Afsaneh-R
Registered User
amaska.............12
اين پس كيه ؟
amaska.............12
پس من چرا حساب نشدم.بخدا پیشبینی کرده بودم!!!
به پست 109 مراجعه کنید.فکر منم اولین نفری بودم که پیش بینی کردم.
تولدت بودش انگاری من دیر رسیدم :پی
ساسان جان و توماس جان تولدتون میارک :دی
یعنی برای هر بازی باید بگیم به وقت اضافه یا پنالتی میره یا نه ؟؟؟با سلام خدمت دوستان
با انجام دو بازي گروه B كه امشب برگزار مي شود ، دو ديدار يك چهارم نهايي مسابقات مشخص خواهد شد . همانطور كه مي دانيد از اين مرحله به بعد مسابقات به صورت حذفي خواهد بود و امكان اينكه مسابقه اي به وقت اضافه و ضربات پنالتي بكشد محتمل است . براي همين با يك مثال نحوه امتياز دهي براي اين دور توضيح داده مي شود .
فرض مي كنيم يكي از بازيهاي يك چهارم جدال بين تيمهاي پرتغال و آلمان باشد .
مثال يك: نتيجه بازي 2-1 در وقت اضافه به نفع پرتغال . در اين صورت :
حالت اول : اگر كسي دقيقا اين نتيجه را با قيد اينكه در زمان اضافه به دست خواهد آمد پيش بيني كند 6 امتياز (يعني 4+2)
حالت دوم : اگر در وقت اضافه 1-0 به نفع پرتغال پيش بيني كند 4 امتياز (2+2)
حالت سوم : اگر به عنوان مثال 2-1 در وقت قانوني به نفع پرتغال حدس بزند 2 امتياز ( با آنكه دقيقا نتيجه را درست گفته ولي واقعيت اينست كه در وقت قانوني بازي 1-1 يا 0-0 بوده با توجه به مثال ).
حالت چهارم : اگر در وقت اضافه 2-0 يا 3-0 حدس بزند 2 امتياز
حالت پنجم : اگر در وقت قانوني :2-0 يا 3-0 به نفع پرتغال حدس بزند تنها 1 امتياز
حالت ششم : اگر در پنالتي پرتغال را برنده اعلام كند تنها 1 امتياز
كسب خواهد كرد .
به طور خلاصه : نحوه امتياز دهي به مانند گذشته است . ولي اگر كسي نتيجه نهايي در وقت اضافه را درست پيش بيني كند 2 امتياز بيشتر خواهدگرفت .
مثال دو : براي ضربات پنالتي : اگر در مثال بالا در پايان وقت اضافي 2-2 و در ضربات پنالتي پرتغال برنده شود
حالت اول : اگر كسي دقيقا اين نتيجه را با قيد اينكه در ضربات پنالتي به دست خواهد آمد پيش بيني كند 8 امتياز (يعني 4+4)
حالت دوم : اگر كسي 1-1 يا 0-0 يا هر مساوي ديگري غير از 2-2 حدس بزند و در پيش بينيش برنده شدن پرتغال در ضربات پنالتي را قيد كند 6 امتياز (2+4)
حالت سوم : اگر كسي فقط برد پرتغال را در وقت قانوني يا اضافه پيش بيني كند تنها 1 امتياز
با توجه به مثال شماره 2 كسب خواهد كرد.
توجه : از اين مرحله به بعد ديگر بايد حتما يك برنده داشته باشيم . قابل ذكر است بازيهايي كه در 90 دقيقه قانوني به نتيجه برسند كماكان با قوانين قبلي محاسبه خواهد شد .
پ.ن : اين قوانين در پست شماره دو همين تاپيك گذاشته خواهد شد و از اين به بعد برنامه مسابقات علاوه بر پستهاي جاري در پست شماره دو هم قرار داده مي شود .
شاد و پيروز باشيد
یعنی برای هر بازی باید بگیم به وقت اضافه یا پنالتی میره یا نه ؟؟؟