یکی برای من مبتدی توضیح میده الان ما باید چه کار کنیم ؟!:دی
یه توضیح مختصر که چی به چیه دقیقتا !
این یکی چیه دقیقا؟همینطور یک لیگ هد تو هد هم به نام PT HTH LEAGUE ایجاد کردم که دوستان با کد 47354-198470 میتونن وارد رقابتهای هد تو هد بشن.
باز این جوان شروع کرد !
دفعات قبل که لوله شدی رفتی درس عبرت نشد برات ؟!
باز میای میبازی میگی بازی دو نیمه متفاوت داشت :دی در نیمه اول پازل تاکتیکی تیم ما جواب داد و 5 موقعیت بالای 80% درصد داشتیم :دی
ولی نیمه دوم باز هم پازل تاکتیکی ما جواب داد و حتی چندین موقعیت 75% هم داشتیم ! :دی ولی داور سر تیم ما رو برید ! :دی
برو آقا ! برو تمرین کن یکم :دی بلکه بتونی رتبه ای بالاتر از 10 رو بدست بیاری آقا جون :دی
خب حالا که همه جمعن و جام جهانی هم هر 4 سال یکبار، نمیشه شرکت و کمی ass-kick نکرد :دی
AC Radio
سلام ساسان جانسلام محسن جان
فعلا باید تا 14 خرداد صبر کنی تا لیست کلیه تیمها اعلام بشه . بعد از این شما در سایت فیفا میتونی رنگ و نوع لباس تیمت رو انتخاب کنی. بعد باید تیمت رو انتخاب کنی . احتمالا میتونی 15 بازیکن انتخاب کنی که شامل 11 بازیکن اصلی و 4 بازیکن ذخیره هست که از بین بازیکنان جام جهانی برای تیمت انتخاب می کنی . هر بازیکن یه قیمتی داره و تو برای انتخاب بازیکنانت یک محدودیت مالی داری مثلا 100 میلیون یورو . باید با پیش بینی مسابقات و با توجه به درخشش بازیکنها در بازیهای واقعی جام جهانی با اون محدودیت مالیت تیمت رو ببندی و به مصاف دیگران بری .
البته این بازی یکسری قوانین داره که من انشاا... بعد از باز شدن سایر مراحل در سایت همینجا و در پست یک قرار خواهم داد . شاد و پیروز باشی
این یکی چیه دقیقا؟
قضیه training چیه؟
من که ثبت نام کردم رو 20% بود و بعد از چند دقیقه که تو سایت فعالیت کردم شد 40%
مرسی هری ولی من رفتم چند دست تو تراویا بازی کردم ولی بهم امتیاز نداد.باید به یه حد نصاب برسونی خودتو؟
با اجازه
آقا اسم تیم منم تو اون سیاهه بنویسید. البته فکر نمیکنم بیشتر از بیست سی درصد ماجرا دستگیرم شده باشه. شاید هم همش رو فهمیدم و فکر میکنم همش این نیست.
حالا میریم که داشته باشیم :
javanan وارد میشود
ادیت: من بازیکن انتخاب نکردم، شما کردید؟ چون تو فیفا عضو بودم فقط اسم تیم دادم و اونم کد پرسید که وارد کردم/ حله؟
آقا یکی بیاد بقیه این بازیا رو تحلیل کنه!!
شاید برنده شدیم و جایزه ای چیزی بردیم. مسابقه پیشبینی و ...
مخلصیم آقا.سلام خدمت دوستان
جواد جان این تاپیکاولین تاپیک از این نوع (فوتبال فانتزی) بود که در پی تی زده شد. اگه میخوای بیشتر بدونی این تاپیک اطلاعات خوبی بهت میده . کم و بیش تمام مسابقات فانتزی قوانینی شبیه به هم دارن.
درباره سوالی هم که پرسیدی ، از 4 ژوئن میتونی بازیکن انتخاب کنی چون هنوز لیست رسمی همه تیمها اعلام نشده.
توضیح ضروری اینکه دوستان فعلا فقط میتونن اسم تیمشون رو به سایت اعلام کنند و از 4 ژوئن (14 خرداد) که لیست رسمی تمامی تیمها اعلام خواهد شد میتونن ترکیبشون رو انتخاب کنند.