تبریک میگم به بچه ها واسه عکس هاشون
بنده هم که گوشی نداشتم شرکت کنم این دوره
سید جمع میزنی این دوره رو یا جمع بزنم؟![]()
سلام خوب یه روز وایسادم دیدم کسی واسه امتیاز دادن جلو نیامد گفتم خودم بیام امتیاز بدم نفر اول باشم
سعی کردم بر اساس ارتباط عکسا با موضوع نمره بدم ولی یکی دوتا از عکسا خیلی قشنگ بودن با اینکه ازتباط کمی هم داشتن
ولی نتونستم بهشان نمره پایین بدم
ehsanrf 5 عکست یجوررررررررررریه!!
lilyrose 6 قشنگه ولی قشنگ ترم میتونست باشه
p30room 7 قشنگه مخصوصا اون عروسک گوشه سفره
pooriya_hp 4
ya_ali_mavla ????
f @ rzad 7 اینم خلی قشنگه اگه موضوع نوروز نبود لایق نمره 10 بود در ضمن اشاره به زمان گرفتن عکس نکردی؟نوروز بوده؟راستشا بگو
my7xN 9 اینم دوست داشتم 10 بدم ولی انگار یه چیزی کم داره ولی خیلی به دل آدم میشینه من که توی نگاه اول شیفتش شدم عالی بوووود
یا علی
ehsanrf=9
lilyrose=مشاهده پیوست 132059
p30room=8
pooriya_hp=8
ya_ali_mavla =5
f@rzad=8
my7xN =10
شوخی کردم
یا حق
نه قربان ! چه بند "پ" ای !! من نتونستم ارتباط عکس شما با موضوع نوروز رو درک کنم. همین. خدا رو شکر مسابقات این بخش از هر حرف و حدیثی به دور هستن. توی خیلی از مسابقات افرادی اول شدن که برای اولین بار شرکت کرده بودن و کاربران فعال اینجا با اون ها آشنا نبودن.
پ.ن: می دونم شوخی کردید .
از دوستان نازنینی هم که بعد از وقت مقرر عکس گذاشتن عذر می خوام که به عکس هاشون امتیاز تعلق نمی گیره. اجازه بدید به قوانین پایبند باشیم. البته مطمئنم که خودتون به خوبی این موضوع رو درک می کنید.منتظر حضورتون در دور بعدی هستیم :happy:
دوست جان وقتی کسی تو مسابقه ای شرکت میکنه پس طبیعتا قوانین و نحوه امتیاز دادن رو هم در نظر گرفته . زیاد به امتیاز ها دقت نکن مهم دور هم بودنه![]()
و اما امتیازات خودم
ehsanrf=9
lilyrose=9
p30room=![]()
pooriya_hp=9
ya_ali_mavla =9 اینم برای اینکه دلت نشکنه![]()
f@rzad=10 عاشق گُلم :دی
my7xN =9 سانسورچی:دی![]()
سلامدرود
این هم از جمع امتیازات:
ehsanrf=31
lilyrose=32
p30room=31
pooriya_hp=*
ya_ali_mavla =29
f@rzad=*
my7xN =34
پس پگاه بانو ، برنده ی دور سوم می باشند ! تبریک مشاهده پیوست 134394
* : امتیاز ندادند![]()
چیو تعریف کرد دوست عزیز؟عجب عکسی گرفتی، خیلی قشنگه. می شه تعریف کرد؟