Romain_Gary
Registered User
- نوشتهها
- 1,801
- لایکها
- 6
خجالت آوره ولی من یه چیزیو هنوز بلد نیستم : چطوری یه پست بزنم بعد بست های بقیه بچه ها رو توی هممون یه پست کوت کنم و زیر هر پست توضیح بدم ؟
شرمنده ، ولی آره وجود داره . FrankenStein عزیز کلا آواتارت به آیدیت میاد . منم بهش عادت کردم
مرسی یاشار جونروی دکمهزیر هر پستی که میخوای کوت کنی کلیک کن. بعد که همه پستای مورد نظرت رو انتخاب کردیرو بزن :دی
جدن؟؟راستی آواتارت خیلی مهربونتر شده ها
دین افیون ملت هاست ! شک ندارم !
شايد هم باشه
می دونم بابا! ولی گفتم شاید خود استاد باشن!
مثلاً اوایل هم یه مدت فکر می کردم تو خود سالیوان هستی! :lol:
استاد علیزاده...
جدنجدن؟؟
بیا بریم 2 تایی پاگان بشیم دنیایی داره
بیا بریم 2 تایی پاگان بشیم دنیایی داره
ارزم (درست نوشتم؟جدن
پاگان چیه ؟ یکم اطلاعات بریز رو میز
اگه خوب بود چرا که نه !
آره پایم ، یه تاپیک براش درست کن توی کتاب راز داوینچی یادم اومد که یه چیزایی نوشته بود ...ارزم (درست نوشتم؟) بحضورت که انگلیسیت خوبه یا بد؟ مقاله انگلیسی زیاده
حالا پاگانیسم:
تو فارسی معنیش میشه بت پرستی. ولی تو ایران تا اسم از بت پرستی میاد همه یاد اعراب جاهل و .. میوفتن که چار تا چوب و سنگ رو میپرستیدن. خب هرچیزی بد و خوب داره و پاگانیسم عربی آشغال ترین پاگانیسم بوده.
از پاگانیسم های خوب میشه به گونه یونانیش (زئوس و خانوم بچه ها) که یه تیریپه فلسفی داشت و باعث شد یونانیا برن همه فیلسوف بشن شد (شایدم چون یونانیها ذاتن فیلسوف بودن اومدن خدایانشون رو فیلسوف صفت قرار دادن). مدل دیگش هم که الان رایج ترین پاگانیسم هست همون پاگانیسم نورس (اسکاندیناوی - ادین و تر و بروبچ) هست که اینا تریپ جنگاوری دارن و باعث شدن مردم اون ناحیه تو جنگاوری خیلی پیشرفت کنن و در پایان هم وایکینگارو با گول زدن و مسیحی کردنشون شکست دادن. وقتی مسیحیشون کردن دیگه روحیه جنگاوریشون از بین رفت و به زنان مردنما تبدیل شدن مثل بقیه مسیحی ها (همون قضیه بیا یه چکم اینور صورتم بزن).
ما هم پاگانیسم داشتیم که به پاگانیسم آریایی معروفه و دیگه باید بشناسید دیگه. آناهیتا و میترا و ... .
خلاصه پاگانیسم باعث میشه آدم پیشرفت های بسزایی در شخصیت خودش ایجاد کنه. بسته به هدقی که داری باید پاگانیسم مربوطه رو انتخاب کنی و بری جلو. اطلاعات بیشتر خواستی در خدمتم. البته در تاپیک جدا که اینجا منحرف نشه
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1189178#post1189178آره پایم ، یه تاپیک براش درست کن توی کتاب راز داوینچی یادم اومد که یه چیزایی نوشته بود ...
مال تو آخرشه من اتفاقا از پیشتر میخواستم بهت بگم. خودت ساختی؟ من آخه پینگوی وایکینگ ندیده بودم تابحالبچه ها آواتور من چه طوره !
آواتارت قشنگه ، یکم حس گیجی به من منتقل میکنهبچه ها آواتور من چه طوره !
فكر مي كنم من صاحب زيباترين آواتار هستم.
اسم من به آواترم خیلی می آد .