linghuchong
مدیر بازنشسته
اين کارتون ها از فصل قبل هنوز موندن و کسی دانشون نکرده،
ببينين اگه خوشتون ميآد شروع کنينشون
:
سلام احسانفریدا جان بلک جک چی شد چیزی پیدا نکردی ؟
جواب پی امم رو چرا نمیدی
اگه ميخوای جايی رو بخونی تاپيک معرفی انيميشن های جديد و قديمی رو بخون.فکر کنم بيچاره و بدبخت شم بخوام همهٔ پست ها رو بخونم اما تصميم دارم کم کم اين کارو بکنم ، تا بفهمم دنیا دست کیه![]()
من برات خلاصه ميکنم:
در ضمن اگه لينکی پيدا کنيم اينجاا ميزاريم. چشممون به کاتون جديد بخوره بازم ميزاريم (يعنی البته من ميزارم!)تورنت کارتون های جديد ادامه دار در بياد خبر ميديم.
نه به خدا يه 1-2 روزی هست گزاشتم!خوب تازه گزاشتی اینو تو امضات یه خورده زود تر بزار آدم خودشو هلاک نکنه
اين کارتون ها از فصل قبل هنوز موندن و کسی دانشون نکرده،ببينين اگه خوشتون ميآد شروع کنينشون
:
وای به به یه انیمه Mecca ، اینو من هستم :happy:
سلام
خواهر لو نديد ديگه زحمتهاي گشتن فقط گردن شما ستمن يكي كه اصلا اطلاعاتم قد نميده همچين كاري بكنم
:blush: دستتون درد نكنه اونوقت ميگن پشتكار ندارن پس اينا چيه؟؟؟:blink::wacko:
-------------------
-----------------
Hataraki Man به نظرم موضوعش بد نيست يك قسمتشو ميگيرم اگه جالب بود كم كم دانلودش ميكنم.
کاکاشی سان این mecca که گفتی یعنی چی؟
وای به به یه انیمه Mecca ، اینو من هستم :happy:
ببخشید دوستان من یهو پریدم وسط جمع. من فقط صفحه اول رو خوندم می خواستم بپرسم از این لیست میشه به افراد سفارش داد یعنی پخش هم می کنید الان؟؟؟
بازم مثل اينكه دير رسيدم. بابك جان mecca نيست(مگه مكه داري مي نويسي)Mecha
پخش انيميشن ها تا حد زيادی خصوصی هست و به صورت عمومی پخش نميشه!:f34r:ببخشید دوستان من یهو پریدم وسط جمع. من فقط صفحه اول رو خوندم می خواستم بپرسم از این لیست میشه به افراد سفارش داد یعنی پخش هم می کنید الان؟؟؟
صفحه قبل رو کامل خوندی؟مخصوصا اون آخرای صحفه رو؟
:happy:
![]()
اگه ميخوای جايی رو بخونی تاپيک معرفی انيميشن های جديد و قديمی رو بخون.اينجا اتفاق خاصی نميوفته! من برات خلاصه ميکنم
: ...