hastia
Registered User
اخبار رسيده خبر داده يكي از كانديد ها داره خودشو به كي.. ميده تا حتما اول شه :lol:
مداركش هم به قول بالايي موجوده :lol:
مداركش هم به قول بالايي موجوده :lol:
اخبار رسيده خبر داده يكي از كانديد ها داره خودشو به كي.. ميده تا حتما اول شه :lol:
یکی از کاندیدا ها تو پی ام گفت حاضره با من همبستر بشه تا بهش رای بدم . واقعا انتخابات کثیفیه :lol:
آقایی که .... برو خجالت بکش ، 2 روزه دنیا ارزش این تن فروشی ها رو نداره :دی
فهم و شعور هم چیز خوبیه ، البته اگه رعایت بشه
اینقدر برات گرون تموم شده اول شدن من ؟
جنم باخت نداری چرا شرکت میکنی که بعدا شروع کنی به توهین کردن و حرف هایی که به زبون آوردنش به هیچ عنوان تو این جمع مناسب نیست و شان و منزلت خودتو پایین میاره فقط![]()
یکی از کاندیدا ها تو پی ام گفت حاضره با من همبستر بشه تا بهش رای بدم . واقعا انتخابات کثیفیه :lol:
آقایی که .... برو خجالت بکش ، 2 روزه دنیا ارزش این تن فروشی ها رو نداره :دی
الی بت رای بدم چی میدی عوضش؟![]()
مهسا به من رای بده ، بزار برسیم به رکورد موزمار ، خدایی اذیت نکن
درسته که Hastia دوستته ، ولی دیگه من اول شدمبیا حداقل تا اینجا اومدیم رکورد موزمارو بزنیم
![]()
مهسا اغفال شوالی نیومد.رایم تو حلقت:happy:
ارمین رفتی پیشش بگو ایدی منو باز کنهhastia این رفاقت ها و دوستی هاست که میمونه
این چیزا مهم نیست![]()
راستی ، حمید آقا موزمار خودتو آماده کن که دارم میام![]()
ارمین رفتی پیشش بگو ایدی منو باز کنه
ای آرمین بروکی...
سریعا و تا قبل از تموم شدن نظرسنجی یه رشوه تپل مپل بهم میدی , اونم نقدی
وگرنه مدارک مهمی رو برای همه رو میکنم که نه تنها باعث میشه از نظر سنجی حذف بشی بلکه تو رو برای همیشه به جزیره بن شدگان تبعید میکنه:f34r:
آرمین میخوان از روش های نا جوانمردانه استفاده کننفعلا که رکورد موزمار رو نزدم
4 تا دیگه بیشتر نمونده تا رکورد موزمار شکسته بشـــــــه بچه ها برسونیـــــــــــــــــد
خدایی تا اینجا اومدیم ، به پشتوانه ملت و بچه های با مرام![]()
فعلا که رکورد موزمار رو نزدم
4 تا دیگه بیشتر نمونده تا رکورد موزمار شکسته بشـــــــه بچه ها برسونیـــــــــــــــــد
یعنی 4 تا دیگه رای بیاری , موزمار رو از عرش به فرش میکشی ؟!
یاد جوونیا بخیر , یاد زمان انقلاب افتادم , یادم میاد تو خیابون وایساده بودیم و دستمون تو دماغمون بود , مردم داشتن مجسمه شاه رو که سوار بر اسب بود با طناب میکشیدنش . مجسمه بد جور افتاد شکست
شاید تا این جمعه برود ( تا اون موقع مخلص موزمار خان هستیم , بعد از جمعه هم موزمار اعدام باید گردد )![]()
فعلا که رکورد موزمار رو نزدم