• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسجدی که به فرمان امام زمان ساخته شد+تصاویر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
در روایات آمده است که پس از نوشتن عریضه در چاه آب یا آب روان انداخته شود و چند علت برای آن ذکر شده است. یکی این است که از دسترس مردم عادی دور بماند و رازی باشد میان حجت و مردم. از این رو هیچ چاه خاصی موضوعیت خاصی ندارد. کنار چاه جمکران هم نوشته شده است که این چاه هیچ موضوعیت خاصی ندارد. یکی از علل انداختن عریضه در چاه آب و آب روان وجود اسماء الهی و متبرکه در این عریضه است.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
انصافا دمش گرم...

تــکــبــیـــــــــــــــــــــــر

دادا خدایی شما چجوری اینو کشف کردی؟ چون کلا علوم تجربی با این زر سخن شما متحول شد.

جنتی کو؟
در مورد جنتی چون سن دقیقشون رو جایی پیدا نکردم نتونستم ذکر کنم :دی
اگر جایی از صحبت های بنده تناقضی با علوم داره بفرمایید ، بنده واقعا مشتاقم اگر اشتباه می کنم بیشتر بدونم.

جالب بود خیلیاش رو نمی دونستم منابع موثق هست؟
منبع رو ذکر کردم.

تمام حرف ها و منابع شما خوبه قشنگه ولی برای پا منبر انسان عاقل و خردمندی که یه مقداری سواد داشته باشه و از عقلش کمک بگیره این سخنان براش هیچ کاربردی نداره

شاید یه چیزایی دلایلش الان برامون نا معلوم باشه ولی خیلی زود دلیلش رو کشف خواهیم کرد همونطور که مریم رو مادر باکره میخواندیم و اون رو یه معجزه میدونستیم ولی الان چندین مورد دیگه دیده شده و حتی جنین دختری که تو رحم جنین یه جنین دیگه بوده

دلیلشم علم ثابت کرده چی بوده

ببینید اینکه علم چیزی رو ثابت کنه نمیشه گفت دلیل فلان چیز همان چیزی که علم ثابت کرده، مثلا میگن گوشت خوک حرومه ، حالا از نظر علمی ثابت شده که یه میکروبی داره که برای بدن مضره ، ولی اگه در دمای فلان قدر پخته بشه یا همچین چیزی اون میکروب کشته میشه، آیا این باعث میشه دیگه حروم نباشه؟
مثلا میگن روزه برای بدن خوبه ، یکی میگه روزه برای بدن بده ، خوب بودنش دلیل روزه گرفتن نباید باشه و بد بودنش هم دلیل نگرفتنش !( که به هیچ وجه روزه داری رو بد نمی دونم)
پس ادای یک چیز نفی ما ادا نمی کنه !

شاید دلیل علمی فلان مورد پیدا بشه ولی نمیشه گفت تمام دلایلیش همونه.
در روایات آمده است که پس از نوشتن عریضه در چاه آب یا آب روان انداخته شود و چند علت برای آن ذکر شده است. یکی این است که از دسترس مردم عادی دور بماند و رازی باشد میان حجت و مردم. از این رو هیچ چاه خاصی موضوعیت خاصی ندارد. کنار چاه جمکران هم نوشته شده است که این چاه هیچ موضوعیت خاصی ندارد. یکی از علل انداختن عریضه در چاه آب و آب روان وجود اسماء الهی و متبرکه در این عریضه است.
ممنون.
باز هم تاکید می کنم جمکران برای بنده بسیار با ارزش و مقدس هست ولی دوستان عزیز این ارزش صرفا انتساب این مکان به امام زمان هست.
مسجد جمکران که دیگه از کعبه بالاتر نیست که؟ اومدن داخل کعبه بت گذاشتن ، آیا این ربطی به خدا داره؟ خیر ، ( خواهشا خودتون تا تهش رو برید)

موردی که باید بگم:

دوستان عزیز امام زمان ، یعنی افق روشن ، امید به آینده ، نشاط در زندگی، شما هر هدفی رو در زندگیتون در نظر بگیرید والله از بین رفتنیه ولی وقتی هدف بزرگ باشه ، وقتی هدف رضایت امام زمان باشه ، وقتی رسیدن به خوبیها باشه اولا دلسرد نمیشید، دوما همیشه پیشرفت می کنید ، سوما هدفتون بی ارزش نمیشه

ج.ا رو بزارید کنار
دشمنی بعضی ها با امام زمان سر چیه؟
بدی اینکه امام زمانی داشته باشیم چیه؟
خیلی رک بگم صاحب داشتن مگه بده؟ زمانی بود چه فکرایی که نمیکردم ، ولی به همه زندگیم قسم که مهربان تر از این آقا جایی پیدا نمیشه، شاید بگید تلقینه یا هر چی ولی من کسانی رو میشناسم که بسیجی بودن نه آخوند بودن هیچی
یارو یه دهاتی ساده بوده ! امام زمان حال و احوالش رو میپرسیده

مشکل اینجاست که ما خورشید رو از خودمون دور می کنیم .

من تو این چندین سال( حدود 3 سال با این یوزر و سالها هم با یوزرهای دیگه) خیلی کم از این بحثا کردم ولی وقتی دیدم افرادی بر اعتقادات باطلشون مصرن ، وقتی می بینم مذاهب دیگه دارن بر مردم چنبره میزنن خواستم تذکر بدم ، شاید کسی قبول نکنه ولی میگم
منتظران منجی مصلح خود باید صالح و ناجی باشند

amir13900

Registered User
لایک‌ها
94
عـــ ـــاغــ ــــا مونــــ دلبـ ـره...!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853

همین روایاته که دین ما رو به گند کشیده خیلی دوست دارم دلایل قرانی باشه ولی همه روایت و حدیثه . متاسفانه همه مردم انواع روایت و حدیث رو برا خودشون قانون زندگی کردن ولی 4 صفحه قرآن رو نمیدونند . همیشه برا رسیدن به خدا راه مستقیمه ولی ما تو حاشیه هستیم برا همینه هیچوقت به خدا نمیرسیم و غرق در خرافات شدیم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
همین روایاته که دین ما رو به گند کشیده خیلی دوست دارم دلایل قرانی باشه ولی همه روایت و حدیثه . متاسفانه همه مردم انواع روایت و حدیث رو برا خودشون قانون زندگی کردن ولی 4 صفحه قرآن رو نمیدونند . همیشه برا رسیدن به خدا راه مستقیمه ولی ما تو حاشیه هستیم برا همینه هیچوقت به خدا نمیرسیم و غرق در خرافات شدیم
بسیار خوشم اومد از اینکه یک نفر ایمانش اینقدر قوی هست که قرآن رو قبول داره.

سوره : المائدة آیه : 35
یأیها الذین ءامنوا اتقوا الله وابتغوا إلیه الوسیلة وجهدوا فى سبیله لعلکم تفلحون

در صفحه توضیحاتی دادم، خوشحال میشم نظر شما رو بدونم.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
خواهش میکنم کاربران از زدن پست های توهین آمیز خودداری کنن.هیچ فرومی رو ندیدم به اندازه پی تی بی حرمتی بشه.مخصوصا توی اون تاپیک نظریه داروین که دیگه افتضاح....

2Q==

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
خواهش میکنم کاربران از زدن پست های توهین آمیز خودداری کنن.هیچ فرومی رو ندیدم به اندازه پی تی بی حرمتی بشه.مخصوصا توی اون تاپیک نظریه داروین که دیگه افتضاح....

2Q==

دادا اون تاپیکو ندیدم،میشه ادرسشو همینجا بزاری؟
وللش خودم سرچ میکنم

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
بسیار خوشم اومد از اینکه یک نفر ایمانش اینقدر قوی هست که قرآن رو قبول داره.

سوره : المائدة آیه : 35
یأیها الذین ءامنوا اتقوا الله وابتغوا إلیه الوسیلة وجهدوا فى سبیله لعلکم تفلحون

در صفحه توضیحاتی دادم، خوشحال میشم نظر شما رو بدونم.

به نظر من کاملترین تفسیر در مورد وسیله این تفسیر از حضرت علی هست.

وسیله یعنی اعمالی که میشه با انجام اون به تقرب(نزدیک شدن) خدا رسید.

"وابتغوا الیه الوسیلة" - اعجاز ریاضی قرآن

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
هر کس 40 شب چهارشنبه متوالی به زیارت مسجد جمکران برود در شب چهارشنبه چهلم آقا امام زمان را ملاقات خواهد کرد.
من خودم چند سال پیش در چهلمین چهار شنبه ای ک به این مسجد رفته بودم آقا امام زمان را برای لحظاتی در صحن مسجد دیدم
ایشان جوانی خوش سیما با محاسنی نه چندان بلند با لباسی سفید و بلند بودند که به من حقیر لبخندی زده و در جمعیت محو شدند
هرگز آن لحظات از یادم نمی رود ولی خیلی دوست داشتم با آقا چند کلامی صحبت کنم ولی همین که به من لبخند زدند نشانه این است که از من راضی بودند و من پیرو خوبی برای ایشان بوده ام.امیدوارم همچنان نیز از من راضی باشند
خدا را شکر

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
هر کس 40 شب چهارشنبه متوالی به زیارت مسجد جمکران برود در شب چهارشنبه چهلم آقا امام زمان را ملاقات خواهد کرد.
من خودم چند سال پیش در چهلمین چهار شنبه ای ک به این مسجد رفته بودم آقا امام زمان را برای لحظاتی در صحن مسجد دیدم
ایشان جوانی خوش سیما با محاسنی نه چندان بلند با لباسی سفید و بلند بودند که به من حقیر لبخندی زده و در جمعیت محو شدند
هرگز آن لحظات از یادم نمی رود ولی خیلی دوست داشتم با آقا چند کلامی صحبت کنم ولی همین که به من لبخند زدند نشانه این است که از من راضی بودند و من پیرو خوبی برای ایشان بوده ام.امیدوارم همچنان نیز از من راضی باشند
خدا را شکر

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
خدا را شکر

منو هنوز یادته دلبندم
empathy2.gif

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
خدا را شکر

خدا خفت کنه چقدر خندیدم :D

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

لایک‌ها
34
بسیار خوشم اومد از اینکه یک نفر ایمانش اینقدر قوی هست که قرآن رو قبول داره. سوره : المائدة آیه : 35 یأیها الذین ءامنوا اتقوا الله وابتغوا إلیه الوسیلة وجهدوا فى سبیله لعلکم تفلحون در صفحه توضیحاتی دادم، خوشحال میشم نظر شما رو بدونم.
گرامی گویا اطلاع ندارید که هیچ کدام از تاریخنگاران و محققان اهل سنت و جماعت( 90درصد جمعیت اسلام) تولد و وجود این شخص 1200 ساله را قبول ندارندو محققان غربی که نه شیعه هستند و نه سنی و برایشان این منازعات بی معنی است ،هم که در این قضیه تحقیق تاریخی کرده اند دقیقا همین نظر اهل سنت را دارند، درکل فقط 4نفر( نواب اربعه) گفته اند(=ادعا کرده اند) که این شخص را دیده اند ولی گفتار این 4 نفر به هیچ عنوان موردپذیرش نیست چون ذینفع بوده اند ! یعنی این اشخاص به بهانه نیابت از این امام کیسه کیسه سکه های طلا و کنیزکان و بردگان را از شیعیان به عنوان وجوهات شرعی و هدایا ،می گرفتند !والله هرکسی دیگری همین الان اگر بداند که اگر یک موجود خیالی خلق کند و ملت بابتش به او سالی میلیاردها تومان می دهند در این کار درنگی نخواهد داشت. این چهار نفر خیلی هم زیرک بوده اند برای اینکه کاروکاسبی فقط برای خودشان باشد و پولها را با کسی شریک نشوند ادعا کردند که فقط ما اورا می بینیم و هرکس دیگری ادعای دیدن کرد اورا تکذیب کنید ! تمام موعودگرایی شیعی حاصل همین قضیه است، راست گفته اند که اقتصاد زیر بناست و فرهنگ وسیاست و دین و به خصوص موعودگرایی شیعی روبنا! بعد از اینکه نواب اربعه مردند یک صنف یا طبقه یا قشر راحت طلبی هم گفتند چه کاری از این ساده تر ما هم اصطلاح نیابت عام را می سازیم و بدین شکل هم قدرت و نفوذ در جامعه شیعی به دست می اوریم و هم ثروت سهل الوصولی را برای گذران زندگی می بایبم و چه از این مطلوبتر! و بدین گونه موعودگرایی شیعی ادامه یافت و...

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
یه سوال دیگه فقط امیدوارم ناراحت نشن دوستان مذهبی، قصد توهین ندارم:
می دونید به روایتی، امام دوازدهم 6 ماه بعد فوت امام یازدهم متولد شدن. می شه بپرسم تو این مدت چطور هیچ کس متوجه نشده بوده که زن امام یازدهم باردار هستن؟
یه سوال دیگه: اگه امام دوازدهم موقع فوت امام یازدهم 5 ساله بودن و طبق روایتی سر نماز دفن امام حسن عسگری اومدن آستین عموشون (جعفر کذاب) رو کشیدن خودشون پیش نماز شدن باز چطور همه مثل روایتی که می گه ایشون 6 ماه بعد فوت امام حسن عسگری متولد شدن می گفتن امام یازدهم فرزندی نداشته؟
می دونیم که طبق روایات محکم مهدی می تونه هر کس باشه، قرآن هم کلمه ای در این مورد حرف نزده.
حالا چطور یه نفر رو طرف رفته جمکران دیده فهمیده امام غایبه بنده نمی دونم!
یا اینکه حشره که مثلا سوسک حمومی که می تونه تو چاه توالت شنا کنه و یه سال غذا نخوره رو ربط می دن به پیر نشدن انسان که یه چیز غیر ممکنه! غیر ممکن!

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
خدا را شکر

خخخخخخخخخخخخخخخخـ
شما مطمئنی که 40 تا چهارشنبه رفتی جمکران نرفتی مواد بزنی؟!!!
میگم شما میدویدی دنبال امام محکم میگرفتیش چنتا فریاد هم میزدی بر و بکس بروکی اطراف میریختن سرش تا میخوردن میزدنش!!
خوبه الآن به گفته ______ ت غیبت کبراست!

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
یه سوال دیگه فقط امیدوارم ناراحت نشن دوستان مذهبی، قصد توهین ندارم:
می دونید امام دوازدهم 6 ماه بعد فوت امام یازدهم متولد شدن. می شه بپرسم تو این مدت چطور هیچ کس متوجه نشده بوده که زن امام یازدهم باردار هستن؟
یه سوال دیگه: اگه امام دوازدهم موقع فوت امام یازدهم 5 ساله بودن و طبق روایتی سر نماز دفن امام حسن عسگری اومدن آستین عموشون (جعفر کذاب) رو کشیدن خودشون پیش نماز شدن باز چطور همه مثل روایتی که می گه ایشون 6 ماه بعد فوت امام حسن عسگری متولد شدن می گفتن امام یازدهم فرزندی نداشته؟
می دونیم که طبق روایات محکم مهدی می تونه هر کس باشه، قرآن هم کلمه ای در این مورد حرف نزده.
حالا چطور یه نفر رو طرف رفته جمکران دیده فهمیده امام غایبه بنده نمی دونم!

به نظر من جناب انصار یه عامل نفوذی و بروکی هست!!
با استفاده از حق الهی خودم! این کاربر رو به بروکلند برای کار اجباری و کندن بلوک هایی که f21 را از بقیه جهان جدا کرده محکوم میکنم!!!!!-تکبیر-

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به نظر من کاملترین تفسیر در مورد وسیله این تفسیر از حضرت علی هست.

وسیله یعنی اعمالی که میشه با انجام اون به تقرب(نزدیک شدن) خدا رسید.

"وابتغوا الیه الوسیلة" - اعجاز ریاضی قرآن
نمی دونم منو به چالش کشوندید که ببینید چی جواب میدم یا کلا اعتقادتون اینه و حرف بنده که وسیله رو تعریف کردم رو قبول ندارید !
امام صادق(ع) در ذیل آیه می فرمایند: نَحنُ الوَسیلَةُ
رسول خدا(ص) می فرمایند: نَحنُ الوَسیلَةُ الَی الله ، ما هستیم وسیله به سوی خدا.
منبع: بحارالانوار/ ج25 / ص 22/ روایت 38/ باب 1.
همچنین برای مطالب بیشتر ارجاعتون میدم به بحارالانوار/ ج100 / ص 409/ روایت 67/ باب 6.

دوما در کلا امیرالمومنین باید عرض کنم طبق آیه:
یا ایهاالذین آمنو اطیعوالله و اطیعوالرسول و اولی الامر منکم
شما باید برای کارهای خوبی که باعث تقرب به خدا میشه از اولی الامر که صرفا و صرفا و صرفا ائمه هستن و هیچ کس دیگه ای نیست اطاعت صرف کنید.( مراجع اولا مرجع احکام شرعی هستند و روات احادیث ائمه)

خدا را شکر
دوست عزیز کاش پست رو نمیزدید ، 2 حالت داره:
یا واقعا دیدید
یا ندیدید
اگر دیده باشید ، با گفتنش اینجا تاثیی نذاشتید چون شما رو نمیشناسیم و صرفا مورد مضحکه شاید قرار بگیرید
یا ندیدید که دیگه ...

پ.ن: با توجه به توهین هایی که بدور از هر گونه احترام متقابل هست، بنده معذور هستم از ادامه تاپیک.
جالبه یه تاپیک زده بشه در مورد گاوپرستان هندی که شاید خیلی هم معتقدش نباشند ، کلی روشنفکر پیدا میشه که آقا احترام بزارید اونم اعتقادشه و شاید و شاید و.... ولی اینجا به بحث هایی که به هر حال حرف جدی است، نمیخوام تحمیل کنم ولی آیا اینقدر نمی تونید به حرفهایی که حداقل به عنوان یک تئوری در جهان مطرحه احترام بزارید؟ در کنار ادیان و مذاهب دیگه؟

متاسفم.
موفق باشید.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
نمی دونم منو به چالش کشوندید که ببینید چی جواب میدم یا کلا اعتقادتون اینه و حرف بنده که وسیله رو تعریف کردم رو قبول ندارید !
امام صادق(ع) در ذیل آیه می فرمایند: نَحنُ الوَسیلَةُ
رسول خدا(ص) می فرمایند: نَحنُ الوَسیلَةُ الَی الله ، ما هستیم وسیله به سوی خدا.
منبع: بحارالانوار/ ج25 / ص 22/ روایت 38/ باب 1.
همچنین برای مطالب بیشتر ارجاعتون میدم به بحارالانوار/ ج100 / ص 409/ روایت 67/ باب 6.

نه من نظر شخصیم رو گفتم برای چی باید شما رو به چالش بکشونم شما هر جور دوست داری میتونی فکر کنی! قطعا حرف شما رو قبول ندارم.

بله می گن وسیله به سوی خدا ما هستیم اما منظورشون این نیست که بیاین و از طریق ما با خدا حرف بزنید! منظورشون اینه که اگر سوال و مشکلی دارید و یا در مورد مسئله ای که در قرآن تعقل کردید سوال یا شبهه ای دارید بیاین از من یا ما بپرسید.

اما نمیگن بیاین از طریق ما با خدا حرف بزنید و چون حرف خودتون نمیرسه و باید از طریق وسیلع باشه!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
نه من نظر شخصیم رو گفتم برای چی باید شما رو به چالش بکشونم شما هر جور دوست داری میتونی فکر کنی! قطعا حرف شما رو قبول ندارم.

بله می گن وسیله به سوی خدا ما هستیم اما منظورشون این نیست که بیاین و از طریق ما با خدا حرف بزنید! منظورشون اینه که اگر سوال و مشکلی دارید و یا در مورد مسئله ای که در قرآن تعقل کردید سوال یا شبهه ای دارید بیاین از من یا ما بپرسید.

اما نمیگن بیاین از طریق ما با خدا حرف بزنید و چون حرف خودتون نمیرسه و باید از طریق وسیلع باشه!
اتفاقا سیستم واسطه گری برای مسیحیت و کشیش هاست و.... مراجعه کنید به پست های قبلیم.
اگر موردی بود از طریق پخ ادامه میدم و الا اینجا ادامه نمیدم. طبق پست قبلیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا