بفرما..........سلام...
بچه ها یکی لطف میکنه جدول نتایج دیشب رو بزراه، ببینیم چند امتیاز آوردیم
متاسفانه موقعی که داشتم ویندوز عوض میکردم یوزر و پس سایت رو توی ff که بود بر نداشتم الان هیچ جوری نمیتونم برم ببینم نتایج چجوریاست یعنی الان این هفته 2 بود که این اتفاق افتاده :wacko: و من الان 2 هفته هستش که روی نیمکت مربیگری نیستم
=-=-=-=
هری جان این دیگه که گفتن نداره
برای کاپیتانی هم شما ببین کدوم بازیکن بزرگ ، تیمش داره خونه بازی میکنه ، بعدش اون تصمیم با خودته که ببینی تیم مقابل اون تیم بزرگ چجوریاست ضعیفه ، قویه یعنی پیش بینی احتمالی خودت از نتیجه اون بازی و بعدش از بین 2-3 بازیکنی که مدنظرت هستش یکی رو به دلخواه انتخاب کن.
ممکن چون من از قیافه رونالدو خوشم نمیاد بگم فابرگاس، ممکن از بازی فابرگاس خوشم نیاد بگم رونی.
خودت تصمیم بگیری خیلی بهتره
.
هری جان این دیگه که گفتن نداره
برای کاپیتانی هم شما ببین کدوم بازیکن بزرگ ، تیمش داره خونه بازی میکنه ، بعدش اون تصمیم با خودته که ببینی تیم مقابل اون تیم بزرگ چجوریاست ضعیفه ، قویه یعنی پیش بینی احتمالی خودت از نتیجه اون بازی و بعدش از بین 2-3 بازیکنی که مدنظرت هستش یکی رو به دلخواه انتخاب کن.
ممکن چون من از قیافه رونالدو خوشم نمیاد بگم فابرگاس، ممکن از بازی فابرگاس خوشم نیاد بگم رونی.
خودت تصمیم بگیری خیلی بهتره
.
سلام به دوستان عزيز
اين ونگر تيم منو بيچاره كرد . مرد حسابي فابرگاس و كولوتوره رو گذاشت بيرون
برو بچز اینم تیم ما ! فقط میشه بگین بازیها چه جوریه ؟ یعنی اتوماتیکه ؟
![]()
یه نفر جدول کلی (منظورم جدول لیگ اصلی) رو هم میذاره ببینیم از آخر اول شدیم یا نه!
من تو رده بندی کلی انگار 8 ام بودم ولی خیلی شک دارم ، فکر کنم 800 رو اشتباه زده بود 8: دی!
فرقی نمیکنه جای بازیکنان ، مهم اینه که چند تا بازیکن توی ارنج تیم قرار بدین و امتیاز ها رو درو کنین .
با سلام و خوشامد به شما دوست عزيز
براي آشنا شدن بيشتر با روال كار ميتونيد پستهاي 26 و 48 و 50 همين تاپيك را مطالعه كنيد. شاد باشي