مثل اینکه هنوز تب دربی سرخ آبی اینجا رو نگرفته
دوستان عزیز تصمیم گرفتم با زدن این تاپیک استعداد دوستان رو در پیشبینی نتیجه دربی تهران اندازه گیری کنم و هم یکم تب اینجا رو ببریم بالا و به استقبال دربی بریم.
دوستان عزیز لطفا پیشبینی های خودتون رو از نتیجه بازی بگید.
به سه نفر از دوستانی که درست پیشبینی کنن جایزه تعلق میگیره.
جایزه هم پرداخت سه دامنه یک ساله دات آی آر انتخابی توسط برندگان هست که بنده پرداخت میکنم. (هر برنده یک دامنه.)
قوانین:
یک. هر کاربر میتونه فقط یک بار پیشبینی کنه و اگه پیشبینی دوباره کنه پیشبینی اول مورد موافقت قرار میگیره.
دو. هیچ کاربری اجازه ادیت کردن پست ارسالی(مربوط به پیشبینی) خودش رو نداره.
سه. پیشبینی باید به طور مثال اینطوری باشه:
پرسپولیس 6 - 0 استقلال
و ایجوری نباشه:
2 هیچ به نفع ما
با اختلاف 3 گل میبریم
و ...
چهار. اگر فقط سه نفر درست پیشبینی کنن، جایزه به هر سه تعلق میگیره و اگر بیشتر از سه نفر موفق به پیشبینی درست بشن، برای تایین سه برنده قرعه کشی میشه. (در صورت به وجود اومدن این شرایط، روش انجام قرعه کشی رو هم توضیح میدم.) اما اگه مثلا یک نفر فقط درست پیشبینی کنه، هر سه جایزه به همون یک نفر میرسه. و همینطور اگه دو نفر درست پیشبینی کنن به هر کدام یک جایزه میرسه و جایزه سوم هم با قرعه به یکی از اون دو نفر میرسه.
پنج. مهلت شرکت در این مسابقه تا یک ساعت قبل از شروع بازی هست.
ضمنا از دوستان عزیز میخوام برای جالب تر شدن پیشبینی ها در پست مربوط به پیشبینی مشخص کنن که خودشون پرسپولیسی هستن یا استقلالی.
پ.ن1: از مدیر محترم میخوام آی پی یوزرها رو چک کنه تا یک نفر با چند یوزر در این پیش بینی شرکت نکنه. از دست من که کاری بر نمیاد برای جلوگیری از این کار!
پ.ن2: پیشبینی من حساب نمیشه اما اینم پیشبینی من:
پرسپولیس 2 - 1 استقلال
ضمنا پرسپولیسی هستم.
پ.ن3: روش قرعه کشی هم به صورت List Randomizer هست.
Last edited by a moderator: