کی همچین کاری میکنه؟! :blink:
کاربر S.M.H به همه پخ داده
به اونایی که آنلاینن
من چیز پی ان پخش میکنم S.M.H بیا 2 تا بدم ولی به همه التماس نکن که رای بدن بهت:lol::lol:
کی همچین کاری میکنه؟! :blink:
غير از اواتار شما نه! همه اواتارها رو با دقت ديدم ولي اين يكي تنها اواتاري بود كه باهاش خاطره داشتم! علاوه بر اون، از همه اواتارهاي ديگه هم لطيفتر بود. :happy:
و بله..هنوز راي ندادم! ميگم يه سوال ، چطوري با اين تصوير آشنا شديد؟![]()
کاربر S.M.H به همه پخ داده
به اونایی که آنلاینن
من چیز پی ان پخش میکنم S.M.H بیا 2 تا بدم ولی به همه التماس نکن که رای بدن بهت:lol::lol:
من از قبل گفتم اگه مسابقه اش جایزه هم داشته باشه بین کسایی که بهم رای دادن به صورت رندوم میدم به یکیشون
قبلا هم گفتم این کار بهتر از تمسخر و تحقیر دیگرانه![]()
خابالو جان دادا قوانین باعث میشه حدود 10 تا رای ایشون کم بشه:lol:
اکثرا تاریخ عضویتشون تازس:دی
نکنه انتظار داری کسایی که آفلاینن بهم رای بدن؟![]()
من الان براي امتحان صحت اين ادعاي شما نشستم يكي يكي پروفايل اين پنجاه و خورده اي كاربرهايي كه به S.M.H راي دادند رو چك كنم و فقط دو نفر بودند كه تاريخ عضويتشون به زماني كمتر از 3 ماه مي رسيد! :hmm: حواستون باشه يه وقت به خاطر اينجور صحبتها كار دست خودتون نديد!![]()
من الان براي امتحان صحت اين ادعاي شما نشستم يكي يكي پروفايل اين پنجاه و خورده اي كاربرهايي كه به S.M.H راي دادند رو چك كنم و فقط دو نفر بودند كه تاريخ عضويتشون به زماني كمتر از 3 ماه مي رسيد! :hmm: حواستون باشه يه وقت به خاطر اينجور صحبتها كار دست خودتون نديد!![]()
به شما ربطی نداره:hmm:
:lol::lol::lol:
برو پخ بده
التماس کن
عرض 25 دقیقه 25 تا رای
با گدایی فرقی نداره:lol::lol:
چه جالب! :happy: جالبتر اينكه مي بينم جنابهاي عزيز ARMFو Amir_Br هم به اواتار S.M.H راي دادند!از معدود آواتارهاييه كه هنوز برام تكراي نشده!
![]()
شما رایت حذف میشه![]()
آره درست ميگيد شما!من فقط در شگفتم فرد با اخلاقي همچون جناب moeinfans نازنين چطوري از شخصي مثل شما حمايت كردند! نمي خواستم بگم ولي مي دونستيد اگه من تا الان به اواتاري تو اين دور راي ندادم فقط به خاطر اين بود كه بين آواتار شما و آواتار S.M.H مردد بودم؟!
Kasandra عزیز انقدر استخاره نکن بزن حمید هم عکسش باحاله هم بچه خوبیه
علی و امیر رو ولش اونا کلا تو رنگ مشکل دارن ! مشکلشونم حل نشدنیه :دی
دیگه تصمیم با خودته ! ( از ما گفتن حمید فقط )
حمید پوریا هم به تو رأی داد :دی
پ.ن. الان به یکی از دوستان گفتم چرا به S.M.H رأی دادی !
جواب : che midounam
aslan nemishnaasamesh
pm daad azam khaast
:lol::lol::lol:
انتخابات نا سالم بوده