• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه بیست سوالی ؟؟؟؟ حدس کلمه

Khashayarakbari999

Registered User
لایک‌ها
132
هرگز پل های پشت سرت رو خراب نکن :)
گذر پوست آخر به دباغ خونه میخوره ها...
خب مثلا من گذرم بخوره شماها میخواید جواب بیست سوالی هاتون رو به من بگید؟
نه خداییش میگید؟

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
خب مثلا من گذرم بخوره شماها میخواید جواب بیست سوالی هاتون رو به من بگید؟
نه خداییش میگید؟
شوخی بود دوست من :) یادمون نره هدف از جمع شدن در این تاپیک، سرگرمی و شوخی و خنده هست و خوش گذرونی، قرار نیست با سوالای عجیب و غریب، دوستان رو اذیت کنیم :)
دیگه اینکه به نظر من بهتره مثلاً قانون بشه آقا تعداد سوالا اگه از 50 گذشت، مسابقه تعطیله و جوابش باید گفته بشه. اینطور هم اتحاد بچه ها بیشتر میشه هم حساسیت موضوع بیشتر میشه، البته دردسرای خودش رو هم داره.
پس بهتره با همین شیوه جلو بریم اما هدف رو سرگرمی و خنده قرار بدیم نه قدرت نمایی و مسائل دیگه :)

Khashayarakbari999

Registered User
لایک‌ها
132
شوخی بود دوست من :) یادمون نره هدف از جمع شدن در این تاپیک، سرگرمی و شوخی و خنده هست و خوش گذرونی، قرار نیست با سوالای عجیب و غریب، دوستان رو اذیت کنیم :)
دیگه اینکه به نظر من بهتره مثلاً قانون بشه آقا تعداد سوالا اگه از 50 گذشت، مسابقه تعطیله و جوابش باید گفته بشه. اینطور هم اتحاد بچه ها بیشتر میشه هم حساسیت موضوع بیشتر میشه، البته دردسرای خودش رو هم داره.
پس بهتره با همین شیوه جلو بریم اما هدف رو سرگرمی و خنده قرار بدیم نه قدرت نمایی و مسائل دیگه :)
مگه من چیزی گفتم؟
خودتون هم دیدید که بیشتر پست های من جنبه ی شوخی داره تا جدی!!!
من که سوالای عجیب و غریب طرح نمیکنم تا الان هم یه سوال بیشتر طرح نکردم که اونم انقد راهنمایی کردم بعد از چند تا پرس و جو به جوابش رسیدید ولی وقتی میبینم بقیه سوالای سخت و چند صفحه ای طرح میکنن خب منم میگم چرا من اینجوری طرح نکنم مثلا میتونم کلمه ی سوال رو بذارم طاق کسرا و همش بگم اسم مکان تاریخیه و... و راحت شما 3-4 صفحه سوال بپرسید و آخرشم به جواب نرسید ولی دیگه اینجوری لذت مسابقه از دست میره و دیگه کسی اون شور و شوق رو نداره ببخشید یه ذره طولانی شد الانم میتونید خودتون یه کلمه ی دلخواه انتخاب کنید و به مسابقه ادامه بدید چون ترجیح میدم سوال بپرسم تا این که سوال جواب بدم;)

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
انسان هست؟
مادر؟
پدر؟
یا حس انسانی؟
صداقت؟
اعتماد؟

saeid.kh

مدیر بازنشسته