سهيل عزيز
شما هر تغييري كه در پيش بيني هاتون بخواهيد بدهيد تا شروع اولين مسابقه هفته فرصت داريد اين موضوع در پست اول و در قسمت قوانين هم گفته شده . بنابراين طبق فرض اوليه حتي اگر بازي به تعويق هم بيفتد شما تا شروع اولين مسابقه هفته فرصت اديت پستتان را داريد . مطمئنا همه دوستان شركت كننده شرايط يكساني براي پيش بيني اينگونه مسابقات (به تعويق افتاده ) دارند. قبلا از لطف شما متشكرم
نه دیگه برا این یه مورد درست نیست حرف شما

چون اگه من دارم با توجه به شرایط هفته پیش و اوضاع و احوال تیم ها تا الان دارم قضاوت میکنم اگه مثلا بازی ای به چند هفته یا چند ماه بعد موکول بشه مسلما پیش بینی هم باید نتیجش عوض بشه.
این حرف شما در حالتی درسته که مسابقه طبق زمان بندی اعلام شده راس یاعت و تاریخ مقرر برگزار بشه که منم با این موافقم کسی نباید پیش بینیشو بعد از شروع بازی ها عوض کنه ولی وقتی بازی ای به تعویق میوفته هم شرایط تیم و هم شرایط بازی دیگه مثل قبل نیست مثلا ممکنه استقلال از این بحرانی که داره تا چند بازی دیگه خارج بشه و سپاهان خدای نکرده از جام باشگاه ها حذف بشه روحیش خراب بشه و استقلال تو اون شرایط با این تین بازی کنه اون موقع مسلما پیش بینیه هم این نتتیجه مساویه 1-1 نخواهد بود من به این موضوع اشاره کردم .
تو این شرایط وقتی زمان جدید برای بازی اعلام میشه همه میتونن پیش بینی هاشون رو اگه دوس داشته باشن با توجه به شرایط جدید تغییر بدن. البته نظر منه اگه همه میگن تغییر ندیدم خب تغییر نمیدم :دی