"Mohammad"
Registered User
ممد به تو رای دادم...
یه سرور مجازی بهم بده :happy:
خودت گفتی :lol:
ممنون ، برای تمدید چیز پی .... این ماه باید دو برابر پول بدی
ممد به تو رای دادم...
یه سرور مجازی بهم بده :happy:
خودت گفتی :lol:
رای من کو ؟؟؟؟
من به Geronimo رای دادم از اواتارش خوشم اومد.
البته مشخصه که این دفعه هم مثل همیشه اواتاری مثل اواتار "Mohammad" اول میشه
از همه دوستانی که یه من رای دادن ممنونم...![]()
فردا تو تلویزیون بام مصاحبه میکنن به عنوان نفر اول : دی
.Sepehr., Ace...!, adoolf2004, Ali Dicaprio, ali-boofaloo, alibati, amir_sh20008, Anne Shirley_75,Arminkhodaei, arvin11, balabala, batoobato, behnam666, chelsea67, Doom, e4lyas, farzan.B, fireman1,GRID, Hedieh _15, Hrithik, Inspiring, jujushow, kami77i, Loveless64, mehdika, mohammadali19, mohsen25,morteza137, NAKOOT, naran1, Pesare khob, poopak, PRO USER, Profession@l, rezidentevil, S.A.E.I.D,S.M.H, saeedgoogoosh, salar68, sara__joon, sarbaztobe, Seller_R, soorosh_bikas, SOULTE, Spartan,Syrex, منصور قیامت, هستی
حالا که اول شدی ولی مردونه این سعید گوگوش فکر کنم اصلا ندونه گفتگو آزاد اینجا چی هست :دی چجوری اومده به تو رأی داده من نمیدونم![]()
.Sepehr., Ace...!, adoolf2004, Ali Dicaprio, ali-boofaloo, alibati, amir_sh20008, Anne Shirley_75,Arminkhodaei, arvin11, balabala, batoobato, behnam666, chelsea67, Doom, e4lyas, farzan.B, fireman1,GRID, Hedieh _15, Hrithik, Inspiring, jujushow, kami77i, Loveless64, mehdika, mohammadali19, mohsen25,morteza137, NAKOOT, naran1, Pesare khob, poopak, PRO USER, Profession@l, rezidentevil, S.A.E.I.D,S.M.H, saeedgoogoosh, salar68, sara__joon, sarbaztobe, Seller_R, soorosh_bikas, SOULTE, Spartan,Syrex, منصور قیامت, هستی
حالا که اول شدی ولی مردونه این سعید گوگوش فکر کنم اصلا ندونه گفتگو آزاد اینجا چی هست :دی چجوری اومده به تو رأی داده من نمیدونم![]()
تو امضام نوشتم در رای گیری شرکت کنید خداییش بعضی ها تو امضام دیدن اومدن رای دادن.
دیگه به همه هم میزدم (که نزدم) حواسم به تو بود که خودت شرکت کننده ای
این چیز پی ان جایزه ما چی شد پس؟:lol:
اره حتما امضا تورو دیده
در هر حال مبارکت باشه![]()
مگه این وظیفه سنگین قبلش بر عهده حجت بوده!؟
یه بار ازت یه چیز خواستیما
ممد مقام اولیم رو میفروشم.چند میخری؟شماره حساب رو که داری واریز کن ، خبرم کن :دی