• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی خواهر فریدا شما تورنتها رو از چه سایتی دریافت می کنید چون من از یه سایتی میگرم که توضیحات نداره و نمی دونم کدوماش انگلیسیه البته نسبت به خیلی از سایتهای دیگر آپدیتره:rolleyes:
من تقريباً از همه سايت ها ميگيرم ولی فيوريتم mininova.org و box torrent هست که تو دومی بايد عضو باشی تا رات بده. خيلی از تورنت های کارتون های قديمی رو داره که هيچ جای ديگه پيدا نميشه.:D

ولی چند تا راهنمايی کلی برای همه شما ها که دارين دانلود ميکنين:

هيچ وقت تا لينک دانلود رو ديدين روش کليک نکنين. اول نوع فايل ها و تمام comment هايی که بقيه دادن رو چک کنين. توی comment ها ميتونين بفهمين که زيرنويس داره، نداره، به چه زبونی هست، dub اينگيليسی داره يا نه؟ چون اين بلا به سر من اومده که همه يه سريال رو دان کردم بعد با زير نويس اسپانيايی يا فرانسوی روبرو شدم!
نوع فايل رو که چک کنين هم اگه avi باشه ميدونين که فقط و فقط ميتونه يه زيرنويس به يه زبان داشته باشه که اکثراً اينگيليسی هست. اکثراً حجم اين فايل ها هم زير 200 kb هست. اگه mkv يا ogm باشه اهتمال اينکه چند زير نويسه يا چند زبانه باشه خيلی زياد هست که بازم بايد discription ها و comment ها رو چک کنين که مطمئن شين. سايز اين فايل ها بالای 200 kb هست. اگه به فايل rmvb برخوردين 99% احتمال بدين که زيرنويس اينگيليسی نداره :f34r: مگه اينکه لينک دانلود مستقيم باشه با تورنت. خلاسه خيلی دقت کنين و همه چيز رو قبل از دانلود يه فايل بخونين.

اميدوارم اين وراجی ها به دردتون بخوره!:p

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
:

هيچ وقت تا لينک دانلود رو ديدين روش کليک نکنين. اول نوع فايل ها و تمام comment هايی که بقيه دادن رو چک کنين. توی comment ها ميتونين بفهمين که زيرنويس داره، نداره، به چه زبونی هست، dub اينگيليسی داره يا نه؟ چون اين بلا به سر من اومده که همه يه سريال رو دان کردم بعد با زير نويس اسپانيايی يا فرانسوی روبرو شدم!
نوع فايل رو که چک کنين هم اگه avi باشه ميدونين که فقط و فقط ميتونه يه زيرنويس به يه زبان داشته باشه که اکثراً اينگيليسی هست. اکثراً حجم اين فايل ها هم زير 200 kb هست. اگه mkv يا ogm باشه اهتمال اينکه چند زير نويسه يا چند زبانه باشه خيلی زياد هست که بازم بايد discription ها و comment ها رو چک کنين که مطمئن شين. سايز اين فايل ها بالای 200 kb هست. اگه به فايل rmvb برخوردين 99% احتمال بدين که زيرنويس اينگيليسی نداره :f34r: مگه اينکه لينک دانلود مستقيم باشه با تورنت. خلاسه خيلی دقت کنين و همه چيز رو قبل از دانلود يه فايل بخونين.

اميدوارم اين وراجی ها به دردتون بخوره!:p

کارتون 200kb که اصلا فایده نداره:D:D:p:p:p فکر کنم منظور 200MB باشد

حتما از M و B بزرگ استفاده کنید:

m=mili
b=bit
M=mega
B=byte

K=kilo
G=giga
T=tera​

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
کارتون 200kb که اصلا فایده نداره:D:D:p:p:p فکر کنم منظور 200MB باشد

حتما از M و B بزرگ استفاده کنید:

m=mili
b=bit
M=mega
B=byte

K=kilo
G=giga
T=tera​

اوه , پس شما هنوز به رسم الخط خواهر عادت نکردین ... !!!...

تازه بر عکسش هم محتمله :happy:.. یه بار یه فایل 500 kb رو 500 مگ گفته بود , ما هم یه یک ماهی منتظر بودیم تا اینکه ...
187.gif

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
من سری يه اولشو دارم، ميخوای تو دومشو بگير منم اولشو ميفرستم. ;)

در مورد shining tears هم کارتونی هست که از رو بازيش ساختن، يعنی از اون کارتون هايی که داستان عميق داشته باشه و بخوای روش فکر کنی نيست ولی چون پر magic و اين جور چيزاست من ازش خوشم ميآد.:D (البته يکی بايد بپرسه من از چی خوشم نميآد!:p )
خوب امیر این تورنت هایی که من پیدا کردم فقط نمیدونم خواهر فریدا کدومشو دان کرده؟
فریدا اینی که داری اسم ماجرای قسمت اولش چیه؟بعد چند قسمته؟
wind45.gif

Orphen Revenge Complete 1-23
لینک سایت mine nova ساب شده توسط Anime-Takeover
http://www.mininova.org/tor/432783
به نظر میاد قسمت دوم این سری رو فقط همین گروه ساب زده و لینک پر سید تری براش نیست:(

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
Aishiteruze Baby
karin
Simoun

این 3تا هم به نظر جالب میرسن مخصوصا دومیه که خون اشامیه البته خون اشامی که خون میده تا اینکه بگیره
2usv2c8.gif

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
Elemental Gelade

Erementar%20Gerad.jpg

Erementar%20Geradpic(1).jpg
Seen in part or in whole by 733 users, rank: #413
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.6568 (Very good-.34), std. dev.: 1.6699, rank: #649
Weighted mean: 7.4578 (Good+.45), rank: #731
Bayesian estimate: 7.45694 (Good+.45), rank: #482​

26 قسمت
لینک تورنت:http://www.isohunt.com/download/19624864/Elemental+Gelade

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خوشحال شدم می بینم شما هستید اخ همیشه از شما پست زیاد ما می بینم :happy:
راستی یه سوال در مورد سایتی که شما برای جستجو فایل های تورنت استفاده می کنید چیه؟​

برادر توصيه مب كنم اول از همه به اين سايت بري http://bt.shinsen-subs.org هم مطمئن هستي كه حتما انگليسي هست و هميشه هم سيدز داره:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Aishiteruze Baby
karin
Simoun
این 3تا هم به نظر جالب میرسن مخصوصا دومیه که خون اشامیه البته خون اشامی که خون میده تا اینکه بگیره
روزبه اول اينو بگير:D:

خوب از اين 3 تا پيشنهادی که کردی من 2 تای اول رو دارم:D. سومی هم يه کم چيزه ... :wacko: من قسمت اولشو گرفتم ولی ديگه نگرفتم. البته حميد ازش خوشش اومده بود ولی من نه!:blink: حالا امتهانش کن ;)

elemental gelade رو هم من ندارم. بگيرينش.:cool:

ديگه ... آها orphen رو من اينو دارم:

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد shining tears هم کارتونی هست که از رو بازيش ساختن، يعنی از اون کارتون هايی که داستان عميق داشته باشه و بخوای روش فکر کنی نيست ولی چون پر magic و اين جور چيزاست من ازش خوشم ميآد.:D (البته يکی بايد بپرسه من از چی خوشم نميآد!:p )

خوب از اين 3 تا پيشنهادی که کردی من 2 تای اول رو دارم:D. سومی هم يه کم چيزه ... :wacko: من قسمت اولشو گرفتم ولی ديگه نگرفتم. البته حميد ازش خوشش اومده بود ولی من نه!:blink: حالا امتهانش کن ;)

مچ گیری ملکه در هنگام ارتکاب به جنایت:D:lol:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اخ دیدی چی شد ما برگشتیم ولی عجب ترافیکی بود جاده هراز:wacko:
راستی برادر روزبه دستت درد نکنه چیزای خوبی معرفی کردی اگر شما Elemental Gelade رو دانلود نمی کنید من ترتیبشو بدم;)

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
اخ دیدی چی شد ما برگشتیم ولی عجب ترافیکی بود جاده هراز:wacko:
راستی برادر روزبه دستت درد نکنه چیزای خوبی معرفی کردی اگر شما Elemental Gelade رو دانلود نمی کنید من ترتیبشو بدم;)

یکی از دوستای منم که جاده هراز رفت و آمد داره میگفت به خاطر تعطیلات 2 روزه امکان ترافیک زیاد هست:wacko:
من فک نکنم برسم دان کنم پس به عهده شما;)

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
روزبه اول اينو بگير:D:

elemental gelade رو هم من ندارم. بگيرينش.:cool:

ديگه ... آها orphen رو من اينو دارم:
به نظر تقلبی میاد من lovly complex رو با ساب [KissSub] میگیرم بعد جالبه که تو anime suki هنوز قسمت 9 از هیچ
فن سابی ایندکس نشده
blinksmiley.gif
به نظر میرسه
تورنتی که گذاشتی فیک باشه حالا خودت دان کردی مال کدوم فن سابه؟
میگم فریدا اون لیستتو یه آپدیتی بکن ثواب داره
beated.gif
نه karin توش بود نه Aishiteruze Baby
پس orphen reveng رو نداری:rolleyes:ولی از شانس بد یه تورنت پر سید واسش پیدا نمیشه
beat_brick.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا