COLDPLAY™
Registered User
پایان نظر سنجی کی هست؟
![i243878_oooooooooooooof.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2F130.0.img98.net%2Fout.php%2Fi243878_oooooooooooooof.jpg&hash=b14c2e1ee79d9a4b90ce16c70572a76c)
پایان نظر سنجی کی هست؟
![]()
مایه تاسف نیستیک چیزیو میخوام بگم واقعا متاسفم که بعضیا تا یک دختر میبینم دستو پاشون شل میشه خداییش کجای اون اواتار قشنگه که الان اوله؟
![]()
مایه تاسف نیست
حقیقت جامعه و جامعه مجازیه است
یوزرهای دختر و به ظاهر دختر همیشه ارج و قرب خاصی دارن
کاشکی از این کارا یک چیزم بهشون برسه ولی............![]()
یک سری ها همین که قند توی دلشون آب بشه براشون کافیهکاشکی از این کارا یک چیزم بهشون برسه ولی............![]()
بابا شماها چرا جو گیر شدییییییییییین .حالا خوبه مدال یا پول یا جایزه ای در کار نیست
بچه محلها رو بگم بیان از 10 بشی 30 ؟![]()
آره بگو بیان
از همه فن هام خواهش میکنم عصری ساعت 4 به طرف خونه احسان حرکت کنیم. شروع حرکت از میدان آزادی و پایان آن روبروی در خونه احسان ایناست. فقط به اماکن عمومی آسیب نزنید چون قصد ما فقط احقاق حقمونه و اینکه رای من کجاست!؟
بچه ها آماده بشید. یه تیکه کهنه ای پارچه ای دستمال کاغذی چیزی به رنگ قرمز هم ببندید به یه جاییتون تا بریم پیش احسان.
موافقماگه یوزرت یاسمن 25 بود الان شرایط فرق داشت![]()
پی ام می زدی به fan هات
با جون و دل می اومدن رای می دادن
حتی اسداله قصاب
mohsen25 قرار ما میدان ازادی .
فقط سرویس میاد دنبالمون دیگه؟
نمیدونم اینارو شوخی میکنین یا جدی میگین ؟
محسن واقعا من الان موندم .یعنی واقعا اینقدر مهمه
بابا خدا وکیلی روحی حق داره
با مزه بود واسه شوخی خنده کل کل ولی انگار جدی شده
حالا تلاشتونو بکنین وقت هست
عمو همین که 21 نفر معنی اون آواتار و فهمیدن یه دنیا برام ارزش داره....ای عمو تو روحت چرا !!!!!عمو باید تا اخرش می رفتی .... ولی اواتارت معنی خواصی داشت که برای هر کسی قابل درک نبود !
(عمو من باهاتم همیشه
)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دیگه کار از کار گذشته.... من دو روزه فشار عصبی ناشی از ترس از پیروزی و بن شدن گرفتم زده به یه طرف بدنم لمس شده عمو جوزفدیشب تا به حال چه اتفاقاتی افتاده :دی
@ روحی
من شوخی کردم گفتم بنت میکنم ها :دی ناراحت نشی
...عمو همین که 21 نفر معنی اون آواتار و فهمیدن یه دنیا برام ارزش داره....