین! من مناز آواتار سپهر خوشم اومد و bella aster![]()
حالا چرا تخریب میکنی؟؟؟
نه اینکه بقیه به دوستاشون رای ندادن؟؟؟
خوب دوستای منم به من رای دادن
اگه پارتی بازیه چرا نازنین خانوم به جوجوشو رای داده؟؟؟
اون که گروه کامران هومن بود؟؟؟
پس دیدین پارتی بازی نشده الان واسه همین حرف هر کی میخواست به من رای بده نمیده![]()
من به سپهر رای دادم...از توی این آواتارای دختر و لب و..صالح علا رو خیلی بیشتر دوچ میدارم.
از آواتار سپهر خوشم اومد و bella aster![]()
بچه ها یه مدیر به آواتار من رای داده من همینجا خودم رو اول اعلام میکنم![]()
![]()
آواتارهات باحاله. از آواتار قبلی ات (اون که چشماش بیرون زده بود) هم خیلی خوشم میومد.