ترانسقر نکردم یادم رفت![]()
الان تست کن ببین چند تا آزاده انجام بدی ؟ البته دیگه دور رفت گذشت
با کدوم تیم خوش بختی بازی داشتی
//
من هم موندم برای فردا شب کاپیتان کی رو بزارم امشب که کریس کاری نکرد برای فردا گومز و ابرام و ریبری رو دارم
ترانسقر نکردم یادم رفت![]()
الان تست کن ببین چند تا آزاده انجام بدی ؟ البته دیگه دور رفت گذشتبگذارشون برای قبل از بازی برگشت
با کدوم تیم خوش بختی بازی داشتی
//
من هم موندم برای فردا شب کاپیتان کی رو بزارم امشب که کریس کاری نکرد برای فردا گومز و ابرام و ریبری رو دارمh34r2:
الان از هر تیم بیشتر از 3 تا بازیکن میشه داشت؟
بله شده 4 بازیکن
من الان از رئال 4 بازیکن دارم که البته José Callejón مصدوم شد و کلی برای تیمم بد شد![]()
مورینیو با ترکیبی که گذاشت تو زمین تقریبا همه رو بیچاره کرد.
اوج بد بیاری اینکه بازیکن مصدومش رو فروختم و یکی دیگه گرفتم / جالبه به طرف بازی داده و گل هم زده!
دو تا هم که خورد! کلا کمر تیم ما رو شکست
بله:دی
بدون مشورت با من چرا به کاسیاس بازی دادی؟
:دی
خیر سرشون گفتم از اپوئل گل نمیخورن! حالا اون مهم نیست والدز هم دو بود یکی توفیر داره.
مرجان من الان 3 تا صفر دارم از رئالی ها، به کی بگم آخه :دی
تازه اون مکسی بنفیکا که اخراج شد رو هم داشتم که منفی اساسی گرفت برام.
فقط بگو سرم و تو کدوم دیوار بزنم
پ.ن: جواد اگه اینو دیدی فقط بهت بگم که باز یاد ژکو افتادم :lol: یعنی در اون حد
درودسلام خدمت دوستان
برای من که قسم خوردم مسی رو نزارم توی ترکیبم این امتیازاتی که تا الان آوردم رویایی بوده :دی
شاد و پیروز باشید
سلام دوستان
من هم مسی رو تحریم کردم ( مرجان بچتو نمی گم ها این فوتبالیسته رو می گم :دی ) فقط اگه فینال یک پایش بارسا باشه مجبورم بخرمش![]()
درود
من که به بروی خودم نمیارم که مسی رو دارم :دی حواس خودمو پرت میکنم. دوره های قبل نمیگرفتمش ولی ایندفعه دیگه گرفتمش :دی
الان یه ذره کری هم خوندی ها آقا / یعنی منظورتون این بود با یه دست دارید با ما بازی میکنید؟![]()
![]()
![]()
پ.ن: مرجان پسرت تحریم شده ها / خبری داری؟
پ.ن:
قال فرزاد مورینیو :دی
کسانی که مسی را تحریم می کنند کسانی هستند که از خودنمایی خوششون نمی آید .