• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه بهترین آواتار پرشین تولز | آواتارها در پست اول | دور چهل و یکم

به نظر شما بهترین آواتار متعلق به کدام کاربر زیر است؟ (سری41) |آواتارها در پست اول

• Total voters
    72
  • Poll closed .

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
خجالت آوره ولی من یه چیزیو هنوز بلد نیستم : چطوری یه پست بزنم بعد بست های بقیه بچه ها رو توی هممون یه پست کوت کنم و زیر هر پست توضیح بدم ؟

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
روی دکمه
multiquote_off.gif
زیر هر پستی که میخوای کوت کنی کلیک کن. بعد که همه پستای مورد نظرت رو انتخاب کردی
reply.gif
رو بزن :دی

ashubgar2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اينم از آواتار من
tatice_08.gif

ma_christian

Registered User
لایک‌ها
2

من یا سالیوان ;)

می دونم بابا! ولی گفتم شاید خود استاد باشن! :D
مثلاً اوایل هم یه مدت فکر می کردم تو خود سالیوان هستی! :lol:

کی من ؟!​

استاد علیزاده...

بله این تصویر حسین علیزاده نوازنده ی تار و آهنگساز بنام ایرانی است. این عکس هم برای کنسرت 1384 آذر ماه همراه استاد شجریان در جلسه ی تمرین هست.​

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6

Wolfbane

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جدن :)

پاگان چیه ؟ یکم اطلاعات بریز رو میز :)
اگه خوب بود چرا که نه !
ارزم (درست نوشتم؟
download.aspx
) بحضورت که انگلیسیت خوبه یا بد؟ مقاله انگلیسی زیاده

حالا پاگانیسم:

تو فارسی معنیش میشه بت پرستی. ولی تو ایران تا اسم از بت پرستی میاد همه یاد اعراب جاهل و .. میوفتن که چار تا چوب و سنگ رو میپرستیدن. خب هرچیزی بد و خوب داره و پاگانیسم عربی آشغال ترین پاگانیسم بوده.

از پاگانیسم های خوب میشه به گونه یونانیش (زئوس و خانوم بچه ها) که یه تیریپه فلسفی داشت و باعث شد یونانیا برن همه فیلسوف بشن شد (شایدم چون یونانیها ذاتن فیلسوف بودن اومدن خدایانشون رو فیلسوف صفت قرار دادن). مدل دیگش هم که الان رایج ترین پاگانیسم هست همون پاگانیسم نورس (اسکاندیناوی - ادین و تر و بروبچ) هست که اینا تریپ جنگاوری دارن و باعث شدن مردم اون ناحیه تو جنگاوری خیلی پیشرفت کنن و در پایان هم وایکینگارو با گول زدن و مسیحی کردنشون شکست دادن. وقتی مسیحیشون کردن دیگه روحیه جنگاوریشون از بین رفت و به زنان مردنما تبدیل شدن مثل بقیه مسیحی ها (همون قضیه بیا یه چکم اینور صورتم بزن).

ما هم پاگانیسم داشتیم که به پاگانیسم آریایی معروفه و دیگه باید بشناسید دیگه. آناهیتا و میترا و ... .

خلاصه پاگانیسم باعث میشه آدم پیشرفت های بسزایی در شخصیت خودش ایجاد کنه. بسته به هدقی که داری باید پاگانیسم مربوطه رو انتخاب کنی و بری جلو. اطلاعات بیشتر خواستی در خدمتم. البته در تاپیک جدا که اینجا منحرف نشه

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
ارزم (درست نوشتم؟
download.aspx
) بحضورت که انگلیسیت خوبه یا بد؟ مقاله انگلیسی زیاده

حالا پاگانیسم:

تو فارسی معنیش میشه بت پرستی. ولی تو ایران تا اسم از بت پرستی میاد همه یاد اعراب جاهل و .. میوفتن که چار تا چوب و سنگ رو میپرستیدن. خب هرچیزی بد و خوب داره و پاگانیسم عربی آشغال ترین پاگانیسم بوده.

از پاگانیسم های خوب میشه به گونه یونانیش (زئوس و خانوم بچه ها) که یه تیریپه فلسفی داشت و باعث شد یونانیا برن همه فیلسوف بشن شد (شایدم چون یونانیها ذاتن فیلسوف بودن اومدن خدایانشون رو فیلسوف صفت قرار دادن). مدل دیگش هم که الان رایج ترین پاگانیسم هست همون پاگانیسم نورس (اسکاندیناوی - ادین و تر و بروبچ) هست که اینا تریپ جنگاوری دارن و باعث شدن مردم اون ناحیه تو جنگاوری خیلی پیشرفت کنن و در پایان هم وایکینگارو با گول زدن و مسیحی کردنشون شکست دادن. وقتی مسیحیشون کردن دیگه روحیه جنگاوریشون از بین رفت و به زنان مردنما تبدیل شدن مثل بقیه مسیحی ها (همون قضیه بیا یه چکم اینور صورتم بزن).

ما هم پاگانیسم داشتیم که به پاگانیسم آریایی معروفه و دیگه باید بشناسید دیگه. آناهیتا و میترا و ... .

خلاصه پاگانیسم باعث میشه آدم پیشرفت های بسزایی در شخصیت خودش ایجاد کنه. بسته به هدقی که داری باید پاگانیسم مربوطه رو انتخاب کنی و بری جلو. اطلاعات بیشتر خواستی در خدمتم. البته در تاپیک جدا که اینجا منحرف نشه
آره پایم ، یه تاپیک براش درست کن :) توی کتاب راز داوینچی یادم اومد که یه چیزایی نوشته بود ...

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ممنون !
آره خودم پینگو لینوکس رو تغییر دادم !
مثل خود کامپیوترم گیجه !

Mehrdad001

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها