انصافا دمش گرم...
تــکــبــیـــــــــــــــــــــــر
دادا خدایی شما چجوری اینو کشف کردی؟ چون کلا علوم تجربی با این زر سخن شما متحول شد.
جنتی کو؟
در مورد جنتی چون سن دقیقشون رو جایی پیدا نکردم نتونستم ذکر کنم :دی
اگر جایی از صحبت های بنده تناقضی با علوم داره بفرمایید ، بنده واقعا مشتاقم اگر اشتباه می کنم بیشتر بدونم.
جالب بود خیلیاش رو نمی دونستم منابع موثق هست؟
منبع رو ذکر کردم.
تمام حرف ها و منابع شما خوبه قشنگه ولی برای پا منبر انسان عاقل و خردمندی که یه مقداری سواد داشته باشه و از عقلش کمک بگیره این سخنان براش هیچ کاربردی نداره
شاید یه چیزایی دلایلش الان برامون نا معلوم باشه ولی خیلی زود دلیلش رو کشف خواهیم کرد همونطور که مریم رو مادر باکره میخواندیم و اون رو یه معجزه میدونستیم ولی الان چندین مورد دیگه دیده شده و حتی جنین دختری که تو رحم جنین یه جنین دیگه بوده
دلیلشم علم ثابت کرده چی بوده
ببینید اینکه علم چیزی رو ثابت کنه نمیشه گفت دلیل فلان چیز همان چیزی که علم ثابت کرده، مثلا میگن گوشت خوک حرومه ، حالا از نظر علمی ثابت شده که یه میکروبی داره که برای بدن مضره ، ولی اگه در دمای فلان قدر پخته بشه یا همچین چیزی اون میکروب کشته میشه، آیا این باعث میشه دیگه حروم نباشه؟
مثلا میگن روزه برای بدن خوبه ، یکی میگه روزه برای بدن بده ، خوب بودنش دلیل روزه گرفتن نباید باشه و بد بودنش هم دلیل نگرفتنش !( که به هیچ وجه روزه داری رو بد نمی دونم)
پس ادای یک چیز نفی ما ادا نمی کنه !
شاید دلیل علمی فلان مورد پیدا بشه ولی نمیشه گفت تمام دلایلیش همونه.
در روایات آمده است که پس از نوشتن عریضه در چاه آب یا آب روان انداخته شود و چند علت برای آن ذکر شده است. یکی این است که از دسترس مردم عادی دور بماند و رازی باشد میان حجت و مردم. از این رو هیچ چاه خاصی موضوعیت خاصی ندارد. کنار چاه جمکران هم نوشته شده است که این چاه هیچ موضوعیت خاصی ندارد. یکی از علل انداختن عریضه در چاه آب و آب روان وجود اسماء الهی و متبرکه در این عریضه است.
ممنون.
باز هم تاکید می کنم جمکران برای بنده بسیار با ارزش و مقدس هست ولی دوستان عزیز این ارزش صرفا انتساب این مکان به امام زمان هست.
مسجد جمکران که دیگه از کعبه بالاتر نیست که؟ اومدن داخل کعبه بت گذاشتن ، آیا این ربطی به خدا داره؟ خیر ، ( خواهشا خودتون تا تهش رو برید)
موردی که باید بگم:
دوستان عزیز امام زمان ، یعنی افق روشن ، امید به آینده ، نشاط در زندگی، شما هر هدفی رو در زندگیتون در نظر بگیرید والله از بین رفتنیه ولی وقتی هدف بزرگ باشه ، وقتی هدف رضایت امام زمان باشه ، وقتی رسیدن به خوبیها باشه اولا دلسرد نمیشید، دوما همیشه پیشرفت می کنید ، سوما هدفتون بی ارزش نمیشه
ج.ا رو بزارید کنار
دشمنی بعضی ها با امام زمان سر چیه؟
بدی اینکه امام زمانی داشته باشیم چیه؟
خیلی رک بگم صاحب داشتن مگه بده؟ زمانی بود چه فکرایی که نمیکردم ، ولی به همه زندگیم قسم که مهربان تر از این آقا جایی پیدا نمیشه، شاید بگید تلقینه یا هر چی ولی من کسانی رو میشناسم که بسیجی بودن نه آخوند بودن هیچی
یارو یه دهاتی ساده بوده ! امام زمان حال و احوالش رو میپرسیده
مشکل اینجاست که ما خورشید رو از خودمون دور می کنیم .
من تو این چندین سال( حدود 3 سال با این یوزر و سالها هم با یوزرهای دیگه) خیلی کم از این بحثا کردم ولی وقتی دیدم افرادی بر اعتقادات باطلشون مصرن ، وقتی می بینم مذاهب دیگه دارن بر مردم چنبره میزنن خواستم تذکر بدم ، شاید کسی قبول نکنه ولی میگم
منتظران منجی مصلح خود باید صالح و ناجی باشند