SoheilStar
Registered User
آقا قضیه اون bleach چی شد دانلودش ناقص هست یا نیست ؟![]()
همونطور که دنی گفت تا قسمت 129 داره منم تا 131 دارم. شما اگه نداری میتونی سفارش بدی نیازی به دانلود کردن نداره.
ولی دیگه دونه دونه دیدنش کیف نمیده
آقا قضیه اون bleach چی شد دانلودش ناقص هست یا نیست ؟![]()
کسی می دونه این عکس مال کدوم انیمه هست ؟؟؟؟
من توضيح بابک رو تکميل کنم. chii شخصيت اصلی کارتون chobits هست که يه قسمت تو کارتون tsubasa chronicles هم هست.:blink:مال کاراکتر Chii از انیمه Tsubasa Chronicle هستش![]()
و اما يه خبر مسرت بخش برای همه دوست داران zero no tsukaima:![]()
مثله اينکه رو هوا رفت! :lol::lol::lol:این خبر را فریدا در تاپیک اصلی گذاشته بود
خواستم بگم از همین الان دانلود این با من![]()
نه فکر نکنم!خواهر ببينم اين سريال بزرگه به خصوصيات برادر ميخوره اقداام كنند براي دانلود؟؟؟
شنيدم که کارتون wild اي هست!:blink::f34r: آره؟دانلود Aachi&Ssipak تموم شد. فقط اين چطور سبكي هستش؟؟؟:blink:
دوم اينکه سهراب sumomo momomo تموم شد. کامل گرفتيش؟
سهراب مطمئنی اين ساب اينگيليسی داره!:blink: اول يه چک بکن بعد دان کنش! چون تا اونجا که من ميدونم يه گروه 4 قسمتشو داده بيرون که اينگيليسی نيست. با فرمت rmvb! فقط محض احتياط يه چک بکن.الان دیدم انیمه Emily Of New Moon را گروه digital panic داره زیر نویس می کنه
دو قسمتشم پیدا کردم:
[dp] Emily of New Moon - ep.01
[dp] Emily of New Moon - ep.02
نه نگير سپهر گرفته بود قبلاً!1 تا 15 را هم اگر لازم است بگیرم؟
سهراب مطمئنی اين ساب اينگيليسی داره!:blink: اول يه چک بکن بعد دان کنش! چون تا اونجا که من ميدونم يه گروه 4 قسمتشو داده بيرون که اينگيليسی نيست. با فرمت rmvb! فقط محض احتياط يه چک بکن.:happy:
نه نگير سپهر گرفته بود قبلاً!![]()
امير چند روزي اينترنتش قطع هست داره سرويس ADSL و تغيير ميده، فكر كنم تا چند روز ديگه بتونه بياد.خوب اول از همه:
امير اين سری رو از بچه ها بگير و ادامه اش رو هم که داره در ميآد تو ادامه بده. با سليقه تو جوره!![]()
اول از همه بايد تشکر کنم از زحمات دوستان عزيز. تازه وارد هستم و از اينکه اينقدر دير با جمع شما آشنا شدم متاسفم ولي به قول گفتني ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازه است . ظاهرا همه دوستان به يه طريق کارتون دانلود ميکنن . من بخاطر استفاده از شبکه ماهواره و همينطور داشتن rapidshare account معمولا روزي 3 تا 4 تا فيلم ميتونم دانلود کنم ولي به شرط اينکه لينک rapidshare داشته باشن . ديروز بعد از مدتها موفق شدم کارتون شواليه هاي عدالت رو دانلود کنم . خوشحال ميشم اگر توي دانلود انيميشن بتونم کمک کنم . منتظر لينک هاي شما هستم .(البته فقط rapidshare )
![]()
خوب يه چيزي..درسته كه گربه -سگ انيميشن ژاپني نيست اما هم قشنگه هم پر طرفدار..من اينجا گشتم و اونطوري كه فهميدم نه كسي دان كرده...و نه كسي داره ..حالا ديگه نفهميدم كسي قصد دان يا خريدو. داره يا نه...من يه لينك دان با كيفيت عالي ازش پيدا كردم...تا الان كه كسي جوابمو نداده ...اما من بتونم شروع به گرفتنش يكنم..لطفا كسي توضيحات داره بده...
نداريمشخوب يه چيزي..درسته كه گربه -سگ انيميشن ژاپني نيست اما هم قشنگه هم پر طرفدار..من اينجا گشتم و اونطوري كه فهميدم نه كسي دان كرده...و نه كسي داره ..حالا ديگه نفهميدم كسي قصد دان يا خريدو. داره يا نه...من يه لينك دان با كيفيت عالي ازش پيدا كردم...تا الان كه كسي جوابمو نداده ...اما من بتونم شروع به گرفتنش يكنم..لطفا كسي توضيحات داره بده...
خوب سريال آمريكايي اصل....زبونش هم آمريكايي و دوبلرهاي استفاده شده بسيار مچ با شخصيت ها..من يه قسمتشو دان كردم كيفيتش خيلي خوب بود...نداريمشبچه ها هم دنبال خريدش بودن!
اگه بتونی دان کنی که عاليه!
زبونش چيه؟
-------------------------
ميدونم....تجربشو دارم ميگذرونم..:lol:اگه اعلام كردي خبري نشد بزن تو رگ
عاليه برم اون ور خبر بدم.خوب سريال آمريكايي اصل....زبونش هم آمريكايي و دوبلرهاي استفاده شده بسيار مچ با شخصيت ها..من يه قسمتشو دان كردم كيفيتش خيلي خوب بود...
خوب شايد اينطوري راهي بشه براي برگشتن دوباره به بخش انيميشن بعد از ماه ها دوري...
خوب سريال آمريكايي اصل....زبونش هم آمريكايي و دوبلرهاي استفاده شده بسيار مچ با شخصيت ها..من يه قسمتشو دان كردم كيفيتش خيلي خوب بود...
خوب شايد اينطوري راهي بشه براي برگشتن دوباره به بخش انيميشن بعد از ماه ها دوري...
ميدونم....تجربشو دارم ميگذرونم..:lol::happy: