:wacko:
هر کس 40 شب چهارشنبه متوالی به زیارت مسجد جمکران برود در شب چهارشنبه چهلم آقا امام زمان را ملاقات خواهد کرد.
من خودم چند سال پیش در چهلمین چهار شنبه ای ک به این مسجد رفته بودم آقا امام زمان را برای لحظاتی در صحن مسجد دیدم
ایشان جوانی خوش سیما با محاسنی نه چندان بلند با لباسی سفید و بلند بودند که به من حقیر لبخندی زده و در جمعیت محو شدند
هرگز آن لحظات از یادم نمی رود ولی خیلی دوست داشتم با آقا چند کلامی صحبت کنم ولی همین که به من لبخند زدند نشانه این است که از من راضی بودند و من پیرو خوبی برای ایشان بوده ام.امیدوارم همچنان نیز از من راضی باشند
خدا را شکر
امور عالم از سه حال خارج نيست:
1 - امور محال: يعنى امورى كه انجام و ايجاد آنها ناممكن بوده و هستيش محال است، مانند آنكه بگوئيم: الآن هم روز است و هم شب.
2 - امور طبيعى: يعنى امورى كه به وجود آمدنش طبيعى، عادى و ممكن است، مانند به وجود آمدن فرزند از پدر و مادر و ميوه دادن درخت.
3 - امور غير طبيعى و غير عادى: امورى است كه تحقق و به وجود آمدن آن ممكن است اما چون غير عادى است، قبول كردن آن قدرى بعيد به نظر مىرسد، مانند شفا يافتن بيماران توسط دعا و نيايش و طول عمر افراد طويل العمر.
معجزات انبياء از قبيل شفا دادن كور مادرزاد توسط حضرت عيسى عليه السلام، اژدها كردن عصا توسط حضرت موسى عليه السلام و انشقاق و شكافتن ماه در آسمان توسط حضرت محمد صلى الله عليه و آله كه همه به امر و اذن پروردگار توانا انجام يافت از اين قبيل است.
پس از نظر عقل و منطق هيچ دليلى بر اينكه انسان بايد عمر كوتاه داشته و از عمر طولانى بىبهره باشد وجود ندارد.
از آنجا كه در علم طب و زيستشناسي، براي عمر انسان حدي معين نشده كه تجاوز از آن امكان نداشته باشد، ميتوان با يافتن علل پيري و مرگ زودرس و مقابله با آنها، طول عمر بشر را افزايش داد، چنانكه هماكنون بر اثر پيشرفتهاي علم طب و بهداشت عمومي در كشورهاي پيشرفته، متوسط طول عمر انسانها افزايش يافته است؛ مثلا در آمريكا در سال ١٩٠١، عمر متوسط مردان ٢٣/ ٤٨ سال و زنان ٨٠/ ٥١ سال بوده ولي در سال ١٩٤٤ عمر متوسط مردان به ٥٠/ ٦٣ و زنان به ٩٥/ ٦٨ سال رسيده است. اين افزايش بيشتر شامل وضع تغذيه و بهداشت در دوران كودكي و بهبود وضع درمان و پيشگيري مخصوصا در بيماريهاي واگيردار است، ولي در بيماريهاي استحالهاي مانند تصلب شرايين هنوز پيشرفت چنداني حاصل نشده است.
از ديدگاه زيست شناسى، پيرى يك عارضه غير قابل جلوگيرى نيست بلكه يك نوع بيمارى قابل علاج است.
با توجه به مطالب مذكور و اعتراف دانشمندان، تصديق مىشود كه اگر كسى از حيث تركيبات جسمانى در كمال اعتدلال باشد، اعضاء رئيسه بدنش مانند: قلب، اعصاب، كليه، كبد، مغز و معده همه نيرومند و سالم باشند، تمام دستورات بهداشتى را بداند و مراعات كند، خواص و آثار ماكولات و مشروبات را بداند، از مفيد آنها استفاده كند و از زيانبخش آنها خوددارى نمايد، تمام ميكروبها و عوامل توليد آنها را بشناسد، از طريق پيشگيرى امراض بالاخص پيرى و مرگ آگاه باشد، از سموم و مهلكات اطلاع داشته باشد و از آنها اجتناب كند، احتياجات ضرورى بدن را از حيث غذا و اقسام ويتامينها و مواد آلى تامين كند، از پدر و مادر و اجداد مرضى را به ارث نبرده باشد، از اخلاق زشت و اضطراب روح كه سبب فرسودگى اعصاب و مغز و مولد بسيارى از امراض هستند منزه باشد، تمام اخلاق نيك كه آسايش بخش روح و جسمند در او جمع باشد، چنين فرد ممتازى استعداد دارد كه چندين برابر افراد متعارف نوع خود بلكه هزاران سال زندگى كند. علم و دانش نه تنها چنين عمر درازى را محال نمىداند بلكه امكان آن را به اثبات رسانده است.
نام شمارى از درازعمران و مدت زندگى آنها،كه در كتابهاى تاريخى به ثبت رسيده است، از اين قرار است:
آدم: 930 سال
شيث: 912 سال
انوش: 960 سال
قينان: 920 سال
مهلائل: 700 سال
لوط: 732 سال
ادريس: 960 سال
متوشالح: 960 سال
لمك: 790 سال
نوح: 950 سال
ابراهيم: 195 سال
كيومرث: 1000 سال
جمشيد: 900 سال
عمر بن عامر: 800 سال
عاد: 1200 سال
مسعودى، مروج الذهب; ر. ك: امينى، ابراهيم، دادگستر جهان، انتشارات شفق، ص 202
این خبر رو بخونید:
ژاپنی ها صاحب طولانی ترین عمر در جهان - پایگاه خبری تحلیلی فردا | Farda News
چطوری میشه ژاپنی ها اینطوری میشن؟
پروفسور «شبس» فرانسوى در كتاب خود «اميد به يك زندگى طولانى» مىنويسد: «بشر مىتواند با استفاده از مواهب طبيعى و قدرت تمدن خويش، زندگى طولانىتر و فعالترى داشته باشد و پيرى را چندين سال به عقب اندازد.»
دكتر «گيلوردهاوزر» مىنويسد: «امروز علم پزشكى به كمك علم تغذيه، قيود و حدود عمر را از سر راه بشر برداشته و امروز بر خلاف اجداد و پدران خود مىتوانيم اميدوار باشيم كه از عمر طولانى برخوردار خواهيم بود.»
مجله الهلال كه (يك مجله معتبر و مشهور مصرى است) در جزء پنجم از قلم يك دكتر انگليسى مىنويسد: «برخى از دانشمندان توانستهاند عمر حشره ميوهها را به نهصد برابر افزايش دهند. بدين وسيله كه او را از سم و مواد موذى حفظ كرده، وضع مناسبى براى ادامه زندگى او فراهم آوردند. روى اين قياس اگر عمر طبيعى انسان را مثلا 80 سال در نظر بگيريم، امكان افزايش عمر آدمى به 72000 سال مىرسد.»
باز به درازا کشید ولی خیلی کوتاه بود.
میتونید سرچ بفرمایید و توضیحاتی رو پیدا کنید.
در ضمن منابع هر کدوم از عرایض بنده رو خواستید بفرمایید تا تقدیم کنم.
سرانجام عریضههای درون چاه جمکران - Tabnak.IR | تابناكمن می دونم
یکی اون ته نشسته نامه ها رو جمع می کنه می ده به عاغا البته نه این عاغا اون عاغا
(گریه ی حضار)
هر کس 40 شب چهارشنبه متوالی به زیارت مسجد جمکران برود در شب چهارشنبه چهلم آقا امام زمان را ملاقات خواهد کرد.
من خودم چند سال پیش در چهلمین چهار شنبه ای ک به این مسجد رفته بودم آقا امام زمان را برای لحظاتی در صحن مسجد دیدم
ایشان جوانی خوش سیما با محاسنی نه چندان بلند با لباسی سفید و بلند بودند که به من حقیر لبخندی زده و در جمعیت محو شدند
هرگز آن لحظات از یادم نمی رود ولی خیلی دوست داشتم با آقا چند کلامی صحبت کنم ولی همین که به من لبخند زدند نشانه این است که از من راضی بودند و من پیرو خوبی برای ایشان بوده ام.امیدوارم همچنان نیز از من راضی باشند
خدا را شکر
دروغه بابا! انسان که ربات نیست! حضرت آدم تو سن 500 سالگی! از لحاظ روانی چطور بوده مثلا؟دوست عزیز یه سوالی ذهن منو مشغول کرده اونم اینه که چطور ما در قدیم دراز عمر داشتیم ولی الان نداریم؟؟؟
یعنی نسل دراز عمرها هم(بغیر از امام زمان عج) منقرض شده یا اینکه هستن الانم ولی قایم شدن؟؟؟
پ ن:دویستان خواهشن سعی کنید به عقاید همدیگر احترام بزاریم...
عزیزم شما میگی پیری یک بیماریه و علاج داره. علت مرگ هم پیریه. پس مرگ یه بیماریه و علاج داره! (جمله ای که مدت هاست دستمایه ی داستان های علمی تخیلی ست)اگر جایی از صحبت های بنده تناقضی با علوم داره بفرمایید ، بنده واقعا مشتاقم اگر اشتباه می کنم بیشتر بدونم.
کسی با امام زمان دشمنی نداره. با حماقت و زودباوری و فکر نکردن مشکل هست.دشمنی بعضی ها با امام زمان سر چیه؟
بدی اینکه امام زمانی داشته باشیم چیه؟
خیلی رک بگم صاحب داشتن مگه بده؟ زمانی بود چه فکرایی که نمیکردم ، ولی به همه زندگیم قسم که مهربان تر از این آقا جایی پیدا نمیشه، شاید بگید تلقینه یا هر چی ولی من کسانی رو میشناسم
تقبر اللههر کس 40 شب چهارشنبه متوالی به زیارت مسجد جمکران برود در شب چهارشنبه چهلم آقا امام زمان را ملاقات خواهد کرد.
خدا را شکر
یعنی آقا کی میتونه بوده باشهمطمئن باشید خیلی از شماها امام زمان رو در زندگیتون دیدید یا خواهید دید منتها متوجه نشدید که امام زمانه
روایت داریم وقتی حضرت مهدی (عج) ظهور می کنند بسیاری از مردم می گویند ما قبلا این شخص را دیده ایم و برایمان آشناست و حتی بعضی می گویند ما او را بارها دیده ایم و با وی حشر و نشر داشته ایم.
[email protected]نامه هاي الكترونيكي هم قبول ميكنن؟ايميلي چيزي نداره؟
به خدا قسم که بهشت و جهنم وجود دارد و تا آنجایی که من میدانم شخصی تمام جهنم را در دوران کلیسا و مسیحیت خریده، خود را مالک آن میداند و هیچ کس را در آن راه نمیدهد.
ولی ما اگر راستگو باشیم و کار نیک انجام دهیم، ضرر که نکرده ایم سود هم کرده ایم! در این صورت به مراتب بالاتر بهشت میرویم.
و بعضی ها تهمت میزنند به ما و امثال ما، که ما کافر هستیم و به جهنم میرویم، و خودشان را بهشتی و مذهبی و خدا دوست میدانند، نمی دانند که گناه تهمت بالاتر از غیبت، و گناه غیبت بالاتر از زنا میباشد!
و جالب اینجاست که من آن شخصی که جهنم را خریده است در خواب دیده ام، و او به من گفته است که او به جای خداوند از این چنین افراد تهمت زن و دروغگو نمی گذرد و همه آنها را با اجازه ی خداوند به جهنم میبرد!
و خلاصه جونم براتون بگه که اگر بهشت و جهنم پولی باشد خیلی وقت است که جهنم فروخته شده است!
خداوند نه سربازی دربین ما دارد و نه ارتشی! و تنها کسی که دربین ما دارد حضرت امام زمان (عج) است که نه به کسی دستور میدهد و نه از کسی دستور میگیرد! فقط افرادی را راهنمایی میکند و این را در نظر داشته باشید که ما نمیتوانیم از واژه ی کسی برای خداوند استفاده کنیم! برای اینکه واژه ی کسی نشان دهنده ی جسم است، و جسم فناپذیر است! پس کسی که میگوید من از کسی به جز خدا نمی ترسم دچار شرک اعتقادی-شرک اشکار، شده است!
و نکته آخر اینکه همه ی ما مسافر هستیم در این دنیا، پس بگذارید که به مقصد برسیم و استراحتی کنیم، آنگاه تمام واجباتی که طلب داریم، قضایشان را به جا می آوریم!
و یک موضوع باقی میماند که آن دنیای برزخ است انشا الله که جلسه ی بعد به آن خواهم پرداخت!
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود گردی و ما رستگار!