• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از BRADER SHIAN :
بهترین هنر پیشه سینمای رزمی:wub:
1جت لی 33 امتیاز
85.gif
85.gif
85.gif
85.gif
85.gif

http://movies.yahoo.com/movie/contributor/1800018724/filmography
e674a67158.jpg

2.بروس لی 26 امتیاز
3. جکی چان 12 امتیاز
4.بيلي چونگ 5 امتیاز
3.توشیرو می فونه 1 امتیاز
5. ارنولد 1 امتیاز
ولی حیف که دیگه فیلم رزمی بازی نمی کنه
بی باک محصول 2006 آخرین فیلمش بود که درباره استاد بزرگ چینی هویو آن چیا (1869-1910) است.همونی که تو فیلم خشم اژدها مثلا استاد بروسلی بوده وکشته شده بود

یه چیز دیگه
من شخصیت منفی که جت لی تو فیلم the One بازی کرد رو خیلی دوست دارم ولی نمی دونم چرا هیچکس ازش نگفت شاید کسی با من هم عقیده نیست

به نظر می رسه نظراتی که بچه ها دادن بیشتر تحت تاثیر تاپیک های که در مورد سریال های افسانه شجاعان و عقاب های مبارز(که تاپیک های ستاره دار هم هستند) بود

این بازیگر که بهش میگی جت لی جدید سینما اسمش چی بود؟
همونی که تو یه فیلم که فکر کنم اسمش S P L بود با دانی ین بازی کرده تو یه نقش منفی
می گن فیلمش خیلی خفنه و این فیلم ازش تو آینده به عنوان یه بنیانگذار سبک جدید مبارزه یاد خواهد شد

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
بهترین شخصیت منفی سینمای رزمی:devil:
1.یوئه بو چون 22 امتیاز
85.gif
85.gif
85.gif
85.gif
85.gif

yuealtar.JPG

2.رن ووشین 14 امتیاز
3.رونگ ار 5 امتیاز
4.دون فان 5 امتیاز
5.می چافونگ 5 امتیاز
6. چاک نوریس در راه اژدها 5 امتیاز
7.جت لی در اسلحه مرگبار 4 امتیاز
8.زومین جو 1 امتیاز
9.لینگ 1 امتیاز
1 ژنرال ژاپنی در افسانه مشت 1 امتیاز

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به نظر می رسه نظراتی که بچه ها دادن بیشتر تحت تاثیر تاپیک های که در مورد سریال های افسانه شجاعان و عقاب های مبارز(که تاپیک های ستاره دار هم هستند) بود
تا حدودي البته اين مسأله تأثير داشته ولي ميبينيد که به شخصيت هاي ديگر هم اشاره شده و جت لي هم که محبوب خاص و عام بوده (از جمله خودم ^_^) در هيچ کدام از آن سريال ها حضور نداشته!

بهترین شخصیت منفی سینمای رزمی:devil:
1.یوئه بو چون 22 امتیاز

واقعا خيلي جالبه که يک شخصيت هم محبوبترين باشه و هم منفورترين، اونم چه شخصيتي، يوئه بوچون!!! البته خب چون خودش هم دو شخصيت را ارايه داده بود که يکي مثلا خوب و فرهيخته بود و ديگري بدجنس و شيطان صفت، پس خيلي عجيب نيست که تو هر دوتا جا اول شه ^×^

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
هیات داوران جایزه ویژه مسابقه رو به افسانه شجاعان به خاطر شخصیت پردازی معرکه اهدا می کنه:happy:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
هیات داوران تمشک طلایی لوس ترین کاراکتر سینمای رزمی رو به شانار اهدا می کنه;) :happy:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
هیات داوران با نهایت شرمندگی به علت ناقابل بودن جایزه تعیین شده(20 حلقه سی دی سانسور نشده فیلم )اعلام میکند برای انتخاب برنده از بین کسانی که رای دادن یک نفر به قید قرعه با رعایت تبعیض مثبت برای خانمها انتخاب میشود:happy:
با تشکر از تمامی کسانی که رای دادند وهمین طور دوستانی که با انتقادات سازنده خودشون باعث پیشرفت این تایپیک شدن:happy:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
نتایج مسابقه در تایپیک افسانه شجاعان اعلام شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا