• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين کارتون ها از فصل قبل هنوز موندن و کسی دانشون نکرده،:( ببينين اگه خوشتون ميآد شروع کنينشون:D:

pumpkin scissors

432.jpg

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=6975
Galaxy Railways

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا جان بلک جک چی شد چیزی پیدا نکردی ؟
جواب پی امم رو چرا نمیدی
سلام احسان

ببخشيد:blush:، يه نگاه به امضام بنداز خودت ميفهمی چرا هنوز جواب ندادم.:blush::blush::blush: sorry

خوب black jack رو هنوز نرسيدم نگاه کنم ولی ميکنم. ;) تو هم ولش کن اين سريال های بد قلق رو من سعی ميکنم بگيرم.:D تو يه نگاهی به ليست سريال های دان نشده پست اول يا همينايی که اينجان بنداز يکيشونو بگير.;)

در مورد کمک تو پخش هم ميتونی يه پست تو اين تاپيک بزنی که ما تعداد نفرات دستمون باشه؟ ممنون ;):happy:

جواب pm هام فکر کنم يه هفته يه ديگه! :wacko::(

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
فکر کنم بيچاره و بدبخت شم بخوام همهٔ پست ها رو بخونم اما تصميم دارم کم کم اين کارو بکنم ، تا بفهمم دنیا دست کیه:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فکر کنم بيچاره و بدبخت شم بخوام همهٔ پست ها رو بخونم اما تصميم دارم کم کم اين کارو بکنم ، تا بفهمم دنیا دست کیه:D
اگه ميخوای جايی رو بخونی تاپيک معرفی انيميشن های جديد و قديمی رو بخون. :D اينجا اتفاق خاصی نميوفته! من برات خلاصه ميکنم;) :

ما يه 10 نفر تقريباً هستيم که داريم کارتون هايی که نداريم رو دان ميکنيم. اينجاا رو هم راه انداختيم که يه موقع خدايی نکرده اين گناه بزرگ رو مرتکب نشيم که 2 نفر يه چيزه واحد رو دان کنن يا اينکه يهو يه چيزی دان کنن که در حال حاضر تو ليست يکی ديگه از بچه ها هست!:blink::f34r: در ضمن اگه لينکی پيدا کنيم اينجاا ميزاريم. چشممون به کاتون جديد بخوره بازم ميزاريم (يعنی البته من ميزارم!) :p تورنت کارتون های جديد ادامه دار در بياد خبر ميديم. خلاصه همين اين کل اتفاقاتی هست که اينجا ميوفته!:cool:

بعدم همه کارتون ها دست به دست ميچرخه و به همه ميرسه! يعنی هر کسی يه دونه کارتون دان ميکنه ولی بجاش 10 تا ميبينه! اين قضيه مشارکت اينجاست!:)

نتايجش هم تو پست اول هست، اينکه کيا دارن ميکنن، چی تا حالا دان کردن و چی دارن ميکنن!:rolleyes:

برو اون تاپيک رو بخون. اون تاپيک اصلی ما هست!;)

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
خوب تازه گزاشتی اینو تو امضات یه خورده زود تر بزار آدم خودشو هلاک نکنه

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
من برات خلاصه ميکنم;) :

در ضمن اگه لينکی پيدا کنيم اينجاا ميزاريم. چشممون به کاتون جديد بخوره بازم ميزاريم (يعنی البته من ميزارم!) :p تورنت کارتون های جديد ادامه دار در بياد خبر ميديم.

سلام
خواهر لو نديد ديگه زحمتهاي گشتن فقط گردن شما ست:D من يكي كه اصلا اطلاعاتم قد نميده همچين كاري بكنم:p:blush: دستتون درد نكنه اونوقت ميگن پشتكار ندارن پس اينا چيه؟؟؟:blink::wacko:
-------------------
Solty Rei دانلودش تمام شد. من تا قسمت 10 رو خلاصه ديدم من كه خيلي خوشم اومد رسيدم بايد با highlander معرفيش كنم اگه دوباره پنج شنبه جمعه نرم دنبال گشتن خونه;) تا اينجا كه هرچي دانلود كردم ديدم خيلي خوشم اومده:happy:
-----------------
Hataraki Man به نظرم موضوعش بد نيست يك قسمتشو ميگيرم اگه جالب بود كم كم دانلودش ميكنم.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای به به یه انیمه Mecca ، اینو من هستم :happy:

کاکاشی سان این mecca که گفتی یعنی چی؟

سلام
خواهر لو نديد ديگه زحمتهاي گشتن فقط گردن شما ست:D من يكي كه اصلا اطلاعاتم قد نميده همچين كاري بكنم:p:blush: دستتون درد نكنه اونوقت ميگن پشتكار ندارن پس اينا چيه؟؟؟:blink::wacko:
-------------------
-----------------
Hataraki Man به نظرم موضوعش بد نيست يك قسمتشو ميگيرم اگه جالب بود كم كم دانلودش ميكنم.

من خودم با اینگه خیلی از دانلود تورنت سرم میشه(با بچه های اینجا مقایسه نکنید:wacko:) ولی خوب .معمولا آخرش از ملکه کمک میگیرم.
اصولا منابعی که ایشون استفاده میکنن هنوز واسه من یکی ناشناخته هستش
================
Hataraki Man چرا همه اینو انتخاب کردن؟

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
ببخشید دوستان من یهو پریدم وسط جمع. من فقط صفحه اول رو خوندم می خواستم بپرسم از این لیست میشه به افراد سفارش داد یعنی پخش هم می کنید الان؟؟؟

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
وای به به یه انیمه Mecca ، اینو من هستم :happy:

:( بازم مثل اينكه دير رسيدم. بابك جان mecca نيست(مگه مكه داري مي نويسي)Mecha

ببخشید دوستان من یهو پریدم وسط جمع. من فقط صفحه اول رو خوندم می خواستم بپرسم از این لیست میشه به افراد سفارش داد یعنی پخش هم می کنید الان؟؟؟

اندكي صبر، سحر نزديك است

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پخش انيميشن ها تا حد زيادی خصوصی هست و به صورت عمومی پخش نميشه!:f34r:

اگه ميخواين ، تاپيک راهنمای بخش انيميشن رو خيلی با دقت بخونين! طبق اون شرايط ميتونين 2 تا dvd انيمه بگيرين.:eek:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
صفحه قبل رو کامل خوندی؟ ;) مخصوصا اون آخرای صحفه رو؟ ;););):happy::D

:blush::blush: ببخشيد بابك جان، اينجا الان اينترنت من تراكتوري شده، خيلي كند داره مياد، تا من خوندم اومدم اينجا درستش كنم ديدم زيرش زدي رفته. در هر صورت ببخشيد.

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
اگه ميخوای جايی رو بخونی تاپيک معرفی انيميشن های جديد و قديمی رو بخون. :D اينجا اتفاق خاصی نميوفته! من برات خلاصه ميکنم;) : ...

خواهر هميشه راهنماييهات معجزه ميکنه ، کوتاه ولی کامل ! اونجا رو هم خوندم ! سفارشم رو برای الان به کی بدم ؟ يه سوالی هم کرده بودم در بارهٔ تعداد dvd ها ! (در پيام خصوصی ) ميشه به اون هم همينجا پاسخ بدی
مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا