• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه پيش بيني نتايج ليگ هفتم برتر ايران

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
انقار 2 هزاری شما کجه ...... یا خودت میخوای که کج باشه
به خاطر اختلال تو تاپیک باید ازت امتیاز کسر کنند
با توضیح ساسان فکر کنم مشخص شد ماله کی کجه :D

سلام خدمت همه دوستان
خواهش ميكنم اين بحث نحوه محاسبات امتيازات رو ديگه ادامه ندين . من با xpin عزيز در پيام خصوصي صحبت كردم و يكبار ديگه روند محاسبه امتيازات رو شرح دادم . از xpin هم خواهش ميكنم اگر موضوع ديگه اي بود كه نياز به طرحش ميبينه توي همون pm به من بگه.

ضمنا با توجه به اينكه اين قانون دوم تا حالا باعث مشكل براي چند تا از بچه ها شده اگه موافقيد براي نيم فصل دوم اونرو تغيير بديم و به اين شكل در بياريم :
پيش بيني براي هر مسابقه تا شروع مسابقه قابل استناد است . توضيح: يعني اگر مسابقات يكهفته در 3 روز برگزار شد حتي اگر كسي مسابقات2روز رو پيش بيني نكرد و تنها مسابقه روز سوم رو پيش بيني كرد امتياز روز سوم و مسابقه هاي اونروز براش محاسبه بشه.

منم با تغییر قانون مواففم:happy:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
رضا جان اول 1000 پسته شدنت مبارك :guitar:
دوم هم تقريبا يه چيزي بود تو همين مايه ها يعني يه نظرسنجي بود :rolleyes:
مرسی
flowersmile.gif

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
هفته هفدهم

مس كرمان1 - 2 مقاومت سپاسى
صباباترى2 - 1 پگاه گيلان
برق شيراز 2- 2 ابومسلم مشهد
شيرين فراز كرمانشاه1 - 1 راه آهن
سايپا تهران1 -2پيكان تهران
استقلال تهران1 - 0صنعت نفت آبادان
ملوان بندرانزلى2 - 1پاس همدان
استقلال اهواز 1- 1ذوب آهن
سپاهان2 - 0پرسپوليس

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
هفته هفدهم

مس كرمان1 - 0 مقاومت سپاسى
صباباترى2 - 0 پگاه گيلان
برق شيراز 1- 1 ابومسلم مشهد
شيرين فراز كرمانشاه1 - 0 راه آهن
سايپا تهران2 -1پيكان تهران
استقلال تهران2 - 0صنعت نفت آبادان
استقلال اهواز 1- 0ذوب آهن
سپاهان1 - 1پرسپوليس

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
پیش بینی هفته هفدهم:D

مس كرمان1 - 0 مقاومت سپاسى
صباباترى2 - 1 پگاه گيلان
برق شيراز 2- 1 ابومسلم مشهد
شيرين فراز كرمانشاه1 - 2 راه آهن
سايپا تهران1 -1پيكان تهران
استقلال تهران2 - 0صنعت نفت آبادان
ملوان بندرانزلى1 - 2پاس همدان
سپاهان1 - 1پرسپوليس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مس كرمان 2 - 2 مقاومت سپاسى
صباباترى 1 - 1 پگاه گيلان
برق شيراز 1 - 0 ابومسلم مشهد
شيرين فراز كرمانشاه 0 - 1 راه آهن
سايپا تهران 2 -0 پيكان تهران
استقلال تهران 2 - 1 صنعت نفت آبادان
ملوان بندرانزلى 2 - 1 پاس همدان
استقلال اهواز 0 - 0 ذوب آهن
سپاهان 1 - 2 پرسپوليس

reza_ballack

Registered User
لایک‌ها
6
واقعاً که این تغییر امتیاز واجب بود . چرا که باعث شد خیلی ها امتیازاتشون از بین بره و در عوض خیلی ها در نبود بقیه امتیاز بگیرند .

amin_16azar

Registered User
لایک‌ها
132
هفته هفدهم

مس كرمان1 - 1 مقاومت سپاسى
صباباترى1 - 0 پگاه گيلان
برق شيراز 1- 1 ابومسلم مشهد
شيرين فراز كرمانشاه1 - 2 راه آهن
سايپا تهران1 -1پيكان تهران
استقلال تهران2 - 1صنعت نفت آبادان
سپاهان1 - 1پرسپوليس

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
مس كرمان 2 - 1 مقاومت سپاسى
برق شيراز 2 - 1 ابومسلم مشهد
شيرين فراز كرمانشاه 1 - 1 راه آهن
استقلال اهواز2 - 0 ذوب آهن
سپاهان 1 - 2 پرسپوليس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
واقعاً که این تغییر امتیاز واجب بود . چرا که باعث شد خیلی ها امتیازاتشون از بین بره و در عوض خیلی ها در نبود بقیه امتیاز بگیرند .

رضاي عزيز
هدف اصلي در اين تاپيك دور هم بودن هست و خواهد بود و بعدش هم پيش بيني مسابقات. واقعا درك ميكنم از وضعيتي كه فكر كنم دوباري براي شما پيش آمد ناراحت هستيد ولي مساله اينجاست كه قوانيني گذاشته شد كه از ديد من بايد رعايت ميشد . ضمن اينكه هميشه سعي كردم درباره تصميمات تاپيك نظرات همه بچه ها رو لحاظ كنم . به هر حال باز هم از اينكه بخاطر قوانين ، شما و بعضي ديگر از دوستان از روند تاپيك و شايد شخص من دلگير شديد معذرت ميخوام . اميدوارم در فاصله تعطيلي تا شروع نيم فصل دوم با نظرات خودتون در كاراتر شدن و بهتر شدن قوانين تاپيك من رو ياري كنيد.
نهايتا اگر فكر مي كنيد شخص من با نبودن شما يا بعضي از دوستان ديگه به اين امتيازات رسيدم حاضرم حداقل دو هفته پيش بيني نكنم تا امتيازات كمي بالانس شود. شاد و پيروز باشي

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
من به یه شرط ادامه میدم ....

چون 8 بازی بعد از پیش بینی من انجام شده امتیاز هفته قبل رو اضافه کنید البته نه برای من بلکه همه کسایی که این هفته براشون همین مورد پیش اومده
به نظر قانونی که گذاشتید هیچ توجیهی نداره

در صورتی که امتیاز سایر دوستان هم منظور شد میتونید این پیش بینی رو هم محسوب کنید در غیر اینصورت من کنار میکشم

مس كرمان 2 - 3 مقاومت سپاسى
استقلال اهواز 1 - 0 ذوب آهن
سپاهان 1 - 2 پرسپوليس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من به یه شرط ادامه میدم ....

چون 8 بازی بعد از پیش بینی من انجام شده امتیاز هفته قبل رو اضافه کنید البته نه برای من بلکه همه کسایی که این هفته براشون همین مورد پیش اومده
به نظر قانونی که گذاشتید هیچ توجیهی نداره

در صورتی که امتیاز سایر دوستان هم منظور شد میتونید این پیش بینی رو هم محسوب کنید در غیر اینصورت من کنار میکشم

مس كرمان 2 - 3 مقاومت سپاسى
استقلال اهواز 1 - 0 ذوب آهن
سپاهان 1 - 2 پرسپوليس

xpin عزيز
با تمام احترامي كه براتون قائلم بايد خدمتتون بگم كه متاسفانه نميتونم چنين كاري بكنم . هرچند كه اين قانون توجيهي نداشته باشه و دليلش هم اينه كه اين قانون مورد قبول همه بچه ها توي دو دوره نظرخواهي قرارگرفته بوده و متاسفانه اونموقع شما نظري ندادين . اين رو توي پست خصوصي قبلترم هم خدمتتون گفته بودم . ضمن اينكه حداقل خيلي از بچه ها توي چند هفته پيش يكي دوبار به خاطر اين قانون امتيازاتشون لحاظ نشده .
يكبار ديگه هم خدمتتون ميگم كه نه امتياز هفته گذشته شما و نه هيچكدام ديگه از دوستان رو نميتونم محاسبه كنم.
در آخر واقعا اميدوار هستم از صحبت آخرتون به خاطر اينكه بودنتون رو در جمع ما دريغ نكنيد بگذريد . در غير اينصورت فقط از شما بابت دلخوريتون شخصا عذرخواهي مي كنم. هر جا هستيد شاد و پيروز باشيد

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
مس كرمان 1 - 1 مقاومت سپاسى
صباباترى 2 - 1 پگاه گيلان
برق شيراز 2 - 1 ابومسلم مشهد
شيرين فراز كرمانشاه 1 - 0 راه آهن
سايپا تهران 0 -0 پيكان تهران
استقلال تهران 2 - 2 صنعت نفت آبادان
استقلال اهواز 3 - 2 ذوب آهن
سپاهان 1 - 0 پرسپوليس

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه چیزی رو نمیدونم ؟! ینم اینه که چرا همه مون عاشق قانون و قانونمندی هستیم البته فقط وقتی که قراره واسه همسایه اجرا بشه ؟!؟!؟!؟
این بحث ثبت نتایج قبل از اولین بازی دل بخواهی یه ساسان یا فرد خاصی نبوده قانونی بوده که در حضور همه عنوان شده و قرار بر اجراش از همون اول گذاشته شده
در ضمن چند بار حرف و حدیث سرش به وجود اومده ( با اعتراض دوستانی که دچار این اشتباه شده بودند) و هر بار هم ساسان عزیز باز از همه نظر سنجی کردن و مورد تایید همه قرار گرفته بعضی ها هم چون نفع یا ضرری براشون نداشته وقت نذاشتن و روش فکر نکرده و نظری ندادند. طبعا ساسان هم که نمی تونسته از یکی یکی یه بچه ها واسه یه اصل ساده بعله یا نخیر جدا بگیره ! پس باز به نظرات عنوان شده در تاپیک عمل شده
خیلی از دوستان هم که سهوا این جریان براشون به وجود اومده با بزرگ منشی قانون رو قبول کردند
فکر نمی کنم از دوست عزیزم x pin تا قبل از این هفته سخنی در رد این قانون شنیده باشم ؟
پس می خواستم خواهش کنم همه قانون مند باشیم و اگه احساس به نا عادلانه بودن قانونی کردیم همون وقت از بد بودنش اعتراض کنیم نه اون وقت که دچارش شدیم
از دوست گرامی رضا بالاک هم میخوام کم لطفی نکنن و امتیازات دوستانی که همیشه سر وقت نتایجشون رو دادند رو باد آورده تلقی نکنن
با عرض ادب و احترام برای همه دوستان این تاپیک
یا حق

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
رضاي عزيز
نهايتا اگر فكر مي كنيد شخص من با نبودن شما يا بعضي از دوستان ديگه به اين امتيازات رسيدم حاضرم حداقل دو هفته پيش بيني نكنم تا امتيازات كمي بالانس شود. شاد و پيروز باشي

نه ساسان جان. وقتی کسایی مثل خودم :D یادشون میره یا یک روز دیر میکنن چه دلیلی داره که شما شرکت نکنی که امتیازتون کم بشه;)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
xpin عزيز
با تمام احترامي كه براتون قائلم بايد خدمتتون بگم كه متاسفانه نميتونم چنين كاري بكنم . هرچند كه اين قانون توجيهي نداشته باشه و دليلش هم اينه كه اين قانون مورد قبول همه بچه ها توي دو دوره نظرخواهي قرارگرفته بوده و متاسفانه اونموقع شما نظري ندادين . اين رو توي پست خصوصي قبلترم هم خدمتتون گفته بودم . ضمن اينكه حداقل خيلي از بچه ها توي چند هفته پيش يكي دوبار به خاطر اين قانون امتيازاتشون لحاظ نشده .
يكبار ديگه هم خدمتتون ميگم كه نه امتياز هفته گذشته شما و نه هيچكدام ديگه از دوستان رو نميتونم محاسبه كنم.
در آخر واقعا اميدوار هستم از صحبت آخرتون به خاطر اينكه بودنتون رو در جمع ما دريغ نكنيد بگذريد . در غير اينصورت فقط از شما بابت دلخوريتون شخصا عذرخواهي مي كنم. هر جا هستيد شاد و پيروز باشيد

برای من مهم هم نبود چقدر امتیاز بگیرم یا نگیرم .....به همین خاطر هم زیاد تو تاپیک بحث نمی کردم .... ولی این قانون خیلی جای بحث داره .... شما میتونستید بعد از هر بازی انجام شده یه پست بزنید که فلان بازی انحام شده و دیگه پیش بینی های انجام شده قابل قبول نیستش به همین راحتی .:D و پیش بینی بازی های انحام نشده رو منظور می کردید ....

من دلخور نیسیتم که شما از من معذرت خواهی می کنید البته لطف دارید شما و این معذرت خواهی نشانه شخصیت بالای شما هستش

reza_ballack

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه چیزی رو نمیدونم ؟! ینم اینه که چرا همه مون عاشق قانون و قانونمندی هستیم البته فقط وقتی که قراره واسه همسایه اجرا بشه ؟!؟!؟!؟
این بحث ثبت نتایج قبل از اولین بازی دل بخواهی یه ساسان یا فرد خاصی نبوده قانونی بوده که در حضور همه عنوان شده و قرار بر اجراش از همون اول گذاشته شده
در ضمن چند بار حرف و حدیث سرش به وجود اومده ( با اعتراض دوستانی که دچار این اشتباه شده بودند) و هر بار هم ساسان عزیز باز از همه نظر سنجی کردن و مورد تایید همه قرار گرفته بعضی ها هم چون نفع یا ضرری براشون نداشته وقت نذاشتن و روش فکر نکرده و نظری ندادند. طبعا ساسان هم که نمی تونسته از یکی یکی یه بچه ها واسه یه اصل ساده بعله یا نخیر جدا بگیره ! پس باز به نظرات عنوان شده در تاپیک عمل شده
خیلی از دوستان هم که سهوا این جریان براشون به وجود اومده با بزرگ منشی قانون رو قبول کردند
فکر نمی کنم از دوست عزیزم x pin تا قبل از این هفته سخنی در رد این قانون شنیده باشم ؟
پس می خواستم خواهش کنم همه قانون مند باشیم و اگه احساس به نا عادلانه بودن قانونی کردیم همون وقت از بد بودنش اعتراض کنیم نه اون وقت که دچارش شدیم
از دوست گرامی رضا بالاک هم میخوام کم لطفی نکنن و امتیازات دوستانی که همیشه سر وقت نتایجشون رو دادند رو باد آورده تلقی نکنن
با عرض ادب و احترام برای همه دوستان این تاپیک
یا حق

من سری اول که امتیاز از دست داده بودم ( یا بهتره بگم بدست نیاورده بودم ! ) اعتراض کردم و باوجودی که هنوز هم خودم رو محق میدونم به خاطر اینکه قوانین مورد احترام قرار بگیره به اعتراضم ادامه ندادم و در سری دوم هم اصلا حرفی نزدم ( اما توی دلم شاکی بودم ) اینها همه اش به خاطر این بود که به هر حال درست یا غلط این جزو مقررات مسابقات بوده و نمیشه بهش اعتراض کرد . اما حرفهایی داشتم که به ساسان عزیز گفتم و در موردشون به ایشون توضیح دادم که نمیشد اینجا بیان کرد .
اما در مورد این قانون باید بگم این در صورتی درسته که ما برنامه مسابقه رو به محض پایان این هفته داشته باشیم . یعنی فرض کنید بازی این هفته تمام شده و من به سایت سر زده باشم ، چون برنامه ای موجود نبوده میرم و دوباره سر می زنم که احتمال داره توی این مدت یه بازی انجام بشه ( دقیقا مثل همین هفته من که سپاهان یکشنبه بازی کرد ) و به همین خاطر کل هفته رو از دست بدم . اما اگر برنامه وجود داشت ( که می دونم به خاطر وضعیت نابسامان فوتبال ما نمیشه ) میشد روی این قانون بحث کرد و ثابتش کرد .
اما اینو باید همه بدونیم که اینجا فقط و فقط بحث کنار هم بودن و از لحظه ها استفاده کردنه . حالا برای برخی این برنده شدن خیلی مهمه و برای برخی دیگه نه !

در ضمن منظور من باد آورده بودن امتیازات بقیه نیود بلکه بر باد رفتن امتیازات امثال خودم بود .

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تنها کاری که فعلا میشه انجام داد اینه که بچه ها با بزرگواری ئی که ازشون سراغ دارم فعلا این 1 هفته ی پایانی رو هم با همین شرایط سر کنن.

برای نیم فصل دوم هم میشه قوانین رو یه مقداری انعطاف داد تا کسی متضرر نشه. یعنی اگر بازی ای بدون برنامه ی قبلی انجام شد فقط امتیاز اون بازی از کسایی که دیر پیش بینی کردن حذف بشه و بقیه بازی ها محاسبه بشه.

ولی قبول کنیم که فعلا این یه قانون از قبل تعیین شده بوده و همگی قبولش کرده بودیم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
من سری اول که امتیاز از دست داده بودم ( یا بهتره بگم بدست نیاورده بودم ! ) اعتراض کردم و باوجودی که هنوز هم خودم رو محق میدونم به خاطر اینکه قوانین مورد احترام قرار بگیره به اعتراضم ادامه ندادم و در سری دوم هم اصلا حرفی نزدم ( اما توی دلم شاکی بودم ) اینها همه اش به خاطر این بود که به هر حال درست یا غلط این جزو مقررات مسابقات بوده و نمیشه بهش اعتراض کرد . اما حرفهایی داشتم که به ساسان عزیز گفتم و در موردشون به ایشون توضیح دادم که نمیشد اینجا بیان کرد .
اما در مورد این قانون باید بگم این در صورتی درسته که ما برنامه مسابقه رو به محض پایان این هفته داشته باشیم . یعنی فرض کنید بازی این هفته تمام شده و من به سایت سر زده باشم ، چون برنامه ای موجود نبوده میرم و دوباره سر می زنم که احتمال داره توی این مدت یه بازی انجام بشه ( دقیقا مثل همین هفته من که سپاهان یکشنبه بازی کرد ) و به همین خاطر کل هفته رو از دست بدم . اما اگر برنامه وجود داشت ( که می دونم به خاطر وضعیت نابسامان فوتبال ما نمیشه ) میشد روی این قانون بحث کرد و ثابتش کرد .
اما اینو باید همه بدونیم که اینجا فقط و فقط بحث کنار هم بودن و از لحظه ها استفاده کردنه . حالا برای برخی این برنده شدن خیلی مهمه و برای برخی دیگه نه !

در ضمن منظور من باد آورده بودن امتیازات بقیه نیود بلکه بر باد رفتن امتیازات امثال خودم بود .

رضای عزیز حرفات کاملأ متینه و قبول دارم حضور گرم همه دوستانه که این تاپیک رو گرم می کنه برا همینه که میخواستم دوستان یه وقت از گرفتن یا نگرفتن بعضی امتیازها دل چرکین نباشن چون احساس کردم همه بچه هایی که جا موندن از ساسان به نحوی گله مندن خواستم نظرمو عنوان کنم شاید بعضی ناراحتی ها از بین بره و خستگی تو تنش نمونه
در ضمن منم با پیشنهاد ساسان عزیز موافقم چون اگه حضورها یه دست بشه هیجان بیشتر میشه
نه اینکه بخوام اقدام سمبولیک ؟! بکنم ولی هفته بعد نتیجه نمی دم تا امتیازم با حضورم بالانس بشه
ارادتمند همه دوستان
یا حق

بالا