• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
آقا قضیه اون bleach چی شد دانلودش ناقص هست یا نیست ؟
msn_red_fox_smilies-15.gif

همونطور که دنی گفت تا قسمت 129 داره منم تا 131 دارم. شما اگه نداری میتونی سفارش بدی نیازی به دانلود کردن نداره.

ولی دیگه دونه دونه دیدنش کیف نمیده:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مال کاراکتر Chii از انیمه Tsubasa Chronicle هستش ;)
من توضيح بابک رو تکميل کنم. chii شخصيت اصلی کارتون chobits هست که يه قسمت تو کارتون tsubasa chronicles هم هست.:blink::p طبق معمول clamp از شخصيت های تکراری تو داستان هاشون استفاده کردن!:D;)

chobits2.gif

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
الان دیدم انیمه Emily Of New Moon را گروه digital panic داره زیر نویس می کنه
دو قسمتشم پیدا کردم:
[dp] Emily of New Moon - ep.01
[dp] Emily of New Moon - ep.02
اینو من خودم می گیرم(جزو دنباله دارها)

راستی این داستان هم مال لوسی ماد مونتگومری است که نویسنده آنه (Anne of green gables) است.

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب اول از همه:

امير اين سری رو از بچه ها بگير و ادامه اش رو هم که داره در ميآد تو ادامه بده. با سليقه تو جوره!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر ببينم اين سريال بزرگه به خصوصيات برادر ميخوره اقداام كنند براي دانلود؟؟؟
نه فکر نکنم!:( بيشتر با سليقه امير بايد جور باشه!:) البته چون خودم هم نديدمش نميتونم درست نظر بدم!:p

به هر جهت من خودم شروعش کردم! ;)
دانلود Aachi&Ssipak تموم شد. فقط اين چطور سبكي هستش؟؟؟:blink:
شنيدم که کارتون wild اي هست!:blink::f34r: آره؟ :eek: کارتون جديد کره اي هست که خيلی هم سر و صدا به پا کرده! :cool::D چه جورياست؟ :eek::blink:

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
دوم اينکه سهراب sumomo momomo تموم شد. کامل گرفتيش؟

از 16 تا 22 را من گرفتم
1 تا 15 را هم اگر لازم است بگیرم؟؟؟

------------------------------------------

راستی یکی از هاردهای این سایتی که من ازش می گیرم اوت شده و petite princess yucie روی همون هارد بود :D
فعلا دارم ancient books of ys و le portrait de petit cossetteرا می گیرم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
الان دیدم انیمه Emily Of New Moon را گروه digital panic داره زیر نویس می کنه
دو قسمتشم پیدا کردم:
[dp] Emily of New Moon - ep.01
[dp] Emily of New Moon - ep.02
سهراب مطمئنی اين ساب اينگيليسی داره!:blink: اول يه چک بکن بعد دان کنش! چون تا اونجا که من ميدونم يه گروه 4 قسمتشو داده بيرون که اينگيليسی نيست. با فرمت rmvb! فقط محض احتياط يه چک بکن.;):happy:
1 تا 15 را هم اگر لازم است بگیرم؟
نه نگير سپهر گرفته بود قبلاً!;)

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
سهراب مطمئنی اين ساب اينگيليسی داره!:blink: اول يه چک بکن بعد دان کنش! چون تا اونجا که من ميدونم يه گروه 4 قسمتشو داده بيرون که اينگيليسی نيست. با فرمت rmvb! فقط محض احتياط يه چک بکن.;):happy:

این دو قسمت که گرفتم فرمت mkv و با زیر نویس انگیلیسی هستند:p
نه نگير سپهر گرفته بود قبلاً!;)

پس باید ازش بگیرم

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب اول از همه:
امير اين سری رو از بچه ها بگير و ادامه اش رو هم که داره در ميآد تو ادامه بده. با سليقه تو جوره!;)
امير چند روزي اينترنتش قطع هست داره سرويس ADSL و تغيير ميده، فكر كنم تا چند روز ديگه بتونه بياد.

king of heaven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول از همه بايد تشکر کنم از زحمات دوستان عزيز :). تازه وارد هستم و از اينکه اينقدر دير با جمع شما آشنا شدم متاسفم ولي به قول گفتني ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازه است . ظاهرا همه دوستان به يه طريق کارتون دانلود ميکنن . من بخاطر استفاده از شبکه ماهواره و همينطور داشتن rapidshare account معمولا روزي 3 تا 4 تا فيلم ميتونم دانلود کنم ولي به شرط اينکه لينک rapidshare داشته باشن . ديروز بعد از مدتها موفق شدم کارتون شواليه هاي عدالت رو دانلود کنم . خوشحال ميشم اگر توي دانلود انيميشن بتونم کمک کنم . منتظر لينک هاي شما هستم .(البته فقط rapidshare ) :)

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول از همه بايد تشکر کنم از زحمات دوستان عزيز :). تازه وارد هستم و از اينکه اينقدر دير با جمع شما آشنا شدم متاسفم ولي به قول گفتني ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازه است . ظاهرا همه دوستان به يه طريق کارتون دانلود ميکنن . من بخاطر استفاده از شبکه ماهواره و همينطور داشتن rapidshare account معمولا روزي 3 تا 4 تا فيلم ميتونم دانلود کنم ولي به شرط اينکه لينک rapidshare داشته باشن . ديروز بعد از مدتها موفق شدم کارتون شواليه هاي عدالت رو دانلود کنم . خوشحال ميشم اگر توي دانلود انيميشن بتونم کمک کنم . منتظر لينک هاي شما هستم .(البته فقط rapidshare ) :)

البته من دانلودر نیستم ولی خوب توی این تاپیک های انیمیشن خیلی میرم و میام:blink: و انیمه هم می بینم:wacko:
فکر نکنم لینکهای رپید زیادی پیدا کنی در مورد انیمه ها و برای این کار باید از تورنت استفاده کنی که منابع زیادی هم داره و به راحتی قابل پیدا شدن هستن انیمه ها
2i8d4ao.gif

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
خوب يه چيزي..درسته كه گربه -سگ انيميشن ژاپني نيست اما هم قشنگه هم پر طرفدار..من اينجا گشتم و اونطوري كه فهميدم نه كسي دان كرده...و نه كسي داره ..حالا ديگه نفهميدم كسي قصد دان يا خريدو. داره يا نه...من يه لينك دان با كيفيت عالي ازش پيدا كردم...تا الان كه كسي جوابمو نداده ...اما من بتونم شروع به گرفتنش يكنم..لطفا كسي توضيحات داره بده...

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
خوب يه چيزي..درسته كه گربه -سگ انيميشن ژاپني نيست اما هم قشنگه هم پر طرفدار..من اينجا گشتم و اونطوري كه فهميدم نه كسي دان كرده...و نه كسي داره ..حالا ديگه نفهميدم كسي قصد دان يا خريدو. داره يا نه...من يه لينك دان با كيفيت عالي ازش پيدا كردم...تا الان كه كسي جوابمو نداده ...اما من بتونم شروع به گرفتنش يكنم..لطفا كسي توضيحات داره بده...

سلام برادر خوبي
اگه اعلام كردي خبري نشد بزن تو رگ :lol::lol::lol:
اينجا بايد انيمه ها رو در هوا بگيري.:D:blink:​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
نداريمش:( بچه ها هم دنبال خريدش بودن! :rolleyes:اگه بتونی دان کنی که عاليه!:D
زبونش چيه؟:eek:

-------------------------

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
نداريمش:( بچه ها هم دنبال خريدش بودن! :rolleyes:اگه بتونی دان کنی که عاليه!:D
زبونش چيه؟:eek:

-------------------------

خوب سريال آمريكايي اصل....زبونش هم آمريكايي و دوبلرهاي استفاده شده بسيار مچ با شخصيت ها..من يه قسمتشو دان كردم كيفيتش خيلي خوب بود...
خوب شايد اينطوري راهي بشه براي برگشتن دوباره به بخش انيميشن بعد از ماه ها دوري...
اگه اعلام كردي خبري نشد بزن تو رگ
ميدونم....تجربشو دارم ميگذرونم..:lol::(:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب سريال آمريكايي اصل....زبونش هم آمريكايي و دوبلرهاي استفاده شده بسيار مچ با شخصيت ها..من يه قسمتشو دان كردم كيفيتش خيلي خوب بود...
خوب شايد اينطوري راهي بشه براي برگشتن دوباره به بخش انيميشن بعد از ماه ها دوري...
عاليه برم اون ور خبر بدم.:D چند قسمته!:eek:

تو پست اول ميزارم زير اسمت. راستی پست اول رو ديدی؟:cool:;)

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1

ميدونم....تجربشو دارم ميگذرونم..:lol::(:happy:

واي چه عالي تازه مثل اينكه دوباره بچه هاي طرفدار جنگجويان كوهستان :)lol::lol::lol::lol: نخنديد بابا سوتي دام افسانه شجاعان، اين دفعه درست گفتم نه؟؟) قرار دوباره جمع شن (شايعه درست كردم نه؟؟!!:blink::blink::lol:)
برادر اگه ميخواي دانلودا رو زودتر از من بگيري بايد صبح زود بلندشي همكاراتو پشت در بزاري تا بهت برسه:lol::lol:​

------------------------------
ببينم كسي در مورد jang geum's dream يا روياي يانگوم.. خبري داره لينكي چيزي كسي دانلودش كرده مثل اينكه 26 قسمت 30 دقيقه ايه.​

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا