حضرت مهدی سال 255 بدنیا اومد و تو سال 273 باید 18 سالش بوده پس چرا توی متن نوشته شده جوان سی ساله :happy:
نمی دونم مدرک و مرجع این متنشون کجا بوده ولی این قضیه برای 393 هجری قمری هست نه 273.
در مورد 30 ساله بودنشون هم ظاهر در سیمای 30 ساله است.(ولی بنده 40 ساله شنیدم)
در مورد چاهی که توی این مسجد هست چی؟کسی میدونه؟
دوست عزیز اولا کل قضیه این مسجد بر مبنای خواب هست و شما میتونی نری و اتفاق خاصی نمیفته.
گفته شده برای عریضه نوشتن عریضه رو به آب روان بسپارید شاید این چاه هم برگرفته از این سنت هست.
ممنون دوست عزیز دلمونو بردی جمکران
اللهم عجل لولیک الفرج
شاید منظورش 273 شمسی بوده
البته حضرت مهدی در 5 سالگی به غیبت صغری رفتند و زندگی عادی نداشتند.
ایشون همین الان هم نزدیک 1200 سالشونه ولی طبق روایات ظاهرشون مثل یک جوان 30 ساله هست.
بله یک چاهی هست که مردم عریضه هاشون رو داخل اون میندازن تا به دست امام زمان برسه
دوست عزیز اولا اینکه به هر نحوی شده نباید یک چیز رو توجیه کرد ! سال شمسی!!!!!!
یکی از مدینه خدمت امام رضا میرسه ، عرض می کنه خدمت آقا که از راه دوری میام و سخته و...
امام رضا بهش میفرماید که تو لبهاتو تکون بده ما حرفتو میشنویم
پس:
نامه و... بهانه است ولی مثال میزنم . شما به یک فرد بزرگی مثلا شهردار بخواهید حرف بزنید درسته اگه اون شهردار آدم خوبی باشه به حرفتون عمل می کنه ولی شما نامه براش می نویسید کلی سعی می کنید شکیل و تمیز باشه درسته؟
ولی باز میگم خدا خداست ، از خدایی پایینش نیاریم.
حتی منظور 273 شمسی هم باشه باز هم اشتباهه و حضرت مهدی 30 سالش نبوده . کلا چه خوب ادم مضخرفاتی که هیچ منبع موثقی ندارن به خورد مردم نده و چه بهتر ما این مضخرفات رو بدون مدرک قبول نکنیم
دوست عزیز قضیه 393 هجری است. ایشون اشتباه گفتند. ولی بازهم میگم این قضیه کلا یه خوابه.
مثلا شما یه پیراهن رو فرض کن که برای پدر گرامیتون هست
ارزشش هم مثلا 10 هزار تومنه
شما میشه برش داری کثیفش کنی جرش بدی بگی 10 هزارتومنتو میدم بابا؟ نه
چرا چون به پدرتون متسب شده و چون برای پدرتون هست ارزش داره و الا تو خیابون بیفته شاید کسی برش داره و شما حتی نگاش نکنی
قضیه پارچه ، مهر یا هر چیزی دیگه وقتی منتسب به فرد مهم میشه ارزش پیدا می کنه اونم نه به خاطر خود اون شی بلکه کسی که بهش منتسب هست.
ستایش مخصوص خداست و بس
احسنت.
تا حالا شده پدرتون بهتون بگه برای من پیچ گوشتی بیار شما بری براش آب پرتغال بیاری؟
آب پرتغال خوبه ها ولی حرف پدرتون چیز دیگست ، شما کار شاید به مراتب بهتری کردی ولی حرف پدرتون رو گوش ندادید.در مورد خدا هم همینطور شما نباید به خدا بگی چطور عبادتت می کنم خدا به شما گفته که چطوری باید پرستش کنی.
در مورد این چاه بنده عرایضی دارم که فکر میکنم کاملا خرافی است . چرا امام زمان باید از توی چاه نامه ها رو برداره و بخونه ؟ یعنی امام معصوم از دل مردم خبر نداره که میگه بریزید تو چاه بخون ؟ ثانیا امام زمان بیکاره بیاد بره نامه بخووونه . ثالثا میگن این چاه پر نمیشه . چاه چرا نباید پر بشه . فقط یک احتمال هست اونم اینکه یکی پائین نامه های چاه رو خالی میکنه و در ضمن من فکر میکنم این عین کفره . چون ما از حضرت درخواست چیزی رو داریم و به جای خدا میذاریمش . وقیت خود حضرت از خدا میخواد پس ما چرا از حضرت میخوایم ؟ اخرم اینکه اسرار زندگی مردم به راحتی از طریق این نامه ها فاش میشه .
به خواب کاری ندارم که راست بود یا غلط ولی لطفا عوام نباشیم ! ولی یک مسئله دیگه که چرا خدا یک مکان در امریکا و اروپا انتخاب نمیکنه ؟ فکر میکنم چون مردم این طرف بهتر باور میکنند این مسائل رو .
بالاتر توضیحاتی دادم که فکر کنم کافی باشه. ولی در مورد جایی که بولد کردم
دوست عزیز اگر شما مقید به خواستن هر چیزی از خدا هستید آب خوردن شما عین کفره چرا که رفع تشنگی رو از آب میخواهید نه خدا
مگه نمیگید خدا ؟ پس به خدا بگید دیگه تشنه نباشید تا محتاج آب باشید نه خدا
در ضمن ائمه همگی بر این قول همیشه بودند که هر کاری هم که می کنیم فقط به اذن خدا است و اگر لحظه ای به جز این بودن اصلا از مقام امامت نزول پیدا میکردند.
خب چرا مستقیم به خدا نگیم؟
چون:
سوره : المائدة آیه : 35
یأیها الذین ءامنوا اتقوا الله وابتغوا إلیه الوسیلة وجهدوا فى سبیله لعلکم تفلحون
که در این آیه صراحتا از وجود واسطه حرف زده شده.
لی این واسطه رو ما تعیین نمی کنیم خود خدا در جای جای قرآن نسانه ها وویژگی داده که دیگه جاش اینجا نیست.
یه بار یکی یه نامه انداخت و دستاش رو به سمت خدا برد بالا و گفت خدایا یه کاری کن خونده بشه نامم
و من لبخندی بر لبانم نشت بابت عقل والای این خانم محترم
حالا بعضی ها فکر می کنن خونه امام زمانه ، بعضی ها که دیگه قاطین فکر می کنن قبر ....
پ.ن: در ضمن دوستان عزیز مطالبی که گفتم اصرار ندارم همه بپذیرن ولی بنا به وظیفه خودم لازم دونستم جواب بدم.مهم نیست هر تهمتی که به من زده بشه. شاید روی کسی از گوگل اینجا رو پیدا کرد و توی معیارهاش کمی از بحث های بنده رو هم لحاظ قرار داد که باقیات صالحاتی بشه.