• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

voltan

Guest
لایک‌ها
2
نه اينا رو نزارين. اينا رو بچه ها دارن دانلود ميکنن، يا تا نصفه گرفتن. اگه ميخواين چيزی رو بگيرين يه سری جديد شروع کنين. اين خوبه، اينو بگيرين:

[SS-Eclipse] Hayate no Gotoku! - 01 (XviD) [3D0FA805].​avi

گرفتمش دیگه :دی

این رو هم گذاشتم دانلود بشه تا ساعت ۷ تمومه

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
برادر سروش نا اميد نشو، :D بخون.:cool: قول ميدم اگه اون تاپيک رو بخونی يه پا انيمه شناس حرفه اي بشی!!! :D;)

اگه تو کار دانلود هم بيای سر در ميآری اينجا چه خبره. اتفاقا زياد هم سريع نيستيم!:p

در مورد جو اينجا هم تلاش من هميشه اين بوده و هست که از اينی هم که هست جومون صميمی تر بشه!:happy: من خودم به شخصه چندين و چند دوست خيلی صميمی تو اين تاپيک ها پيدا کردم!:happy: اميدوارم برای همه همينطور باشه... :happy:

چشم خواهر دوباره شروع كردم فقط كاشكه رفته بودم تندخواني. البته شايد چون بحثها سنگينه آدم هنگ ميكنه:lol: (من كه هنوزچيزي نديدم بازم چيزي ميشم:happy:)
منم با برادر لينخو آشنا شدم و انشاااه فردا زيارتشون هم ميكنم. داش محمد سبيل هم ديدم البته اين دوستان قسمت مشاركتند.:)

كار دربرابر آينده هم تمام بشه اگه برادر لينخو اجازه بندن و كاري نباشه منم ميام كمك(به غير از اين يه مشكل كوچيكم هست dady هم تو كار دانلود pdf بعضي مواقع دعوامون ميشه سر دانلود:blush: من كه چند وقته پرو بازي درآوردم فقط خودم دانلود ميكنم;)).
براي راهنمايي كسايي كه خانواده بهشون گير ميدن :
اين كارتونها اگه زبانش انگليسي باشه به بهانه يادگيري انگليسي ميشه حسابي دلي از غذا در آورد در مورد بازي كه ميگفتم به كاراي سه بعدي علاقه دارم (داشتم معتاد سه بعدي هم ميشدم اما نشد كه ياد بگيرم و ادامه بدم):lol: بماند كه بيشتر به خاطر اون موردهاي ديگه بود تا زبان و سه بعدي چون انقدر مي رفتم داخلش كه بقيش يادم ميرفت:blink:​

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برادر:)

خوب هستين. بله شما از اوايل تاپيک بودن قبل از اينکه من بيام :p ولی ديگه بعد از اون اصلاً نيومدين!!:blink::(
به هر جهت اميدوارم اينبار ديگه موندنی باشين و نرين و سال بعد دوباره بياين!;)

خيلی ممنون که ليستتون رو گزاشتين:D از ليستتون اينهايی که بالا گزاشتم رو اگه لطف کنين و بدست برادر دنيل برسونين خيلی ممنون ميشم.:happy:

3 تای اول رو که اصلاً نداريم. 3 تای دوم رو من دارم ولی اگه شما به بچه ها بدين که فوق العاده ميشه و من به جاشون چيزای ديگه ميفرستم.;)

در مورد اينکه ما چی داريم يه فايل به اسم anime list تو تاپيک راهنمای بخش انيميشن هست. اگه اونو دانلود کنين، ليست همه کارتون های موجود که فکر کنم الان به 500 تا رسيده، رو ميتونين ببينين.:D

مرسی ... :rolleyes: يه نگاه به پست اول همين تاپيک بکنين. بچه ها اينجاا هر چی رو دانلودشو شروع ميکنن ، ميگن که يهو دوباره کاری نکنيم و همينجور که ميبينين دانلود ها رو بين خودمون تقسيم کرديم. حالا شمام ببينين اگه چيزی رو دوست داشتين بگين که به ليست اضافه کنيم.:happy:

با توجه به ليستتون فکر کنم اين کارتون ها با سليقه شما جور در بيان:
البته از جديدی ها ;)

با سلام به تمامي عضوهاي محترم

از اينكه منو پذيرفتيد متشكرم . در ضمن من ديشب دانلود Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai را تمام كردم .
در كل 12 اپيزود هست و من هر 12 تا رو دانلود كردم.

در ضمن دوست عزيز من تمامي اون انيمه هايي كه رو پيشنهاد كردي براي دانلود بر ميدارم و از شنبه شروع مي كنم

Hayate no Gotoku
Kono Aozora ni Yakusoku wo
Nagasarete Airantou
Sisters​ of​ Wellber

اگر از اينها لينك دايرك داشته باشيد فكر كنم كلشونو در عرض 5 ساعت بتونم دانلود كنم .

در ضمن Vampire Princess Miyu كه دوست ديگري سوال كرده بود OVA نيست و شامل هر 26 اپيزود كامل آن است .
با شرمندگي امروز در حال دانلود Robotech The Shadow Chronicles هستم ولي تمامي 4 انيمه پيشنهادي شما بسيار عالي است و خودم مايل به دانلود انها هستم .
تمامي دانلودهاي من دايرك است و روي rapidshare.de و rapideshare.com و megaupload.com و بالاخره usenext هم داراي اكانت هستم . اگر شما در اين سايتها به انيمه و يا مانگاي جالبي برخود كرديد به من اطلاع دهيد . همچنين اينترنت من داراي پروكسي نيست .

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن با شرمندگي مي خواستم بدونيم كه چرا اين جمع بيشتر با تورنت كار مي كنند؟

voltan

Guest
لایک‌ها
2
اینو رو هم دانلود کردم
SS-Eclipse] Hayate no Gotoku! - 01 (XviD) [3D0FA805].​avi

ولی تا ۹ تیر دیگه نمیتونم دانلود کنم چون نیستم :دی

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
در ضمن با شرمندگي مي خواستم بدونيم كه چرا اين جمع بيشتر با تورنت كار مي كنند؟
به چند دليل:
1: اكثر Fansubs ها خودشون تو تورنت اولين بار شير مي كنند.
2: تو تورنت مي تونيد شاخه به اشتراك بگذاريد
3: جستجوي راحت تر و اطمينان بيشتر

در جاهاي ديگه به دلايلي زياد كار نشده. البته باemule‌هم كاري مي كنيم ولي خيلي كم.
شما اگه دوست داريد از منابع خود بگيريد. من به شخصه نمي تونم رو Rapidshare تضميني بكنم و مطمئن باشم كه فايل Fakeنيست و چون اينجا همه تقريبا هميشه آنلاين هستند براشون زياد فرقي نمي كنه يه چند روزي اين ور اونور شدن دانلود.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
فريدا كي Boogiepop Phantom را اضافه كرديد من خبر دار نشدم. اينم بزنيد به اسم من. تا شب تمومه(فقط خدا هارد برسان)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به تمامي عضوهاي محترم

از اينكه منو پذيرفتيد متشكرم . در ضمن من ديشب دانلود Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai را تمام كردم .
در كل 12 اپيزود هست و من هر 12 تا رو دانلود كردم.

در ضمن دوست عزيز من تمامي اون انيمه هايي كه رو پيشنهاد كردي براي دانلود بر ميدارم و از شنبه شروع مي كنم

Hayate no Gotoku
Kono Aozora ni Yakusoku wo
Nagasarete Airantou
Sisters​ of​ Wellber

اگر از اينها لينك دايرك داشته باشيد فكر كنم كلشونو در عرض 5 ساعت بتونم دانلود كنم .

اینارو میتونم برات پیدا کنم ( لینک دایرکت دانلدشونو ):cool: :

Hayate no Gotoku
Nagasarete Airantou

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگیم خواهر اینایی که دانلودشون تمام میشه تکلیفشون چیه؟
راستی بسته شما کی میرسه؟

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Robotech The Shadow Chronicles تموم شد رفتم سراغ Otome wa Onee-sama ni Koi Shiteru
otoboku.jpg

من اينو تو ليست انيمه هاي شما ديدم جزو دانلود شده ها نبود . در ضمن من ادمين يك شبكه هستم و در روز تقريبا 14 ساعت انلاين هستم .
Otome wa Onee-sama ni Koi Shiteru رو فول اپيزود رو دانلود مي كنم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Robotech The Shadow Chronicles تموم شد رفتم سراغ Otome wa Onee-sama ni Koi Shiteru
من اينو تو ليست انيمه هاي شما ديدم جزو دانلود شده ها نبود . در ضمن من ادمين يك شبكه هستم و در روز تقريبا 14 ساعت انلاين هستم .
Otome wa Onee-sama ni Koi Shiteru رو فول اپيزود رو دانلود مي كنم
اينو داريم، دانلود نکنين.:p هر چی که تو اون anime list هست رو ما داريم. چيزايی که تو پست اول اينجاست کارتون هايی هست که از وقتی که اين تاپيک راه افتاده دانلود شده. اون ليست کارتون های قديمی تر هستن. خلاصه اينو داريم. نگيرينش.;):happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در ضمن من ديشب دانلود Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai را تمام كردم .
-----------------
در ضمن Vampire Princess Miyu كه دوست ديگري سوال كرده بود OVA نيست و شامل هر 26 اپيزود كامل آن است
چه خوب که اينو گرفتين. منم ميخواستم بگيرمش. کارم آسون شد!:D:p
-----------------
vampire princess myu هم سريال هست هم OVA. که برادر سهراب هر 2 تاشو دارن.;)

اسم شما رو هم به ليست اضافه ميکنم + اون 4 تا سريال. اگه چيزه ديگه اي هم تو دست دارين بگين که من اضافه کنم.;):happy:

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون فايل anime list را من نتونستم تو اول اين بخش پيدا كنم اگه لينكه دانلودشو برام بذارين متشكر مي شوم .
:wacko:

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه خوب که اينو گرفتين. منم ميخواستم بگيرمش. کارم آسون شد!:D:p
-----------------
vampire princess myu هم سريال هست هم OVA. که برادر سهراب هر 2 تاشو دارن.;)

اسم شما رو هم به ليست اضافه ميکنم + اون 4 تا سريال. اگه چيزه ديگه اي هم تو دست دارين بگين که من اضافه کنم.;):happy:

من الان نزديك 950 انيمه فول اپيزود + فيلماشون دارم . خوشحال ميشم به من بگيد از كجاي اين ليست دانلود رو شروع كنم

در ضمن در باره robotech لينكهاي دانلود من اسپانيايي است خوشحال ميشم كسي لينك دانلود دايركت robotech را اگه داره براي من بذاره .
سري اونها اين طوري هستن
robotech macross saga
robotech masters
robotech remasterd

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگر قراره من بگیرم بگید از چه قسمتی فقط دوباره کاری نشه کس دیگه نگیره:p
پس فقط d gray man رو بگير از 36 به بعد که هنوز در نيومده!:) death note هم که هيچی به هيچی شد!
36_1_44.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من الان نزديك 950 انيمه فول اپيزود + فيلماشون دارم . خوشحال ميشم به من بگيد از كجاي اين ليست دانلود رو شروع كنم
950 تا انيمه دارين؟؟؟!!!
36_1_25.gif

ليست، ليستش کو؟!
36_1_21.gif

ليست ما رو هم از اينجا دانلود کنين ، فقط حواستون باشه که 5 صفحه هست.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میگیم خواهر اینایی که دانلودشون تمام میشه تکلیفشون چیه؟
راستی بسته شما کی میرسه؟
بچه ها کارتون هايی که دانلودشون تموم ميشه رو برای دنيل بفرستين! که دنی به بقيه بچه ها هم بده!:);)

کارتون های من هم هفته يه ديگه ميرسه تهران احتمالاً يه هفته بعدش هم ميرسه دست دنی:rolleyes:.

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
در ضمن Vampire Princess Miyu كه دوست ديگري سوال كرده بود OVA نيست و شامل هر 26 اپيزود كامل آن است .

دوست من 4 قسمت هم ova دارد.

در ضمن در باره robotech لينكهاي دانلود من اسپانيايي است خوشحال ميشم كسي لينك دانلود دايركت robotech را اگه داره براي من بذاره .
سري اونها اين طوري هستن
robotech macross saga
robotech masters
robotech remasterd

robotech remasterd به صورت کامل (85 قسمت) در لیست موجود است.
macross saga , masters , new generation اسامی سه داستان اصلی Robotech است و همان 85 قسمت remasterd است. لازم نیست قدیمی ها را هم بگیرید.
در مورد shadow chronicles هم در حقیقت بعد از داستان Robotech(قسمت 85) شروع می شود و قرار است که یک سریال جدید باشد. پیش از این فیلم هم یک مجموعه 5 جلدی مانگا به نام perlude to shadow chronicles وجود دارد که اگر سری کتابهای robotech را خوانده باشید ، خواندن آن را هم توصیه می کنم.

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب ليستتونو ديدم پس برنامه ام رو براي تكميل اين ليست تنظيم مي كنم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا