A1C1E
Registered User
ملاتونین
از کجا در آوردین؟
تو پستام دیدین؟
این نیست تازه مصرف کردم موقع سحری به هوای اینکه بخوابم
ملاتونین
از کجا در آوردین؟
من ندیدم لینک ویکیپدیا رو!:general707:ملاتونین :general304:
استامینوفن؟از کجا در آوردین؟
تو پستام دیدین؟
این نیست تازه مصرف کردم موقع سحری به هوای اینکه بخوابم
همه که مث شما تحصیل کرده نیستن:general404:من ندیدم لینک ویکیپدیا رو!:general707:
تکراریه تو پستم هستسرترالین؟
سرشو بگیر خوشحال شو؟
سیتالوپرام؟
هیچ کدومترامادول
ديازپام Oxazepam اكسازپام Lorazepam لورازپام Chlordiazepoxide كلرديازپوكسايد Alprazolam آلپرازولام Bromazepam برومازپام Clobazam كلوبازام Clonazepam كلونازپام Clorazepate كلرازپام Estazolam استازولام Flunitrazepam فلونيترازپام Flurazepam فلورازپام Halazepam هالازپام Ketazolam كتازولام Loprazolam لوپرازولام Lormetazepam لورمتازپام Medazepam مدازپام Midazolam ميدازولام Nitrazepam نيترازپام Nordazepam نوردازپام Prazepam پرازپام Quazepam كوآزپام Temazepam تمازپام Tetrazepam تترازپام Triazolam تريازولام
Sodium Amytal) Amobarbital) آموباربيتال Aprobarbital آپروباربيتال Butabarbital بوتاباربيتال Butalbital بوتالبيتال Hexobarbital هگزوباربيتال Methylphenobarbital متيل فنو باربيتال Pentobarbital پنتوباربيتال Phenobarbital فنوباربيتال Secobarbital سكوباربيتال Sodium thiopental سديم تيوپنتال Talbutal تالبوتال Thiobarbital تيوباربيتال
Fluoxetine فلوكستين Sertraline سرترالين Venlafaxine ونلافاكسن Citalopram سيتالوپرام Paroxetine پاروكستين Escitalopram اسيتالوپرام Fluvoxamine فلووكسامين Duloxetine دولوكستين Bupropion بوپروپيون Amitriptyline آميتريپتيلين Dothiepin دوتيپين
diphenhydramine ديفن هيدرامين dimenhydrinate ديمن هيدرينات doxylamine دوكسيلامين
زولپيدم alpidem آلپيدم Zaleplon زالپلون eszopiclone اسزوپيكلون ramelteon راملتيون methaqualone متاكوآلون ethchlorvynol اتكلروينول chloral hydrate كلرال هيدارت meprobamate مپروبامات glutethimide
:general707::general707::general705::general705::general310::general310:گلوتي تيميد methyprylon متيپريلون gamma-hydroxybutyrate گاما هيدروكسي بوتيرات ethyl alcohol اتيل الكل diethyl ether دي اتيل اتر methyl trichloride متيل تري كلرايد Zopiclone زوپيكلون
خارج اینا نیست!
پ.ن: تک به تک تایپ شده!!! فقط با ذکر منبع کپی کنید:general705:
سرترالین؟
سرشو بگیر خوشحال شو؟
تو سیب؟دوستان یه دارو نیست یه ماده شیمیاییه تو یه سری چیزا هست
مثلا تو بعضی غذا ها
همون که با ورزش زیاد میشه؟قرص خواب آور نیست
کمبودش باعث میشه ناآرام بشی و به هم بریزی
احتمالا شما هم کمش دارین!