سلام ! به همه دوستاي گلم !
خسته نباشيد ايشالا !
ديدم داشتيد كارتون سوباسا(فوتباليستا) رو دانلود ميكرديد !
گفتم اگه زحمتي نيست موسيقي اول يا آخرش رو بزاريد ! من هرچي سرچ كردم پيدا نكردم !
خلاصه لطف بزرگي ميكنيد اگه زحمتش رو بكشيد !
ممنون .
سلام
DNA 2 که تورنتشو خواهر فریدا گذاشت هم تو زرد از اب درومد
چشم حتما براتون میزارم
خيلي ممنون بزرگوار !
من [umai]_Romeo_x_Juliet_08_[XviD][B8A02DA2].mkv گزاشتم واسه دانلود ولي حجمش رو زده 226MB !
يكم كم نيست !؟؟
برادر علی اين هم کامل نيست،هنوز داره در ميآد ولی فکر کنم با سليقت جور در بياد:happy::
سلام
DNA 2 که تورنتشو خواهر فریدا گذاشت هم تو زرد از اب درومد
شروع کردم به دانلود Seto_No_Hanayome
راستی بغیر از فریداclaymore رو کی داره میگیره؟
سلام ! به همه دوستاي گلم !
خسته نباشيد ايشالا !
ديدم داشتيد كارتون سوباسا(فوتباليستا) رو دانلود ميكرديد !
گفتم اگه زحمتي نيست موسيقي اول يا آخرش رو بزاريد ! من هرچي سرچ كردم پيدا نكردم !
خلاصه لطف بزرگي ميكنيد اگه زحمتش رو بكشيد !
ممنون .
مرسی برادر دستت درد نکنههم opening و هم ending به صورت mp3 در این آدرس قرار دارد:
http://www.4shared.com/dir/2852681/be6b3810/sharing.html
آره هيچی سيد و پير نداشت. منم امتحانش کردم.DNA 2 که تورنتشو خواهر فریدا گذاشت هم تو زرد از اب درومد
2 تا کارتون جديد ديگه تو اين مايه اومده که بد نيست اونا رو هم بگيرينشروع کردم به دانلود Seto_No_Hanayome
برادر آلفردو اگه ميخواين شما هم کمک کنين يه سری يه جديد رو بردارين که بدونيم دانلودش با شماست ديگهخيلي ممنون بزرگوار !
من [umai]_Romeo_x_Juliet_08_[XviD][B8A02DA2].mkv گزاشتم واسه دانلود ولي حجمش رو زده 226MB !
يكم كم نيست !؟؟
آره ديگه، هر چی رو که بچه ها بخوان من هر دفعه ميفرستم. البته تا اونجايی که بتونم
، الان ليستو ميزارم.
اگه اشتباه نکنم 1-2 تام ova در اومده ازش که من گرفتم. البته سريال تموم نشده، فکر کنم season 2 ش به زودی در بياد!:happy:
چيزای خوبی رو خاستی!پس ماهم یه زحمت به شما می دیم Fafner in Azureو GunXSwordو S-Cry-Ed و Tokyo Underground اگر تونستید اینها رو تو لیستون حالا هر وقت که تونستید بزنید
بازم ممنون
من تو سایت animenetwork دیدم که یه فیلم هم ازش هست اما هر جا گشتم نتونستم پیدا کنم.:blink:
پس ماهم یه زحمت به شما می دیم Fafner in Azureو GunXSwordو S-Cry-Ed و Tokyo Underground اگر تونستید اینها رو تو لیستون حالا هر وقت که تونستید بزنید
بازم ممنون
من تو سایت animenetwork دیدم که یه فیلم هم ازش هست اما هر جا گشتم نتونستم پیدا کنم.:blink:
چيزای خوبی رو خاستی!اگه برسم برای اين دفعه ميزنم!
يه دونه ova رو که مطمئنم دارم. دوميشو تو شکم:blink: اون هم نيم ساعت بيشتر نبود و کمدی!:happy: