منصور این دوره شرکت نمیکنی؟
لااقل یه عکس بذار توش تبلیغ نداشته باشه یا تا خرخره روتوش نشده باشه.
من آخر نفهمیدم اوتاراتو رو چه ملاکی انتخاب می کنی؟:blink:
همین طوره.اکثرا به رفیقاشون رای میدن.نه این دوره شرکت نمیکنمصد دفه تاحالا شرکت کردم اما برنده نشدم. این مسابقات همش باند بازیه و با لابی قهرمان میشن
![]()
خیلی بده هم تو موهاش تبلیغ داره هم روتوش بیخودی داره.آواتار فعلیم خوفه؟
میپسندی؟
از قرار معلوم ما 2 تا درک متفاوتی از زیبائی داریم.ملاک انتخاب آواتارم زیبایی عکسه. به مفهومش کاری ندارم.
اوتار مثن فقط سوئیته.هیچ کدوم از مواردی که گفتی مشاهده نمیشه.زیبایی، گیرایی و گرافیک خوب مثه آواتار محسن مثلا
آقا جان من دانشجوی عکاسی که نیستم :lol:همین طوره.اکثرا به رفیقاشون رای میدن.
خیلی بده هم تو موهاش تبلیغ داره هم روتوش بیخودی داره.
از قرار معلوم ما 2 تا درک متفاوتی از زیبائی داریم.
یه چند تا اوتار درخور برات فرستادم :lol: چیزای خوبین
اوتار مثن فقط سوئیته.هیچ کدوم از مواردی که گفتی مشاهده نمیشه.
خیلی بده هم تو موهاش تبلیغ داره هم روتوش بیخودی داره
برو کی...
بچه ها به من رای بدین ، نگا کنید چه آواتار خشنگی گذاشتم![]()
![]()
![]()
![]()
ArMin_KhAn پیام آور شادی ، دوستی ،صمیمیت![]()
![]()
![]()
برادر من من به شما پیشناهاد می کونم که یه بار دیگه با یه دید هنری به آواتار من نگاه کنیمتاسفانه این دوره آواتار ها زیاد جالب ناک نیستند من میخواستم به PersianGulf رای بدم که اون آرم خرابش کرد متاسفانه :دی
فعلا فکر کنم آواتار Armin Khan یا همون بروکسل :دی بهتر از همست.. فعلا گفته چند کیلو چای لاهیجان و کولوچه واسم سند میکنه اگر این کارو کرد منم رای میدم بهش :دی
میخوامت جون امین !این دروه خیلی مزخرف میباشد هیشکی قشنگ نیست ولی شاید به ارمین گی.. :دی رای بدم بزار ببینم چی میشه
برادر من من به شما پیشناهاد می کونم که یه بار دیگه با یه دید هنری به آواتار من نگاه کنی![]()
ساندیس و سیب زمینی هم می دیم![]()
ساندیس سیب موز دوس داری؟![]()
به نظر من هم آواتار الی خوشکلتر از بقیه هست
منم به اون رای دادم !
متاسفانه این دوره آواتار ها زیاد جالب ناک نیستند من میخواستم به PersianGulf رای بدم که اون آرم خرابش کرد متاسفانه :دی
فعلا فکر کنم آواتار Armin Khan یا همون بروکسل :دی بهتر از همست.. فعلا گفته چند کیلو چای لاهیجان و کولوچه واسم سند میکنه اگر این کارو کرد منم رای میدم بهش :دی
من فردا بهت رای میدمبچه ها ، اینقدر لطفا نگین امروز رای میدیم ، فردا بهت رای میدیم
اگه نمیخواین به من رای بدین اینقدر نپیچونین منو
بگین رای نمیدیم بهت![]()