• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسدودی حساب بانکی

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
این مرحله بعد از جلب رضایت شاکی هاست
دستور رفع مسدودی فقط زمانی صادر میشه که دیگه کسی شاکی نباشه این سامانه هم صرفا برای زمانیه که رضایت هارو گرفتی درخواست رفع مسدودی رو ثبت میکنی اونام استعلام میگیرن و باقی ماجرا
اینکه شما قید حساب هارو زدی هم فرقی نمیکنه از نظر سیستم قضایی باید تعیین تکلیف بشن
بهترین راه اینه که از ی وکیل مشاوره بگیری
فکر کنم دارید اشتباه میکنید اگر رضایت رو مستقیما از شاکی بگیری که همونجا افسر پرونده دستور رفع انسداد میده و نیازی نیست توی این سایت درخواست بدی
این سامانه رو زدن تا کسب و کارهای اینترنتی که متضرر شدن و بی دلیل حسابشون مسدود شده بتونن از این طریق مشکلشون رو حل کنن و به کارشون ادامه بدن

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
فکر کنم دارید اشتباه میکنید اگر رضایت رو مستقیما از شاکی بگیری که همونجا افسر پرونده دستور رفع انسداد میده و نیازی نیست توی این سایت درخواست بدی
این سامانه رو زدن تا کسب و کارهای اینترنتی که متضرر شدن و بی دلیل حسابشون مسدود شده بتونن از این طریق مشکلشون رو حل کنن و به کارشون ادامه بدن
والا من طبق تجربه یکی از دوستان نزدیک میگم که دقیقا بخاطر چندتا معامله اینترنتی حسابش مسدود شد و مجبور شد ۳ تا شهر مختلف بره رضایت بگیره
شما تا زمانی که حتی ۱ شاکی خصوصی داری دستور رفع مسدودی صادر نمیشه بی دلیل که حساب مسدود نمیکنن
این سامانه ها صرفا برای اتوماسیون و مراجعه حضوری کمتر ساختن که خودتم داری وضعیتش رو میبینی
اگه مشکلت اینه که نمیخوای درگیر بشی وکیل بگیر اون خودش همه کارارو انجام میده نیازی به رفت و آمد باشه هم خودش میره
دیگه خودت میدونی من صرفا خواستم راهنمایی کنم

بالا