همه خیربا خ شروع میشه؟
با ه شروع میشه؟
با ن شروع میشه؟
پیره؟
الان که فکر میکنم تا یه حدودی آره، چون جنتی رو گفته بودن باید بگم سنش از جنتی خیلی کمتره. راهنمایی حدود ۶۰ سالشه.پیره؟
1.صفحه ویکی پدیا داره؟ (سرچ کن ببین) بله
2.سنش بالای 60 هست یا زیر 60؟ حدود ۶۰
3.اصلاح طلبه؟خیر
4.منصب دولتی داشته؟ بله، الانم داره
5.تو اینستا کلیپاش هست؟ فکر نمیکنم زیاد باشه.
6.تو کلوب هاوس یا یوتوب چطو؟ اره ادم معروفیه ولی خیلی بعنوان آدم باسواد نمیشناسیمش
7.تهرانیه هست یا شهرستانی؟زاده ی تهران نیست
8.احیانا اصفهانی نیست؟ خیر
منظورت از ابی چیه؟ دقیق بگو. صفحه قبلم یکی گفت ابی...ابی خودمون نیست؟
رئیس جمبورمنظورت از ابی چیه؟ دقیق بگو. صفحه قبلم یکی گفت ابی...
آیا وزیر هست؟الان که فکر میکنم تا یه حدودی آره، چون جنتی رو گفته بودن باید بگم سنش از جنتی خیلی کمتره. راهنمایی حدود ۶۰ سالشه.
قبول نیست باید اسمش رو دقیق بگی. جمبور کجاست که رییس داشته باشه؟رئیس جمبور
سید ابراهیم رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایرانقبول نیست باید اسمش رو دقیق بگی. جمبور کجاست که رییس داشته باشه؟
درسته، جواب سوال رییسی ملغب به ابی عَصَبی سردمدار مبارزه با فساد و تباهی بود.سید ابراهیم رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
من حال ندارم سوال تعیین کنمدرسته، جواب سوال رییسی ملغب به ابی عَصَبی سردمدار مبارزه با فساد و تباهی بود.
ولی محترمش جالب بود.
طبق روال سوال بعدی رو برنده مطرح میکنه.
قبلا من گفتم ابی خودمون پس چرا گفتی خیییرررردرسته، جواب سوال رییسی ملغب به ابی عَصَبی سردمدار مبارزه با فساد و تباهی بود.
ولی محترمش جالب بود.
طبق روال سوال بعدی رو برنده مطرح میکنه.
اره راست میگی اشتباه من بود. خوب بجامن شما خودت سوال بعد رو مطرح کنقبلا من گفتم ابی خودمون پس چرا گفتی خیییرررر
ن همون شما خودت مطرح کن فقط جواب مورد نظر آخوند نباشه️اره راست میگی اشتباه من بود. خوب بجامن شما خودت سوال بعد رو مطرح کن
الان من باید مثل باشگاه پرسپولیس شکایت کنم؟اره راست میگی اشتباه من بود. خوب بجامن شما خودت سوال بعد رو مطرح کن