- نوشتهها
- 4,241
- لایکها
- 653
خب بیخیال انتقالات شدیم یا شانس و یا اقبال
سلام دوستان
کریس رونالدو چه کارکرد کاپیتانش کرده بودم:happy:
داور خدا بگم چکارت کنه یه عالمه امتیاز های من رو پروند![]()
داور خدا بگم چکارت کنه یه عالمه امتیاز های من رو پروند![]()
راستی ساسان جان چرا اینقدر کم امتیاز گرفتی دور رفت که خوب امتیاز گرفتی ؟
تازه می خواستم بیام تبریک بگم![]()
انشالله دور بعد جبران می کنی
خب !
فراز در صدر جدول هست و آقا ساسان با 7 امتیاز تعقیبش میکنه !
نفر سوم43 امتیاز کمتر از آقا ساسان داره !
پس در نتیجه : یا فراز قهرمان میشه یا آقا ساسان !
تا اونجایی که من دارم میبینم هیچکدوم هیچ ترسنفری نکردن ! برید ترنسفر کنید ! رقابت جذاب شده !
از اونجایی که فراز استقلالی هست من آروزی یک باخت سنگین رو براش میکنمو امیدوارم کلا بیستم هم نشی :دی
![]()
خب !
فراز در صدر جدول هست و آقا ساسان با 7 امتیاز تعقیبش میکنه !
نفر سوم43 امتیاز کمتر از آقا ساسان داره !
پس در نتیجه : یا فراز قهرمان میشه یا آقا ساسان !
تا اونجایی که من دارم میبینم هیچکدوم هیچ ترسنفری نکردن ! برید ترنسفر کنید ! رقابت جذاب شده !
از اونجایی که فراز استقلالی هست من آروزی یک باخت سنگین رو براش میکنمو امیدوارم کلا بیستم هم نشی :دی
![]()
سراب جان شرمنده . این چند وقت انقدر سرم شلوغ بود سر به این تاپیک نزده بودم و همینطور پست شما رو ندیده بودم.
تنها دلیل اینکه کم امتیاز گرفتم اون داور بی شاخ و دم بود که حتی اگر یک پنارت( به قول پیروانی) برای چلسی می گرفت با توجه به اینکه پنالتی زن چلسی لمپارد هست و کاپیتان من هم لمپارد بود کلی امتیاز می گرفتم.
به هر حال باید حرفه ای بود و با قضایا کنار اومد.
سراب جان ممنون.
رقابت که خیلی پایا پای هست ولی احساس می کنم باید میدون رو داد به جوونها :happy:. ضمن اینکه احساس می کنم هر کسی تیم مورد علاقش قهرمان لیگ ایران بشه ، اینجا هم قهرمان میشه . :lol:پارسال پرسپولیس قهرمان شد و من هم اینجا قهرمان شدم . امسال اس اس قهرمان شده و احتمال خیلی زیادی هست که سراب قهرمان بشه . ضمن اینکه جبران فاصله 7 امتیازی در این مرحله خیلی مشکل هست.
به هر حال من هم امیدوارم فردا شب سراب خوش شانس باشه.![]()
شاد و پیروز باشید
خدا خیرتون بده اصلا داشت یادم میرفت. گذاشتم برای روز های اخر کلا یادم رفت.
راستی هانری - اینیستا هستن نه؟