• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه فانتزي ليگ قهرمانان فصل 2008-2009 -- UEFA Champions League FANTAZY

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
از سه شنبه آينده ( 16 سپتامبر 2008 برابر با 26 شهريور 1387 ) مسابقات دور گروهي ليگ قهرمانان اروپا آغاز مي شود. به همين منظور اين تاپيك استارت شد تا بار ديگر همراه دوستان خوبم بتونيم دور هم باشيم و حين ديدن اين مسابقات معتبر كمي هم خودمون رو با دادن تركيبهاي مختلف در اين سرگرمي آزمايش كنيم .
به هر حال دوستان براي حضور در اين تورنمنت فانتزي بايد مراحل زير را طي كنند:

1-ابتدا شما به آدرس http://en.uclfantasy.uefa.com/M/tac.mc مي رويد.
2- اگر شناسه اي نداريد از قسمت Register يك شناسه مي سازيد (معمولا شناسه شما آدرس اي ميلي است كه معرفي مي كنيد ) قابل ذكر است دوستاني كه قبلا در مسابقات قبلي اين سايت شركت كردند ميتونن با همان آدرس اي ميل و پسورد تيم جديدشون رو تشكيل بدهند .
3-بعد از ورود به سايت با سه قسمت مواجه مي شويد .
قسمت اول: Terms and Conditions نام دارد كه تمام شرايط را قبول مي كنيد .
قسمت دوم : Customise Entry نام دارد كه در اين قسمت نام تيم و رنگ پيراهن تيم را مشخص مي كنيد . همچنين در اين قسمت مي توانيد تيم مورد علاقه خود در جام باشگاههاي اروپا را مشخص كنيد.
3- قسمت سوم :Squad selection نام دارد كه در اينجا بايد تيم مورد نظر خود را كه شامل 15 بازيكن ( 11 بازيكن اصلي و 4 ذخيره )خواهد بود انتخاب كنيد . مجاز به انتخاب 2 گلر . 5 بك ، 5 هافبك و 3 فوروارد خواهيد بود . البته براي انتخاب بازيكنان يك محدوديت 100 ميليون يورويي خواهيد داشت . هنگام انتخاب بازيكنان قيمت و ارزش آنها مشخص است .

بعد از اين قسمت تيم شما تكميل شده و مي توانيد وارد ليگ PT شويد ، براي اين كار از منوی بالا به بخش leagues ( كنار همون قسمت my team يا آدرس http://en.uclfantasy.uefa.com/M/myleagues.mc ) برويد که اونجا یک قسمت هستش نوشته Join a private league همونجا کد رو وارد کنید (8456-40410) (اول 40410 بعد خط تیره 8456) join league رو بزنید.

پ.ن : اين مسابقه يكسري قوانين هم دارد كه از آدرس http://en.uclfantasy.uefa.com/M/rules.mc ميتونيد مطالعه كنيد .

شاد پيروز و موفق باشيد

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ساسان جان دستت درد نکنه

من با تیم f@rzad وارد شدم :cool:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام
چرا ميلي نيومده براي شروع مسابقات؟ :blush: براي من كه نيومده

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام
چرا ميلي نيومده براي شروع مسابقات؟ :blush: براي من كه نيومده

براي من هم نيومده . من خودم رفتم ديدم ميشه تيم داد تاپيكشو استارت كردم . دوستان تيم داديد لطفا اسم تيمتون رو هم اعلام كنيد:)

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
نمی‌دونم چرا امسال اینقدر دیر این فانتزی فوتبال رو شروع کردن. قبلا یک ماه مونده به مسابقات حداقل میشد تیم رو برای بازی ایجاد کرد و یکی دو هفته مونده به مسابقات ترکیب تیم رو داد الان دو سه روز مونده به بازی اول تازه اینها اجازه ساخت تیم رو دادن. امسال خیلی بی‌نظم بوده نسبت به سالهای پیش

اصلا من فکر می‌کردم شاید قرار امسال این بازی برگزار نشه!!!!!!!

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
Team Legend

onion055.gif

ممنون بخاطر تاپيك و زدن ليگ
tulipsmileyf.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان
يك اتفاق جالب افتاده . من اسم ليگمون رو PERSIAN TOOLS گذاشتم كه تا الان هم خودم ، فرزاد و افسانه در اون ثبت نام كردند .
اما يك ليگ ديگه هم معرفي شده به اسم PT كه من ايجاد نكردم . الان كه ديدم توي اون ليگ اسم فرهاد ، محمدرضا (همون EASPORT) و هندي ديده ميشه به اضافه اسامي من و فرزاد !! در حاليكه حداقل من چنين ليگي رو جوين نشدم .
به هر حال اگر موافقيد براي يكدستي كار همه به ليگي كه اسمش PERSIAN TOOLS هست join بشيد .
شاد و پيروز باشيد

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من اومدم
اسم تیم Great Cyrus هست :)
من اصلا این شماره وارد نکردم وقتی تیم درست کردم خودش رفته بود تو لیگ پی تی :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام دوستان
يك اتفاق جالب افتاده . من اسم ليگمون رو PERSIAN TOOLS گذاشتم كه تا الان هم خودم ، فرزاد و افسانه در اون ثبت نام كردند .
اما يك ليگ ديگه هم معرفي شده به اسم PT كه من ايجاد نكردم . الان كه ديدم توي اون ليگ اسم فرهاد ، محمدرضا (همون EASPORT) و هندي ديده ميشه به اضافه اسامي من و فرزاد !! در حاليكه حداقل من چنين ليگي رو جوين نشدم .
به هر حال اگر موافقيد براي يكدستي كار همه به ليگي كه اسمش PERSIAN TOOLS هست join بشيد .
شاد و پيروز باشيد

واسه من هم یک لیگ بجز پرشین تولز بنام پی تی هست ؟؟؟! ولی من فقط پرشین تولز رو انتخاب کرده بودم ؟؟

شاید این لیگ و اسامی از دوره قبل مونده ؟؟ :eek:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
واسه من هم یک لیگ بجز پرشین تولز بنام پی تی هست ؟؟؟! ولی من فقط پرشین تولز رو انتخاب کرده بودم ؟؟

شاید این لیگ و اسامی از دوره قبل مونده ؟؟ :eek:

من هم همين فكر مي كنم . با اين حساب احتمالا جناب فرهاد عزيز admin اون ليگ PT هستند .

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
آره دقیقا این لیگ از دوره قبل مونده و همه کسایی که توی دوره قبلا بازی می‌کردم و عوض بودن الان هم هستن. چیزی نزدیک به 30 نفر دوره قبل توی این لیگ بودن که همه از همین جا عضو شده بودن

به نظر من ساسان جان اگه همین رو ادامه بدیم خیلی بهتره چون اونایی که قبلا عضو شدن دیگه نیاز نیست دوباره عضو بشن. اگه قبول کنیم مدیریت این لیگ رو به خودش منتقل کنم تا تو مدیریتش کنی و اون یکی رو اگه صلاح می‌دونی حذف کن تا بچه‌های دو گروه نشن که یک گروه اونجا باشن یک گروه اینجا. اگه اوکی رو بدی من مدیریت رو منتقل می‌کنم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آره دقیقا این لیگ از دوره قبل مونده و همه کسایی که توی دوره قبلا بازی می‌کردم و عوض بودن الان هم هستن. چیزی نزدیک به 30 نفر دوره قبل توی این لیگ بودن که همه از همین جا عضو شده بودن

به نظر من ساسان جان اگه همین رو ادامه بدیم خیلی بهتره چون اونایی که قبلا عضو شدن دیگه نیاز نیست دوباره عضو بشن. اگه قبول کنیم مدیریت این لیگ رو به خودش منتقل کنم تا تو مدیریتش کنی و اون یکی رو اگه صلاح می‌دونی حذف کن تا بچه‌های دو گروه نشن که یک گروه اونجا باشن یک گروه اینجا. اگه اوکی رو بدی من مدیریت رو منتقل می‌کنم

فرهاد جان باشه من هم موافقم . فقط ديگه خودت مثل سال قبل زحمت ادمينيش رو هم بكش . مخلصيم :)

پ.ن : فقط با اين حساب فكر كنم افسانه بايد بياد در ليگ PT عضو بشه ، چون ظاهرا پارسال شركت نكرده بوده و اسمش توي ليگ قبليه نيست . من پست اولو اديت مي كنم و رمز ليگ PT (سال قبلو )جايگزين مي كنم تا هم افسانه عزيز با نگاه به پست 1 بتونن وارد ليگ قبلي بشن هم دوستاني كه جديد ميخوان ثبت نام كنن. فقط فرهاد جان يك زحمتي بكش ثبت نام رو باز كن . فكر كنم پارسال دسترسي رو محدود كرده بودي .

اديت: ليگ PERSIAN TOOLS حذف شد . لطفا همه دوستان به پست اول دقت كنيد--- به ليگ PT ، جوين كنيد.

Last edited:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
منم اومدم : anders.mt

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
از چه قسمتی وارد گروه ها بشم ؟

هر چی نگاه میکنم چیزی نیست

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
منم اومدم : anders.mt

خوش اومدي حبيب جان
از چه قسمتی وارد گروه ها بشم ؟

هر چی نگاه میکنم چیزی نیست

توي پست يك كاملا توضيح دادم :
بعد از اين قسمت تيم شما تكميل شده و مي توانيد وارد ليگ PT شويد ، براي اين كار از منوی بالا به بخش leagues ( كنار همون قسمت my team يا آدرس http://en.uclfantasy.uefa.com/M/myleagues.mc ) برويد که اونجا یک قسمت هستش نوشته Join a private league همونجا کد رو وارد کنید ( 2411-9531) (اول عدد 9531 بعد خط تيره بعد 2411) join league رو بزنید.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
فرهاد جان باشه من هم موافقم . فقط ديگه خودت مثل سال قبل زحمت ادمينيش رو هم بكش . مخلصيم :)

پ.ن : فقط با اين حساب فكر كنم افسانه بايد بياد در ليگ PT عضو بشه ، چون ظاهرا پارسال شركت نكرده بوده و اسمش توي ليگ قبليه نيست . من پست اولو اديت مي كنم و رمز ليگ PT (سال قبلو )جايگزين مي كنم تا هم افسانه عزيز با نگاه به پست 1 بتونن وارد ليگ قبلي بشن هم دوستاني كه جديد ميخوان ثبت نام كنن. فقط فرهاد جان يك زحمتي بكش ثبت نام رو باز كن . فكر كنم پارسال دسترسي رو محدود كرده بودي .

اديت: ليگ PERSIAN TOOLS حذف شد . لطفا همه دوستان به پست اول دقت كنيد--- به ليگ PT ، جوين كنيد.

ممنون ساسان جان
فقط کد لیگ PT الان 8456-40410 هستش (اول 40410 بعد خط تیره 8456) ولی توی پست اول کد دیگه‌ای نوشته شده اگه زحمت تغییر اون کد پست اول رو بکشی بچه‌ها می‌تونن توی لیگ PT عضو بشن. من هم نگاه کردم لیگ برای ورود همه اعضا باز هستش و محدودیت ورود رو برداشتم حالا همه می‌تونن با زدن اون کد عضو لیگ PT بشن.

جوایز امسال هم مثل اینکه نسبت به سال قبل تغییر داشته:
توی هر matchday اگر تیم کسی اول بشه یک PSP
اگر در مرحله گروهی یا مرحله حذفی یا مرحله نیمه نهایی تیم کسی اول بشه یک PLAYSTATION3 (یعنی باید توی کل مرحله گروهی یا کل مرحله حذفی اول بشه نه فقط یک machday)
اگه تیم توی کل بازی اول بشه جایزه یک PLAYSTATION3 به همراه یک تلویزیون سونی هست.

امیدوارم بچه‌های PT بتونن امسال جایزه‌ای از این سایت برنده بشن.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

sasan s جان ممنون
فقط دوستان من نفراتم رو برداشتم عکس بازیکنام (لباس) هست بعدش موندم چه کار کنم:f34r:
بازیکن ها را پس از انتخاب چه جوری ذخیره کنیم؟

Last edited:
بالا